Guitar -->

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ για ρεπουση


Ιδού γιατί απουσίασε η Ρεπούση από τη σιγή για τη Γενοκτονία

 ¥¨: ´¿Í ³¹±Ä¯ ±À¿Åï±Ãµ · ¡µÀ¿Í÷ ±ÀÌ Ä· ù³® ³¹± Ä· µ½¿ºÄ¿½¯±
Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της «συμμαχίας των πρόθυμων», αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των «ιδρυμάτων» του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει να παραμείνει στο ευρώ ???


Το μεγαλύτερο ψεύδος της μεταπολιτεύσεως: «Η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει η Ελλάδα να παραμείνει υπόδουλη στην Bundesbank και στο ευρώ»

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς
 
Τώρα! άμεσα να διαλύσουμε το ευρώ. Να σπάσουμε τα δεσμά της σκλαβιάς. Να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα. Να εξολοθρεύσουμε την συμμορία του ευρώ και τους τραπεζίτες της ξένης κατοχής. Να απελευθερώσουμε όλους τους λαούς της Ευρώπης από το δημοσιονομικό Νταχάου του 4ου Ράιχ. Να μείνουμε στην Ιστορία για μία ακόμη φορά ως ο Λαός που δεν λύγισε μπροστά στην γερμανική κτηνωδία.  

Βραχυκυκλωμα Ανεμογεννητριας

ειναι η Αιολικη ενεργεια ασφαλης.......? δεν θα επρεπε να προβλεπονται τετοιες καταστασεις...?
δειτε τις φωτογραφιες

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

Στην Αυστραλια ειναι χειροτερα απο εμας!.. δειτε την φωτογραφια

κατι δεν παει καλα η μου φαινεται...???


Καταλογος ΕΦΟΔΙΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ



Η παρακάτω λίστα με τα είδη πρωτης ανάγκης έχει προκύψει μετά απο έρευνα απο βιβλία, διαδύκτιο και πολλές συζητήσεις με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.
Τρόφιμα – προμήθειες για ένα τρίμηνο περίπου για μια τριμελή οικογένεια.
Αλάτι χονδρό & ψιλό (περίπου 5 κιλά ανά άτομο ανά χρόνο)
13 χ μαγιά ξηρή
10 κιλά φακές
10 κιλά ζάχαρη
12 κουτάκια χυμού ντομάτας
15 κονσέρβες χοιρινό
15 κονσέρβες τόνου
15 κιλά φασόλια
100 κουτιά συμπυκνωμένο γάλα εάν υπάρχουν βρέφη θα πρέπει να μεριμνήσετε και για βρεφικό γάλα.
60 πακέτα μακαρόνια ή κριθαράκι
40 κιλά αλεύρι
20 κιλά ρύζι
20 μπουκάλια ξύδι
10 κιλά σιτάρι
Σόδα μαγειρική (πολύ)
20 Καλαμπόκι κονσέρβα (vitamin c – για αποφυγή σκορβούτο)
20 κιλά λάδι
Μέλι, μελάσα, ταχίνι
Ξηροί καρποί
25 κονσέρβες σαρδέλες (Ω-λιπαρά)
Σοκολάτα – κουβερτούρα-κακάο
Αποξηραμένα φρούτα (σύκα, σταφίδες, δαμάσκηνα)
Χυμοί
Πιπέρι καγιέν (πολύ – για εγκεφαλικό, καρδιά, βάμμα για πληγές)
Χυμός λεμονιού (πολύ)

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ?
ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ?
ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΝ ¨ΥΠΟΠΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ¨ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Ο Τσίπρας πηγαίνει Άγιον Όρος το Μάρτιο και...Βατικανό για να δει τον Πάπα!

