Guitar -->

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Οι δοσίλογοι και τα παιδιά τους.


για τους 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 9, 2011

Εύγε στον Χίο και το Κόντρα που τόλμησαν. Εύγε στον Πάνο Καμμενο που έφερε τις αποκαλύψεις στην Βουλή των Ελλήνων κατά την εισαγωγική του ομιλία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 70 χρόνια ψέμματα και διαστρέβλωση της ιστορίας, επιτέλους, τώρα έχουν αντίλογο.
Ολόκληρο το άρθρο:
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/22prwth.jpg?w=460&h=343&h=343
Ο Πάγκαλος, η Siemens, ο Χριστοφοράκος, το συγκρότημα Λαμπράκη, η thyssenkrupp, ο Λάτσης, η “Μακεδονία που δεν είναι Ελληνική”, το μνημόνιο, όλα τα καλά παιδιά σα να μην πέρασε μια μέρα. Και μία αποκάλυψη για τον “ηρωϊκό” στρατό του Κεμάλ.
Σαν σήμερα, πριν από 70 χρόνια η Ελλάδα φανερά και επίσημα περιήλθε στην ιδιοκτησία της Γερμανίας. Της Γερμανικής ελίτ των λευκών μογγόλων, για να μην βάζουμε όλους τους Γερμανούς στο ίδιο τσουβάλι.

Πως μεγαλώνω φυτά, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   ΣΠΟΡΕΙΟΥ

Χρειαζόμαστε:
* καλό φυτόχωμα για το σπορείο
* κύπελλα πλαστικά (του νερού) ή φυτοδοχεία του εμπορείου
* καφάσια μαναβικής (ρηχά)
* νάιλον (ή άλλο υλικό) για σκέπασμα
* παραδοσιακούς σπόρους


Τα κυπελλάκια που έχουμε, τα τρυπάμε σε 3-4 σημεία στη βάση τους, για να φεύγει το νερό και να αερίζονται.Επίσης, αν κάνουμε καφάσι με χώμα, βάζουμε το νάιλον κάτω και το τρυπάμε. (Τις τρύπες τις κάνουμε με πυρωμένο καρφί).Γεμίζουμε τα κυπελλάκια με χώμα, ελαφρώς πατημένο και σε ύψος τρία δάχτυλα πριν γεμίσει.
Ποτίζουμε το χώμα , βάζουμε τούς σπόρους, τους σκεπάζουμε και ξαναποτίζουμε ελαφριά. Οι σπόροι είναι σε τόσο βάθος στο χώμα όσο και τούψος τους. Δηλαδή τους  σπόρους της ντομάτας ίσα-ίσα τους σκεπάζουμε, ενώ  τους σπόρους του κολοκυθιού τους βάζουμε 2-3 εκατοστά στο χώμα.
Αν οι σπόροι είναι μικροί (π.χ. ντομάτα) σε κάθε κύπελλο βάζουμε 4-5 σπόρους, ενώ αν είναι μεγάλοι (π.χ. κολοκύθι) βάζουμε 2-3 σπόρους.

Σαμαρας το πιονι του πασοκ...


