Guitar -->

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.................. ΤΟ ΙΔΙΟΝ, Η ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΙ Ο ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.................. ΤΟ ΙΔΙΟΝ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!!
ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΗ!!!!
ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Το ευρώ έγινε για να δέσει τους Ευρωπαίους και αφού το καταρρεύσουν ως ψευδόπυργος που είναι οι ποιητές του να σνεπάρει στην άβυσσο οικονομίες και λοιπές σταθερότητες των Ευρωπαίων επιφέροντας αναρχία, ληστοσυμμορίες και πολέμους που θα οδηγήσουν εις παγκόσμιον πόλεμον.....


 Όταν οι Εβραίοι δεν θα έχουν ξεφορτωθεί τις μετοχές, τα ομόλογα, τα αξιόγραφα και τα μετρητά χρήματα και στην θέση τους θα έχουν χρυσόν/θησαυρούς/μέταλλα,  χωράφια, όπλα, τρόφιμα και κρησφύγετα δηλαδή όλες οι αληθινές υλικές αξίες και ουχί οι ψευδαξίες των χαρτιών θα δικαιούται να εκκινήσει ο Πρώτος Υπερπαγκώσμιος Πόλεμος. Βεβαίως θα υφίσταται ή θα υπόσχεται έναν ψευδονόμισμα για να πείθονται οι στρατιώτες που θα γίνονται παραλάνωμα του πυρός στις μάχες που θα εξυπηρετούν τους Αρχισιωνιστές και τον Μέγα Διδάσκαλον τους Αρχιδιάβολον!

  Ο καυγάς του ευρωνομίσματος, δηλαδή η δημιουργία του είναι για την γην, τον έλεγχον της γης, των φυσικών πόρων, της κατάργησης των θρησκειών και των εθνών και της θέσπισης μίας Αντίχρισης Μοναρχικής Ολιγαρχίας. Ο Εβραίος Στρατηγός των Βορείων στον Εμφύλιον Πόλεμον των ΗΠΑ το είπε πως στον ΒΠΠ θα ιδρυθεί το Ισραήλ και στον τρίτον θα καταρηγθούν θρησκείες και έθνη. Ο Χίτλερ ήταν ένας Εβραίος στην καταγωγή, το θρήσκευμα και την πίστη εξού και άνηκε σε Μασσωνικές και Παραμασσωνικές Οργανώσεις. Μασσώνος σημαίνει αυτός που γίνεται Εβραίος χωρίς να έχει γεννηθεί Εβραίος και επίσης Σιωνιστής ήτοι Ισραηλιτοκεντρικός με όλες τις φασιστικοκομμουνιστικές τυραννικές προεκτάσεις της ύβρις έναντι των άλλων λαών αλλά και των Ιουδαίων ενίοτε.

Εν χρόνω μίας νυχθός η Γερμανία θα αποτραβηχθεί από το ευρώ αφού θα έχει έτοιμον το μάρκον ή το νέον μάρκον και αφού κλειδώσει το νόμισμα θα ειδοποιήσει τους πολίτες της πως δεν αναγνωρίζει το ευρώ στις συναλλαγές εντός Γερμανίας και θα πρέπει να σταθούν εις ουρές έξωθεν των τραπεζών για να ανταλλάξουν τα ευρώ με τα μάρκα. Αυτόν θα έχει ως συνέπεια κατάρρευση του ευρώ και έκθεση της υπόλοιπης Ευρωζώνης στην μάστιγα της απότομης πτώχευσης και αποχρηματοποίησης αφού το χρήμα αυτόν θα πάψει να υφίσταται και κανείς δεν θα το υποστηρίζει. Πιθανότατα εφ’ ιδίω χρόνω ή ολίγον γαρ αργότερα να επιστρέψει η Γαλλία στο φράγκον αφού θα είναι προσυνεννοημένη με την Γερμανία. Το χάος που θ’ ακολουθήσει θα πυροδοτήσει την μεγαλύτερη κινητοποίηση για εισαγωγή και σύναψη του μεγαλύτερου μέρους του Πρώτου Υπερπαγκοσμίου Πολέμου, από τις ευρωπαϊκές χώρες που θ’αφήσουν την ψευδοαλληλεγγύη που τους παρέδωσαν οι Μασσώνοι των χωρών τους για να κλωνίσουν την αλληλοεμπιστοσύνη τους εσκεμμένα και θα λυσσάξουν να βγάλουν έκαστος τους ομματούς των άλλων, μόνον ότι θα κτυπούν λάθος άτομα όλοι, ήτοι απλοί πολίτες τους απλούς πολίτες του άλλου κράτους, ενώ στην ουσία οι πολιτικοί της Μασσωνίας θα είναι οι πταίκτες.

Η Γερμανία όπως και η Γαλλία θα εγκαταλείψουν την Ψευδοένωση της ΕΕ αφού συνάξουν εφαρκετόν χρυσόν ο οποίος θ’ ανήκει σε Εβραίους όπως η Ντόϊητσε Πανγκ των Γερμανών στον Γεώργιο Σώρρο. Ως εκ τούτου τα χρήματα με αξία εντός της ΕΕ είναι η στερλίνα και η κορώνα. Καλύτερα τα χρήματα της Βουλγαρίας, της Τουρκίας, της Σερβίας από το ευρώ και εν ολίγοις τοις χρόνοις θα διαφανεί ως εφαστράπτωντας αστήρ!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.