Ηράκλειτος ο Μέγας



Ο Ηράκλειτος,(540-475 π.κ.ε.) σε αντίθεση προς τους Ελεάτες φιλοσόφους που είχαν θεσπίσει την ακινησία του ΕΙΝΑΙ, κήρυξε το αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν. Κάθε γέννηση, κατά τον Ηράκλειτο, είναι προϊόν των στοιχείων εκείνων της φύσεως που βρίσκονται σε συνεχή διαπάλη και αντίθεση. Από την πάλη των στοιχείων γεννιέται η αρμονία. Δίχως την «εναντιοδρομία» αυτή, όπως την λέγει, δε θα υπήρχε ζωή. Γι’ αυτό και εκθειάζει τον πόλεμο των στοιχείων ως πατέρα των πάντων, και ως κίνητρό τους το πυρ.
Περίσσεια θερμότητας σημαίνει περίσσεια κινήσεως και συνειδήσεως.
Περίσσεια ψυχρού, σημαίνει ακινησία και νέκρα (σημ. Όλα τα δόγματα αποτελούν την ταφόπλακα της ανθρώπινης ψυχής.Αυτοί που είπαν σκοτεινό τον Ηράκλειτο είναι οι παγωμένοι, γιατί είναι αδύνατο για τον πάγο να καταλάβει την ζεστασιά και την ροή της φωτιάς.)
irakleitos
Ο Ηράκλειτος θεωρείται ως ένας από του πρωϊμότερους φιλοσόφους αναγνωρίζοντας την παγκοσμιότητα της αλλαγής και ανάπτυξης, διαμέσου εσωτερικών αντιφάσεων.
Διαφώνησε με τους Θαλή, Αναξίμανδρο και Πυθαγόρα γύρω από τη φύση της τελικής ουσίας, αλλά αντί αυτής υποστήριζε ότι η φύση των πάντων αποτελεί την αλλαγή την ίδια.Χρησιμοποιεί το πυρ μεταφορικά παρά σαν λύση του υλικού μονισμού. Αυτό οδήγησε στη πεποίθηση ότι η αλλαγή είναι αληθής ενώ η σταθερότητα ψευδής. Για τον Ηράκλειτο τα πάντα βρίσκονται σε «ρευστότητα», όπως αφορίζει με το διάσημο «Τα Πάντα ρεί» !
Ο Ηράκλειτος έζησε στην Έφεσο, αθηναϊκή αποικία των παραλίων της Λυδίας στη Μικρά Ασία καταγόμενος από βασιλική οικογένεια. Φαίνεται ότι έζησε απόμακρη ζωή και έτρεφε βαθειά 

Οι Ελληνες εχουν ψυχη !


Les grecs ont une âme !




Σας ευχαριστώ κ. Λαγκάρντ


Σας ευχαριστώ Κυρία, γιατί για μια αφορά ακόμη βουτήξατε μέσα στο νερό το κεφάλι των Ελλήνων

Σε μια συνέντευξη που δώσατε στην αγγλική καθημερινή εφημερίδα Guardian, είπατε: “Πιστεύω πως οι Ελληνες θα πρέπει να ξεκινήσουν μια συλλογική αλληλοβοήθεια”, “πληρώνοντας όλοι τους φόρους τους”, “Οσον αφορά τους Ελληνες, σκέφτομαι επίσης και όλους εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν όλη την ώρα να αποφύγουν να πληρώσουν τους φόρους τους”.
Δεν είναι λοιπόν μόνο η κ. Μέρκελ που δεν αγαπά τους Ελληνες. Για σας επίσης οι Ελληνες είναι κλέφτες, μπαταξήδες, άνθρωποι που δεν είναι φρόνιμο να τους κάνεις παρέα.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

YΔΡΟΧΟΟΣ, Η ΑΠΑΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ



Λαγκάρντ [Lagarde] είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα


Μήπως πρέπει να τιμωρηθεί η Λαγκάρντ; 

Η τελευταία παρέμβαση της (κυρίας) Λαγκάρντ, στην οποία μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την οικονομία της χώρας και τους Έλληνες πολίτες, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πως είμαστε κράτος υπό κατοχή, προτεκτοράτο και με κυβέρνηση δοτών υπαλλήλων των κατοχικών δυνάμεων.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, και στην περίπτωση που η Ελλάδα είχε δική της κυβέρνηση, με Έλληνες διαχειριστές στην εξουσία και πολιτικούς που θα διαπνέονταν από αγάπη προς την πατρίδα τους, θα είχε βγει ήδη κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναγραφόταν πως η (κυρία) Λαγκάρντ είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα και πως δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε απόπειρα (και με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και μέσω διπλωματικής ή άλλης αποστολής) εισόδου της στην χώρα. Αυτό, φυσικά, θα συνέβαινε εάν η χώρα υπηρετούνταν από Έλληνες στο φρόνημα πολίτες.

Κυβοι [ζαρια] αρχαιων Ελληνων


Ρίξε το ζάρι του σεξ όπως οι αρχαίοι

Ρίξε το ζάρι του σεξ όπως οι αρχαίοι

Πώς «σκότωναν» οι αρχαίοι Ελληνες τον ελεύθερο χρόνο τους; Σίγουρα εποικοδομητικά, εκπαιδεύοντας πνεύμα και μυαλό, παίζοντας διάφορα παιχνίδια τύχης, κυβομαντείας ακόμη και μερικά με ερωτικά υπονοούμενα...