Η συμμορία της ΟΝΕ και των Ολυμπιακών Αγώνων είναι αυτή, η οποία μας βύθισε στην αθλιότητα και σήμερα θέλει να κυβερνήσει ...Η συμμορία των φυσικών παιδιών των δωσίλογων της κατοχής. Μας παραδίδουν στους Γερμανούς κατακτητές τα παιδιά εκείνων, οι οποίοι κάποτε απέτυχαν να το κάνουν ...Τα παιδιά των Χριστοφοράκων, των Αγγελοπουλαίων, των Λαμπράκηδων, των Πικραμένων, των Παγκάλων, των Μπενάκηδων, των Παπαδήμων, των Μπακατσέλων, των Παπανδρέου και των Μητσοτάκηδων. Αυτά παθαίνει ένας λαός, όταν δεν τιμωρεί όταν πρέπει τους προδότες. Οι προδότες επιβιώνουν και μετατρέπουν τα παιδιά τους σε γενίτσαρους, οι οποίοι θα επαναλάβουν αυτά, που οι γονείς τους απέτυχαν να φέρουν εις πέρας.
Οι Γερμανοί τούς έσωσαν κάποτε με τον προδότη τον Καραμανλή και αυτοί οι ίδιοι τώρα τούς ζητάνε ως αποζημίωση για τη σωτηρία τους την πατρίδα μας ...Τον προδότη τον "εθνάρχη" πληρώνουμε σήμερα. Αυτόν, που, σε συνεννόηση με τους Γερμανούς Ναζί, όχι μόνον δεν απαίτησε ποτέ το γερμανικό χρέος, αλλά κατέστρεψε και τους φακέλους με τα ονόματα των δωσίλογων. Γι' αυτόν τον λόγο ο Κωστάκης χειροκροτούσε όρθιος τον Σαμαρά. Αν χαθεί το "μαγαζί" του "εθνάρχη", τα ανίψια θα πάνε στα "σκουπίδια". Ο Σαμαράς είναι η εγγύηση ότι ο Κωστάκης θα συνεχίσει να ξημεροβραδιάζεται ανενόχλητος στις ταβέρνες της Ραφήνας και ότι ο Λιάπης θα "ροκανίζει" ατιμώρητος τα δωράκια της Siemens ...Όλοι συνένοχοι και όλοι προδότες.
Αυτό είναι το πολιτικό μας προσωπικό ...Το εθνικό μας "κεφάλαιο", στο οποίο επενδύουμε την επιβίωσή μας ...Οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι συγκάτοικοι των Κολεγίων ...Οι φίλοι και συνάδελφοι των ανύπαρκτων επιστημών των υπαρκτών Πανεπιστημίων. Το μόνο θετικό —και ίσως η μοναδική μας ελπίδα— είναι η ηλιθιότητα που διακρίνει τους σύγχρονους ιμπεριαλιστές. Είναι τοκογλύφοι ηλίθιοι και άπληστοι και ως εκ τούτου δεν μπορεί ο σχεδιασμός τους να έχει διάρκεια. Λειτούργησαν ως άπληστοι Ταμερλάνοι και η "αυτοκρατορία" τους θα έχει λιγότερη ζωή από τη δική τους ...Γύφτοι, που δεν μπορούσαν να χτίσουν "κάστρα" και διέλυσαν τα πάντα, προκειμένου να φτιάξουν ετοιμόρροπες "παράγκες". Αυτή η αδυναμία των σημερινών ιμπεριαλιστών είναι η ευκαιρία όλων των λαών και όχι μόνον των Ελλήνων. Η ευκαιρία στον ελληνικό λαό να τιμωρήσει όλους τους δωσίλογους είναι βέβαιον ότι θα του δοθεί πολύ σύντομα. Απλά δεν πρέπει να επαναλάβει τα ίδια σφάλματα με το παρελθόν.
Με την κατάρρευση των σύγχρονων "Ναζί" θα πρέπει να τιμωρήσει τους ντόπιους συνεργάτες τους όπως αρμόζει στους προδότες. Πώς έλεγε ο "εθνάρχης" της πορδής; ..."Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια"; Ο λαός πρέπει να πει "τοίχο" και να εννοεί "τοίχο". Με τα φίδια δεν μπορείς να συμβιώσεις στον ίδιο χώρο. Τα φίδια τα λιώνεις όταν μπορείς, γιατί θα σε δαγκώσουν και πάλι, όταν ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Οι προδότες δεν δικαιούνται καμία "παροχή", που προκύπτει από τον πολιτισμό, όταν με τις πράξεις τους βυθίζουν την κοινωνία στη βαρβαρότητα. Δεν είναι δυνατόν να οδηγείς συνειδητά την κοινωνία στη βαρβαρότητα και όταν αποκαλυφθείς να επικαλείσαι τον πολιτισμό της.
Ζούμε έναν εφιάλτη, τον οποίο κάποιοι μας επέβαλαν με τις πράξεις τους και τις προδοσίες τους. Καθημερινά αυτοκτονούν συνάνθρωποί μας, γιατί ήθελαν να κάνουν περιουσίες οι Σημίτηδες και οι Γιωργάκηδες. Παιδιά μένουν ορφανά, γιατί οι Καραμανλήδες και οι Σαμαράδες ήθελαν να εξασφαλίσουν Κολέγια στα δικά τους παιδιά. Απόμαχοι της εργασίας πεινάνε, για να έχουν γεμάτα τα ψυγεία τους οι Βενιζέλοι και οι Πάγκαλοι. Ασθενείς δεν έχουν φάρμακα για να επιβιώσουν, γιατί ο Χαρίλαος και η Αλέκα έπρεπε να βοηθήσουν τον γιο του Πέτρου Κοκκαλη. Χάνεται μια πατρίδα αιώνων για μια απλή "αρπαχτή" των κάφρων. Ξεπουλιέται μια ιερή πατρίδα, για να πάρει μερικούς "πόντους" ο νάνος Σημίτης.
...Το γλέντι θα αρχίσει σύντομα και θα κλάψει ο κάθε Πικραμένος.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

η ΝΔ δεν βγήκε πρώτο κόμμα στις εκλογές!


Και όμως... η ΝΔ δεν βγήκε πρώτο κόμμα στις εκλογές! Δείτε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελέσματα



Σχεδόν καμμία αναφορά δεν έγινε από τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ΜΜ'Ε' για το πραγματικά πρώτο "κόμμα" των τελευταίων εκλογών, που δεν είναι άλλο από...
την ΑΠΟΧΗ με ποσοστό 37,53% !!!

Ο Ελληνικός λαός σε αναλογία σχεδόν 4/10 γύρισε την πλάτη, στις Εθνικές εκλογές κάτι που δυστυχώς οι πολιτικοί (ο Θεός να τους κάνει) το αγνοούν επιδεικτικά. Επί 9.951.970 εγγεγραμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόνο 6.216.856 (62,47 %).

Δείτε τα καθαρά ποσοστά επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων:
(εντός της παρένθεσης το ποσοστό επί των εγκύρων ψηφοδελτίων)

1. ΑΠΟΧΗ: 3.735.134  37,53%
2. ΝΔ: 1.825.609 (29,66%) 18,34%
3. ΣΥΡΙΖΑ: 1.655.053 (26,89%) 16,63%
4. ΠΑΣΟΚ: 755.832 (13,18%) 7,59%
5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 462.456 (7,51%) 4,65%
6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 425.980 (6,92%) 4,28%
7. ΔΗΜΑΡ: 385.079 (6,26%) 3,87%
8. ΚΚΕ: 277.179 (4,50%) 2,78%


Το πιο εξοργιστικό όμως είναι το γεγονός οτι η Νέα Δημοκρατία αν και πήρε πραγματικό ποσοστό στις εκλογές 18,34% αυτό γίνετε 29,66% επι των εγκυρών αφού όλα τα υπόλοιπα τα αγνοούν, το οποίο όμως τελικώς καταλήγει 42,66% χάρη στον άθλιο εκλογικό νόμο που δίνει 50 έδρες bonus στο πρώτο κόμμα.

Ενώ λοιπόν μόλις το 18% των Ελλήνων έχει ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, χάρη στη "Δημοκρατία" τους αυτοί κυβερνούν σαν 43% !!!
Κύριοι να την χαίρεστε τέτοια Δημοκρατία...

Αποπειρα δολοφονιας απο γερμανους


Έφαγε ξύλο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδος


Έφαγε ξύλο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας
Σοκαρισμένη και με πολλά γιατί να παραμένουν αναπάντητα, η 19χρονη μητέρα με την διπλή καταγωγή - τόσο την ελληνική, όσο και τη γερμανική - μετράει τις πληγές της από τις 22 Ιουνίου. 