Σήμερα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορεί να έχουν κατακλύσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, τότε τα πιο δημοφιλή ήταν:

- Το τριόδην, η γνωστή τρίλιζα.

- Τα ζάρια.

- Το σημερινό τάγκραν, που γεννήθηκε από επινόηση του Αρχιμήδη.

- Το γνωστό σε όλους γιο-γιο.

- Και το ανθρωπόμορφο ζάρι, που έπαιζαν για να τονώσουν την ερωτική τους προδιάθεση.

Η Γαλλική εφημερίδα Liberation, δια την Ελλάδα

Η Γαλλική εφημερίδα Liberation,αναφέρθηκε στην Ελλάδα,με ένα συγκλονιστικό άρθρο,που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε πολύ!Με πολύ χαρά το αναδημοσιεύουμε κι ευχόμαστε κι άλλοι λαοί στην Ευρώπη,να αρχίζουν να αφυπνίζονται και να συνειδητοποιούν,πως το <<Ελληνικό πρόβλημα>> κάθε άλλο παρά Ελληνικό είναι.

«Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: ιδου η Αθηνα σας Ελληνες..

Το ονειρο της Γερμανιας...


Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες και εκλογικά δικαιώματα;



Πόσοι επιτέλους αλλοδαποί μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες και εκλογικά δικαιώματα;

Μέσα από στοιχεία που μας έστειλε φίλος αναγνώστης μαύρες σκέψεις μας κατακλύζουν....

Οι Εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών σε 9.949.401 (δείτε ΕΔΩ).

Ομως σύμφωνα με την περσινή απογραφή τα στοιχεία (δείτε ΕΔΩ) μας λένε ότι είμαστε:

Σύνολο: 10.787.690 

Άρρενες: 5.303.690 (49,2%) 
Θήλεις: 5.484.000 (50,8%) 

Κατά ηλικία: 
0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%) 
15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%)
65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%)

Οπότε με απλούς υπολογισμούς έχουμε 9.949.401 που είναι οι Ελληνες από 18 ετών και άνω (γεννηθέντες από το 1994) και ηλικίες από 0-14 άλλοι 1.666.888 μας κάνει 11.616.289!!!!!

Και λείπουν οι ηλικίες από 14 έως 17 ετών που αν υποθέσουμε ότι είναι περίπου 80.000 η κάθε γενιά τοτε έχουμε ακόμα 240.000!!!! 
Φτάνουμε στα 11.856.289.....

Εδώ πρέπει να πούμε ότι εκ λάθους συγκαταλέγονται στους εκλογικούς καταλόγους και κάποιοι που πέθαναν και δεν δηλώθηκαν.... οπότε θα πρέπει να αφαιρέσουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες... 
Οχι πάντως πάνω από 10 με 20 χιλιάδες.....

Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι περίπου 200.000 Ελληνες ομογενείς του εξωτερικού έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους....

Ακόμα και με αυτές τις παρατηρήσεις οι κάτοικοι της Ελλάδας ανέρχονται σε πάνω από 11,5 εκατομμύρια!!!!

Το έρωτημα είναι αμείλικτο....
Σε πόσους αλλοδαπούς έχετε δώσει ιθαγένεια ή υπηκοότητα ρε προδότες;

Πως είναι δυνατόν το 2011 να είμασταν σε ηλικία ψηφοφόρου 9 εκατομμύρια κάτοικοι σύμφωνα με την επίσημη απογραφή, συμπεριλαμβανομένων και των αλλοδαπών κατοίκων της Ελλάδας... (αφού όλους τους μέτρησαν στην απογραφή ακόμα κι όσους δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα) και έναν χρόνο μετά να έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια εκλογικό σώμα;

Υπάρχει κανείς εκεί στον προδοτικό παγκοσμιοποιημένο συρφετό να μας απαντήσει;

ΘΑΝΟΣ


http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_3943.html


Διαβάστε περισσότερα: http://paysanias.blogspot.com/#ixzz1wMnBEia3

ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ


Θαυμάστε υπουργείο Εξωτερικών και διπλωμάτες-τουρίστες, όταν εξαθλιώνεται ο λαός της Ελλάδας