Την ημέρα του κρίσιμου ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας - Γερμανίας.
Η νεαρή μητέρα πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με φίλους της στην κεντρική πλατεία του Βερολίνου και το αποτέλεσμα της βραδιάς, ήταν ένα μαυρισμένο μάτι και σπασμένα κόκκαλα.
Η ίδια εξομολογείται στην εφημερίδα Bild ότι επιθυμία της ήταν να ...
στηρίξει και τις δύο ομάδες, οπότε και ξεκίνησε από το σπίτι της, φορώντας σημαίες και των δύο χωρών.

"Ήδη στο μετρό ξεκίνησαν τα περιπαιχτικά σχόλια", σχολίασε στη γερμανική εφημερίδα. 
Μετά το πρώτο γκολ της Ελλάδας, άρχισε να πανηγυρίζει. Μετά το 4-2 στο τέλος του παιχνιδιού οι φίλοι της πήγαν να πάρουν μπίρα και η ίδια έμεινε μόνη της στο πλήθος με μια φίλη της.
"Συζητούσαμε και ξαφνικά είδα αγνώστους να με γρονθοκοπούν".
Ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σήμερα καλείται να ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά και να φοράει ειδικά γυαλιά, μέχρι ωσότου επουλωθούν οι πληγές της.

Μακης Τριανταφυλλοπουλος και γιλέκα νανοτεχνολογίας


Κώστας Βαξεβάνης: Μάκη άλλο η νανοτεχνολογία, άλλο η νανοδημοσιογραφία



Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. 
Αρκεί να είσαι ειλικρινής γι’ αυτό που κάνεις. 
Δεν μπορεί να είσαι πόρνη 
και να λες πως είσαι μελετητής της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ανθρώπων. 
Όπως δεν μπορείς να κάνεις τηλεμάρκετινγκ και να λες πως είσαι δημοσιογράφος.....

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Γιατι τα λαμογια κανουν αυτο το σημα?









ΕΠΙΣΤΟΛΗ εθνικης προδοσιας ΣΑΜΑΡΑ. .


ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ 


ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ. 


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Προκύπτει μείζον θέμα από την επιστολή Σαμαρά, την οποία ανέλαβε να παραδώσει ο Κάρολος Παπούλιας σε εταίρους και δανειστές μας, στη διαρκεια του Eurogroup. 
Η επιστολή, που θα μπορούσε να είχε γραφτεί ακόμη και από τον Σόιμπλε, αποδέχεται το Μνημόνιο στο σύνολό του καθώς και την πιστή εφαρμογή του. 

Ψελλίζει δυο τρεις λέξεις για ορισμένες «αναγκαίες τροποποιήσεις»  και εδώ εξαντλείται η σκληρή επαναδιαπραγμάτευση.

Με την συγκεκριμένη επιστολή ο Σαμαράς

ΣΑΛΠΙΣΜΑ"... Αφιέρωση του Δημήτρη Ιατρόπουλου στα Προμήθεια




ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΉ ΔΗΜΉΤΡΗ ΙΑΤΡΌΠΟΥΛΟΥ


Το ποίημά του «ΣΑΛΠΙΣΜΑ» αφιερώνει με μήνυμά του ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος στα Προμήθεια 2011.

O Δημήτρης Ιατρόπουλος είναι ποιητής, ωδοποιός, δοκιμιογράφος, χρονογράφος, έγραψε Μιούζικαλ και Παιδικό Θέατρο, έστησε Χάπενινγκ και Ποιητικές Βραδιές και μετέχει σε συναυλίες περιοδεύοντας στην περιφέρεια (μέλος της Ενώσεως Συντακτών, της Εταιρίας Θεατρικών Συγγραφέων και της Ένωσης Δημιουργών Ελληνικού Τραγουδιού (Ε.Δ.Ε.Τ).
Πάνω απ’ όλα είναι ένας φλογερός Έλληνας που μιλάει ανοιχτά και πάντοτε τη γλώσσα της αλήθειας. Τον ευχαριστούμε για την αφιέρωση.

"Είμαστε όλοι Έλληνες" διαδήλωσαν με θέρμη στο Παρίσι!





"Είμαστε όλοι Έλληνες". Αυτό ήταν το σύνθημα του συλλόγου CAC, που το απόγευμα της Πέμπτης (28/6)  πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.


Είκοσι από τα μέλη του συλλόγου -που στόχο έχει να ενημερώνει τους Γάλλους πολίτες για την οικονομική κρίση και όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης- βρίσκονταν από τις 17.15 έξω από το σταθμό των τρένων "Saint Charles".

Περίπου μισή ώρα αργότερα, στα σκαλιά του σταθμού βρίσκονταν περίπου 150 άτομα που ...
επισκέφθηκαν το stand του συλλόγου και διάβαζαν τα ενημερωτικά φυλλάδια που έγραφαν με μεγάλα γράμματα: "Χρέος και λιτότητα: Είμαστε όλοι Έλληνες! Ελλάδα: Αλήθειες και ψέματα".

Στα φυλλάδια, αναφέρονταν -μεταξύ άλλων- τα εξής: "Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, απατεώνες και κερδοσκόποι! ΛΑΘΟΣ! Το 2010 οι Έλληνες δούλεψαν 40.9 ώρες την εβδομάδα, ενώ ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη ήταν 36,6.".



Image 

Όπως τόνισαν στο News247 οι εκπρόσωποι του CAC, ο στόχος της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ήταν να ενημερωθεί ο κόσμος για το τι συμβαίνει πραγματικά στη χώρα μας, καθώς:


"Οι νέοι στη Γαλλία δεν γνωρίζουν την αλήθεια και επηρεάζονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προσπαθούν να στιγματίσουν την Ελλάδα, αναφέροντας ότι οι Έλληνες δεν δουλεύουν και δεν πληρώνουν φόρους. 
Όχι. Οι Έλληνες δουλεύουν όπως εμείς και όλοι οι Ευρωπαίοι, αλλά έχουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ζωής. Η κατάσταση είναι αφόρητη και αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Ακολουθούν η Ισπανία και η Πορτογαλία και μετά θα συμβεί και στη Γαλλία".


Και καταλήγουν: "Δεν αξίζει στους Έλληνες αυτό που περνάνε. Να μην έχουν λεφτά για φαγητό, τα παιδιά να μην μπορούν να πάνε σχολείο, οι έγκυες να μην μπορούν να καλύψουν τα έξοδα της γέννας τους. Για πόσο ακόμα θα το επιτρέπουμε αυτό;".
 defencenet.gr

μη κερδοσκοπική οργάνωση «Greece Debt Free».


Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!!!


Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!
Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι γόνος της πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, έχει σπουδάσει στο Πρίνστον και προ ενός μηνός περίπου ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Greece Debt Free».

Η οργάνωση εμπίπτει στο αμερικανικό δίκαιο. Στόχος της να συγκεντρώσει κεφάλαια για την εξαγορά και διαγραφή μέρους του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, καταβάλεται προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο σκοπός της οργάνωσης και η μεθοδολογία της, χωρίς να χρησιμοποιούνται τεχνικοί, δύστροποι, οικονομικοί όροι. Αναφέρεται λοιπόν ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο κάθε Έλληνας χρωστάει 24.800 ευρώ, για το δημόσιο χρέος της χώρας. Στην ελεύθερη αγορά, εννοείται η δευτερογενή διεθνής αγορά ομολόγων, το χρέος του κάθε Έλληνα αποτιμάται τελικά σε 3000 ευρώ.

Για να γίνει κατανοητό αυτό , ας σημειώσουμε το εξής... Ο επίσης γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός , κ. Β. Μαρινάκης , για λογαριασμό της ομάδας , έδωσε δωρεά 168.590 ευρώ, με τα οποία μπορούν να αγορασθούν ελληνικά ομόλογα από την ελεύθερη αγορά ύψους 1, 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ορκος Αθηναιων εφηβων - Παιᾶν Σπαρτιατῶν - Ὅρκος Ἑλλήνων στὶς Πλαταιές