''Λεφτά υπάρχουν'': Προκλητικά μεγάλα ποσά γιά προξενική κατοικία στο Σικάγο 
Μπορεί ο ελληνικός λαός να υποφέρει, μπορεί γενικά Προξενεία στις ΗΠΑ (Τάμπα) να έχουν μόνο το 1/3 των υπαλλήλων, μπορεί στα λόγια να ισχύουν περικοπές, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά και ΠΟΛΥ προκλητικά. Στο Σικάγο, το ελληνικό Δημόσιο πληρώνει εξωφρενικό ποσό κάθε μήνα γιά το τεράστιο διαμέρισμα της γενικής Προξένου Ιωάννας Ευθυμιάδου, σύν 300 δολ. γιά χώρο στάθμευσης.

Το διαμέρισμα -με τις πολλές ... κρεβατοκάμαρες και μπάνια- ευρίσκεται στην οδό North Lake Shore (με θέα την λίμνη), στους πάνω-πάνω ορόφους. Ενοικιάζεται γιά χρόνια, γιά κατοικία του γενικού πρόξενου. Φυσικά το ελληνικό Δημόσιο διαθέτει γιά την γεν. πρόξενο αυτοκίνητο και οδηγό, χώρια τα έξοδα λειτουργίας του γεν. Προξενείου με τους ''τουρίστες'', που ''ξύνουν τα νύχια τους''. Πόσο είναι το μηνιαίο κόστος ενοικίου του μεγάλου, πολυτελούς, αρχοντικού διαμερίσματος στην καλύτερη και ακριβή περιοχή της πόλης του Σικάγου;

πασοκος καπνιζει εντος της βουλης

Περίπατος στην Νεοκλασσική Αθήνα



Eνα πολυ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Πνευματικού κέντρου "Όλυμπος" και του Παύλου Πισσάνου,
διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών.



Πηγή: http://www.ellinikoarxeio.com/2012/05/classical-athens-documentary.html#ixzz1wMaNauul

Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια...




Του ΣΑΚΗ ΛΕΥΤΑΚΗ | Φωτορεπορτάζ: ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ |www.tsantiri.gr

Πολλοί συμπολίτες μας, καθημερινά πλησιάζουν τους πάγκους στις λαϊκές αγορές και ζητούν από τους πωλητές τρόφιμα δωρεάν. Πολλοί πωλητές, κατανοώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, προσφέρουν ό,τι μπορούν από το πολύτιμο πλέον, εμπόρευμα τους.

Αυτοί που θα σταθούν «άτυχοι» και δεν θα λάβουν τα τρόφιμα, καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών της αγοράς και περισυλλέγουν τα υπολείμματα που έχουν πεταχτεί.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ξεφτιλα των παπαδων...ραδιο αρβυλα


Μυνημα προς τον πολιτισμενον κοσμον
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ...



Αλιεύτηκε από: http://amfipolis.blogspot.com/2012/05/2000.html

Οδηγίαι δια τους νεκρούς!



ταφικός θάλαμος στο Kazanlak


Τοιχογραφία του θόλου του ταφικού θαλάμου του καζανλακ, αρχές του 3ου πχ αιώνα!
Μέχρι και σήμερα πολλές είναι τα χρυσά Ορφικά ελάσατα [πινακίδες] που έχουν βρεθεί τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και στις αρχαίες αποικίες των αρχαίων Ελλήνων, όπως στην Ν. Ιταλία και στον Εύξεινο Πόντο. Αυτές οι χρυσές πινακίδες εγχάρακτα περιέχουν κείμενα – οδηγίες για τους νεκρούς και το ταξίδι τους στον Άδη.
Έχοντας κατά νου κάποιος τα όσα λέγει ο Πλάτων στο 10ο βιβλίο της “Πολιτείας[1] μπορεί να κατατάξει τις πινακίδες αυτές σε δύο είδη, σε αυτές που απευθύνονται σε όσες ψυχές ξέφυγαν τον θλιβερό τροχό των μετενσαρκώσεων και σε αυτές που απευθύνονται σε όσες ψυχές θα μετενσαρκωθούν ξανά!

Για τις ψυχές που ΔΕΝ θα ενσαρκωθούν ξανά!

«17. Θα βρεις αριστερά στο δώμα του Άδη μια κρήνη, και δίπλα της να στέκει λευκό κυπαρίσσι. Σε αυτή την κρήνη μην τυχόν και πλησιάσεις. Θα βρεις και μιαν άλλη, που τρέχει ψυχρό ύδωρ από την λίμνη της Μνημοσύνης. Μπροστά της υπάρχουν φύλακες. Να πεις : “Της Γαίας είμαι παις και του έναστρου Ουρανού, το γένος μου ουράνιο. Αυτό το ξέρετε κι εσείς. Έχω στεγνώσει από την δίψα, χάνομαι. Μόνο δώστε μου τώρα ψυχρό ύδωρ που κυλάει από την λίμνη της Μνημοσύνης”. Κι αυτοί θα σου δώσουν να πιείς από την θεϊκή κρήνη, και από τότε και μετά θα θρονιαστείς μαζί με άλλους ήρωες.
17. εὑρήσσεις δ᾽ Ἀίδαο δόμων ἐπ᾽ ἀριστερὰ κρήνην, παρ᾽ δ᾽ αὐτῆι λευκὴν ἑστηκυῖαν κυπάρισσον· ταύτης τῆς κρήνης μηδὲ σχεδὸν ἐμπελάσειας. εὑρήσεις δ᾽ ἑτέραν, τῆς Μνημοσύνης ἀπὸ λίμνης ψυχρὸν ὕδωρ προρέον· φύλακες δ᾽ ἐπίπροσθεν ἔασιν. εἰπεῖν· “Γῆς παῖς εἰμι καὶ Οὐρανοῦ ἀστερόεντος, αὐτὰρ ἐμοὶ γένος οὐράνιον· τόδε δ᾽ ἴστε καὶ αὐτοί· δίψηι δ᾽ εἰμ(ὶ) αὔη καὶ ἀπόλλυμαι· ἀλλὰ δότ᾽ αἶψα ψυχρὸν ὕδωρ προρέον τῆς Μνημοσύνης ἀπὸ λίμνης”. καὐ<τοί> σ<ο>ι δώσουσι πιεῖν θείης ἀπ<ὸ κρήν>ης, καὶ τότ᾽ ἔπειτ᾽ ἄ<λλοισι μεθ᾽> ἡρώεσσι ἀνάξει<ς»[2].

Ο Ναός του Αβαίου Απόλλωνος εις το φως






Θεμέλια Ναού Αβαίου Απόλλωνα
«Οι Πέρσες έφτιαχναν τα πάντα στην έρημο» έγραψε ο Ηρόδοτος. Αυτό περιλαμβάνει και την αρχαία πόλη των Αβών στην Φωκίδα, που είχε «έναν μεγάλο ναό του Απόλλωνα……. καθώς και μαντείο». Σε αντίθεση με το φημισμένο μαντείο των Δελφών που το προστάτευε ο ίδιος ο θεός Απόλλωνας πετώντας πέτρες στους επιτιθέμενους, το μαντείο των Αβών κάηκε ολοσχερώς.


Εχθροι των Ελληνων στην κυβερνησιν


Ρεπούση...Δείτε το βίντεο

θύμα παραπληροφόρησης εεεε???





Οι 353.000 αδελφοί μας, κυρίως γυναικόπαιδα και γέροντες (οι νέοι ήταν αντάρτες στα βουνά του Πόντου) που βασανίστηκαν και σφαγιάστηκαν με τρόπο ανατριχιαστικό, υπάρχουν μόνο στα αρρωστημένα μυαλά ημών των Ποντίων... 



Και όλα αυτά τα τραγικά, τα απάνθρωπα, για ομαδικές εκτελέσεις, βιασμούς, κρεμάλες, αποκεφαλισμούς, θανάτους στη φωτιά, παλουκώματα, που άκουσα από το στόμα της μητέρας και του πατέρα μου, όλα τα ανήκουστα και φοβερά που μου διηγήθηκαν με δάκρυα στα μάτια ο παππούς μου και η γιαγιά μου, ήταν ψέματα!!!


 Γιατί το λέει το υποκείμενο που λέγεται Μαρία Ρεπούση... 



harryklynn1

Μικη Θεοδωρακη απαιτω μια απαντηση η σχολιο...


ΒΡΑΒΕΙΑ    Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι.
(ή Ιπεχτσί ή όπως διάολο λέγεται και προφέρεται.)
*ΤΟ  ΜΙΣΟΣ.*

Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ’ αυτό το κόσμο,
δεν βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο,
δεν βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος,
σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο.
Χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα,
δεν βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα,
Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα,
Εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές,
δεν βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια
 δεν σβήνουν ένα μίσος.

Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα.
Πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους,
δεν βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.