Οι Αθηναίοι, όταν γίνονταν 18 ετών έπρεπε να υπηρετήσουν στρατιώτες για δύο χρόνια. Σε επίσημη τελετή, παρουσιάζονταν στην εκκλησία του δήμουστην Πνύκα, αναγράφονταν στους καταλόγους των πολιτών (ληξιαρχικόν γραμματείον) και τους χορηγούνταν ένα δόρυ και μια ασπίδα. Η τελετή αυτή συχνά συνδυάζονταν με θεατρικές εκδηλώσεις. Κατόπιν, ένοπλοι ανέβαιναν στην Ακρόπολη και έδιναν στο ιερό της Αγραύλου τον όρκο των Αθηναίων εφήβων. Ο όρκος διασώζεται από τον Λυκούργο στον «Κατά Λεωκράτους» λόγο 77. Λέγεται μάλιστα πως ο όρκος γράφτηκε από τον ίδιο το Σόλωνα, νομοθέτη των Αθηναίων.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Οριστε ραγιαδες πασοκοι-ΝΔ-Δειμαρ

Μέγας Αριστοκλής | Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.) Βιογραφία, Ζωή και Έργο του.



Σύντομη Βιογραφία


Ο Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος από την Αθήνα, ο πιο γνωστός μαθητής του Σωκράτη και δάσκαλος του Αριστοτέλη. Το έργο του με τη μορφή φιλοσοφικών διαλόγων έχει σωθεί ολόκληρο (του αποδίδονται ακόμα και μερικά νόθα έργα) και άσκησε τεράστια επιρροή στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία και γενικότερα στη δυτική φιλοσοφική παράδοση μέχρι τις ημέρες μας. Ο Πλάτων, μεταξύ άλλων, έγραψε την Απολογία του Σωκράτους, η οποία θεωρείται ως μια σχετικά ακριβής καταγραφή της απολογίας του Σωκράτη στη δίκη που τον καταδίκασε σε θάνατο, το Συμπόσιο όπου μιλά για την φύση του έρωτα, ενώ σε δύο μακρούς διαλόγους, την Πολιτεία και τους Νόμους, περιέγραψε την ιδανική πολιτεία.


φιλανδοποίησις της Ελλάδος από τον Αβραμόπουλο


χαράς ευαγγέλια για τους Τούρκους


Με δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Α.Νταβούτογλου ο Έλληνες υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος προσπάθησε να υποβαθμίσει, κατ'αρχήν, την σημασία της συνάντησης λόγω της σκανδαλωδώς συμβολικής κίνησης που ενέχει το γεγονός ότι τον πρώτο υπουργό Εξωτερικών που συναντά είναι ο υπουργός Εξωτερικών μιας χώρας που απειλεί επί καθημερινής βάσεως την Ελλάδα και προσωπικά είναι ο ίδιος εχθρός της Ελλάδας.
Εν συνεχεία ο Δ.Αβραμόπουλος υιοθέτησε πλήρως την ανήκουστη και προδοτική γραμμή του Γιώργου Παπανδρέου περί "κοινών συνεδριάσεων υπουργικών συμβουλίων" (από πότε τα θύματα και οι καθημερινώς "παραβιαζόμενοι" κάνουν κοινά υπουργικά συμβούλια με τους θύτες και τους παραβιαστές;) και στο θέμα της Συρίας είπε ότι τον καλύπτει η θέση της ΕΕ που ευνοεί φυσικά τους σφαγείς φανατικούς σουνίτες μουσουλμάνους που βοηθά η Τουρκία! Μήπως πρόκειται για πλήρη "φινλανδοποίηση" της Ελλάδας από την Τουρκία;
Όλα αυτά σε μία δήλωση πέντε γραμμών! 
Ας δούμε ολόκληρη της δήλωση του Δ.Αβραμόπουλου "καλού φίλου της Τουρκίας", όπως τον περιγράφουν οι τουρκικές εφημερίδες:

ΤΟ ΜΕΓΑΛYΤΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! HANG SON DOONG CAVE ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ!!!



ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ (!!!!) Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗ ΓΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΛIΜΑΚΑ!!!!



Πριν από ένα χρόνο περίπου στο Βιετνάμ ανακαλύφθηκε ένα σπήλαιο τελείως διαφορετικό από όλα τα αλλά!! Ένα τεράστιο σπήλαιο που ίσως είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο!! Αυτό δεν είναι το περίεργο, το περίεργο με αυτό το σπήλαιο είναι ότι στο εσωτερικό του υπάρχει ένα τροπικό δάσος!!! Υπάρχουν επίσης φυτά που έχουν εξελιχτεί στο εσωτερικό και τις ανάγκες του σπηλαίου!!! Στο εσωτερικό του ζουν πίθηκοι που οι διάφορες με τους έξω πιθήκους είναι απειροελάχιστες, μα όλα δείχνουν ότι αρχίζουν και εξελίσσονται στις ανάγκες του σπηλαίου, υπάρχουν ακόμα πουλιά διάφορα έντομα άγνωστα στους επιστήμονες!!

Ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου υμνεί τον Τσίπρα!!!




 

Ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου, ο Χρήστος Γιανναράς, κατέχει εξέχουσα θέση στον Όλυμπο των Ελλήνων «στοχαστών» της γυάλας… 

Φυσικά αυτοί οι «στοχαστές» της γυάλας, είναι άκρως καθεστωτικοί, ολοκληρωτικά καθεστωτικοί και «εμπνέονται» ΠΑΝΤΑ από τα «οράματα» των αφεντικών τους: Τα «οράματα» της φρενοβλαβούς κερδοσκοπικής απληστίας τους… 

Ένα τέτοιο αλαφούζιο «όραμα» είναι η κατασκευή του Τσίπρα, σαν είδωλο μεγάλου και «άριστου» ηγέτη.

Ο Γιανναράς, όπως πάντα, ανέλαβε το «έργο» να φιλοτεχνήσει το είδωλο και να το περιτυλίξει με τα πολύχρωμα μακιγιάζ και με τις στιλπνές ετικέτες του «άριστου» και του μεγάλου ηγέτη: Η «φιλοσοφική» φρενοβλαβής ταχυδακτυλουργία στο αποκορύφωμα της, εφάμιλλη της πολιτικής σχιζοφρένειας που ζούμε…

Διαβάζουμε: 

«O νεαρός αρχηγός του ΣYPIZA είναι η μεγάλη έκπληξη του ελληνικού πολιτικού βίου στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις – σκαρί ηγέτη, στέρεος, πειστικός, ρεαλιστικός, ευφυής πολιτικός λόγος, ασύγκριτος με τις χιλιοφθαρμένες συμβατικότητες όλων των άλλων κομματικών ηγητόρων». 

Τέτοια ειδωλολατρική υμνολογία δεν βρίσκουμε ούτε στους φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ… 

Συριζα και λαθρομεταναστες- ΟΡΓΙΟ παρανομιας


Επειδή κάποια πράματα,είναι πάντα επίκαιρα,όσος καιρός κι αν έχει περάσει από την εποχή που συνέβησαν….επειδή αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα γεγονότα πλασάρονται ως οι αυριανοί σωτήρες της Ελλάδας,καλό είναι ΠΟΤΈ μα ΠΟΤΈ να μην ξεχνάμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε και τι πραγματικά πρεσβεύουν!!
Αναφέρομαι στο περιστατικό της κατάληψης της Νομικής σχολής Αθηνών,από τους
300 λαθρομετανάστες,συνεπικουρούμενους από τον Σύριζα!
Η μέρα που εξευτελίστηκε άλλη μια φορά βάναυσα το Ελληνικό κράτος και ο Ελληνικός λαός, από αυτό το ανθελληνικό απόκομμα!
Κοίτα Ελληνα,ποιούς ψήφισες και για ποια πατρίδα αγωνίζονται οι Εφιάλτες…
………………………………………….
Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ... ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ THΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Ας μιλήσουμε επιτέλους ξεκάθαρα και να σταματήσουμε να εξωραΐζουμε την εικόνα της Αριστεράς στην Ελλάδα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Ας δούμε όμως πρώτα, τα γεγονότα ένα ένα.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ


ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ Π@ΥΣΤΟΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ του μπουταρη























AΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΙΔΕΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, 
ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ...