Guitar -->

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

John Lenon - Ελλας 1967


ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΜΕ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΛΙΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ



ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΜΕ  ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΛΙΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!! Φώτογραφιες"


Γιατί σαραντίζουν τα μωρά και γιατί γίνεται μνημόσυνο 40 μέρες αφού πεθάνει κάποιος;



Από το βιβλίο Άρρητοι Λόγοι Επίδαυρος 
Θόλου Αποκάλυψις
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΤΑΝΗ







Εντός του μνημείου υπάρχουν 80 σταυροί. Ο αριθμός 80:.Οι 80 σταυροί , εντός του σηκού του 
μνημείου και επί της οροφής, είναι κεχωρισμένοι εις 40 ορθούς και 40 πλαγίους.

φίμωσαν και έδεσαν 65χρονο τον σκότωσαν και τον σκέπασαν με χαλιά



Το βραχιολι για τον Μάρτη


Εκείνο το βραχιολάκι που μας έφτιαχνε η μητέρα μας από κόκκινη και λευκή κλωστούλα, πλεγμένη μεταξύ τους όταν είμαστε παιδιά. Κάθε χρόνο το περιμέναμε πως και πως!
Kαθώς μεγαλώναμε βγάζαμε τα ραφτικά της μάνας μου και το πλέκαμε μόνες μας και βιαζόμασταν μη τυχόν και περάσει η μέρα και δεν προλάβουμε και μας πιάσει ο ήλιος και τότε… θα μαυρίζαμε από τις ακτίνες του... 

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΛΕΩΣ ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΒΗ ΚΑΝΑΔΑ- ΟΧΙ! ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΠ ΝΑΙ!


"ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΑΣ"!



ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ,

ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ..."ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"!!!


ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ!!!ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!

Δειτε πως θα ειναι το πασοκ στους επομενους μηνες

απο καλα πληροφορημενες πηγες...


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σε ισοβια κατεδικασθη ο φιλος του Σαμαρα


Ισόβια ο έντιμος άνθρωπος και φίλος του αντωνάκη...Βίντεο


“ Θέλω να το πω ξεκάθαρα, θεωρώ ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ”

Αντώνης Σαμαράς.
http://www.youtube.com/watch?v=lTo7AA-9TzI&feature=player_embedded

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε πριν από λίγο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για το οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης...
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231237232



SXY


 Θέλω να το πω ξεκάθαρα, θεωρώ ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος 
άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει...

απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ”

Αντώνης Σαμαράς.

Αναλυσις των καταχρησεων-κλοπων, του πασοκ


8 λεπτά ισοπέδωσης της προπαγάνδας του “μαζί τα φάγαμε” με ονόματα και χωρίς φόβο.



Δείτε το καταπλητικό βίντεο.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ???


Σκούζουν λες και τους μπήκε ο Γκρίλο(ς) στον κώλο


Είναι απόλαυση να παρακολουθείς την σύγχιση και τον πανικό που έχει προκαλέσει στους mainstream “αρθρογράφους” του κώλου το αποτέλεσμα των Ιταλικών εκλογών.
Πανικόβλητα τα διάφορα υπαλληλάκια προσπαθούν να “αναλύσουν” στο εγχώριο πόπολο το γιατί οι υπέροχες τεχνοκρατικές, “σοβαρές” μνημονιακές δυνάμεις έπαθαν πανωλεθρία.

Η Ιταλία έδειξε το δρόμο του αντιγερμανισμού - αντινεοναζισμού..




Οιφιλογερμανικές πολιτικές δυνάμεις της Ιταλίας, δηλαδή οι δυνάμεις που αναγνωρίζουν την γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη, ηττήθηκαν. Ο συνδυασμός του φιλογερμανού κεντροαριστερού Πιερλουίτζι Μπερσάνι απέσπασε ποσοστό 29,5%. Η αντιγερμανική κεντροδεξιά...
πολιτική συμμαχία υπό τον Σίβλιο Μπερλουσκόνι ποσοστό 29,1%, το επίσης αντιγερμανικό κίνημα «Πέντε Αστέρων» του κωμικού ηθοποιού, Μπέπε Γκρίλο ποσοστό 25,5%, ενώ το κόμμα του φιλογερμανού τραπεζίτη πρώην δοτού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι μόλις 10,5%.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΩ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...





«Ιταλοί, δεν είστε Ελλάδα, είστε μέλος της G8, βασικό μέλος της νομισματικής ένωσης, η ευρωζώνη δε μπορεί να επιτρέψει σενάριο τύπου Ελλάδας με νέες εκλογές, θα είναι παράθυρο αστάθειας»


ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ… ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


http://harryklynn.blogspot.gr

Το εβραικο κοπροσκυλο τζεφρυ γιωργκο παπαντρεου


Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος των σιωνιστων


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

O Κώστας Καραμανλής δυο χρόνια μετά τη εκλογική του νίκη το 2009, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, προκήρυξε πρόωρες εκλογές, προκειμένου να φέρει στο τιμόνι της διακυβέρνησης της πατρίδας μας, τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος στη συνέχεια, υλοποιώντας τις εντολές των ηγητόρων της παγκόσμιας διακυβέρνησης μας οδήγησε στην παραίτηση «αμετάκλητα και άνευ όρων» οποιασδήποτε ασυλίας που παρείχε Εθνική κυριαρχία. Είναι, πλέον, αποδεδειγμένο πως από το Νοέμβριο του 2009, αυτός ο πολιτικός ολετήρας και καταστροφέας μας, 

συζητούσε με τον πρόεδρο του ΔΝΤ, Στρος Καν (όπως ο ίδιος δημόσια 
αποκάλυψε) την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.


οι εβραιοσιωνιστες απειλουν τον Τζιμη Πανουση


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
panousis-afisa
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Οι αθλιοι Εβραίοι του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" καταγγέλλουν τον αναρχοαριστερό γελωτοποιό Τζίμη Πανούση για την διαφημιστική του αφίσσα που έχει κολληθεί σε πολλές κολώνες της Αθήνας και δείχνει το Αστέρι του Δαβίδ σε συνδυασμό με την σβάστικα του Χίτλερ! Να δούμε, τώρα, αν οι ευαίσθητοι Αριστεροί που μιλούσαν για Ελευθερία του Λόγου στο θέμα του Θεάτρου Χυτήριο, θα βγούν και θα υποστηρίξουν τον Ανθέλληνα Πανούση, ή αν θα ταχθούν και πάλι με το μέρος των πατρώνων τους των Εβραίων...

''ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

γραφει ο χαρυ κλυνν
γερμανοι παρτε τα αρχιδια της ιταλιας
merkel euro greece ok_600_375_-1520156878
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τις μεταρρυθμίσεις για την Ιταλία, δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ [ μπασταρδος μαυριδερος].
philip roesler 

Οι υποστηρικτές του Μόντι που τον έπεισαν να κατέβει στις εκλογές, ευελπιστώντας και σε μια συνεργασία με τον Μπερσάνι για το σχηματισμό κυβέρνησης έπεσαν έξω, με τέτοιου τύπου δηλώσεις που δεν ..έχαψαν οι Ιταλοί.

Ο Ρέσλερ [ μπασταρδος μαυριδερος] που έκανε εμπρηστικές δηλώσεις και κοντά στις ελληνικές εκλογές, είπε πως θα μπορούσε να είχε φανταστεί ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα για τα κόμματα που τάσσονται υπέρ των μεταρρυθμίσεων.

"Δεν υπάρχει εναλλακτική στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει και οι οποίες περιλαμβάνουν τη συρρίκνωση του προϋπολογισμού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας" αναφέρει ο κ. Ρέσλερ σε ανακοίνωσή του προσθέτοντας ότι η χώρα πρέπει να σταθεροποιήσει το υπερχρεωμένο της δημόσιο τομέα.
Ο υπεύθυνος εξωτερικής πολίτης στο κόμμα CDU της Άνγκελα Μέρκελ Φίλιπ Μίσφελντερ, λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα μετέφερε τη γερμανική γραμμή για την επόμενη μέρα στο ιταλικό πολιτικό σκηνικό.
«Ιταλοί, δεν είστε Ελλάδα, είστε μέλος της G8, βασικό μέλος της νομισματικής ένωσης, η ευρωζώνη δε μπορεί να επιτρέψει σενάριο τύπου Ελλάδας με νέες εκλογές, θα είναι παράθυρο αστάθειας» είπε ο Γερμανός αξιωματούχος στην εφημερίδα Repubblica.
«Είναι σημαντικό και προς το συμφέρον ολόκληρης της Ευρώπης η Ιταλία να αποκτήσει σύντομα μία σταθερή και λειτουργική κυβέρνηση ... Οι πολιτικοί αξιωματούχοι στη Ρώμη γνωρίζουν ότι η Ιταλία έχει ανάγκη μίας πολιτικής μεταρρυθμίσεων, μίας πολιτικής σταθεροποίησης», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε.

Μπέπε Γκρίλο - Beppe Grillo


Της πουτάνας έγινε στην Ιταλία, αφού ο σοφός ιταλικός λαός ψήφισε έτσι ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει κανείς και να υπάρχει γλυκιά αναρχία. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πήρε τον πούλο, αφού ο Μάριο Μόντι –που η ίδια έπεισε να κατέβει στις εκλογές- τον ήπιε κανονικά και πάει για απόσυρση. 


Το μπουρδελο ευρωπαικη ενωσις δολοφονει τους Ελληνες


Αντιμέτωπο με την φτώχεια το 31% των Ελλήνων!


Το 31% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού, ενώ στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 24,2%, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και αναφέρονται στο 2011.

Ειδικότερα, προκύπτει ότι στην Ελλάδα, ανά ηλικιακή ομάδα, το

ΝΥΜΦΗ ΟΡΣΗΙΣ - Η ΜΗΤΗΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Γίγνονται δὲ ἐκ Πύρρας Δευκαλίωνι παῖδες Ἕλλην μὲν πρῶτος, ὃν ἐκ Διὸς γεγεννῆσθαι ἔνιοι λέγουσι, δεύτερος δὲ Ἀμφικτύων ὁ μετὰ Κραναὸν βασιλεύσας τῆς Ἀττικῆς, θυγάτηρ δὲ Πρωτογένεια, ἐξ ἧς καὶ Διὸς Ἀέθλιος.

Ἕλληνος δὲ καὶ νύμφης Ὀρσηίδος Δῶρος Ξοῦθος Αἴολος. 

                                                  ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ


πηγη
http://pyrisporos.blogspot.gr

Βόρειο Σέλας/Aurora Borealis: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.



Πρώτος επιστημονικά παρατηρητής του φαινομένου φέρεται ο Αριστοτέλης που όπως αναφέρει στα "Μετεωρολογικά" του (Α',5): "Φαίνεται δέ ποτε συνιστάμενα νύκτωρ αἰθρίας οὔσης πολλὰ φάσματα ἐν τῷ οὐρανῷ...,ἡμέρας μὲν οὖν ὁ ἥλιος κωλύει, νυκτὸς δ' ἔξω τοῦ φοινικοῦ, (δηλαδή του ιώδους), τὰ ἄλλα δι' ὁμόχροιαν οὐ φαίνεται" 
που σημαίνει ότι πρέπει να είχε παρατηρήσει έντονα το φαινόμενο του Σέλαος κατά την διάρκειαν αίθριας νυκτος.

Η κατάρα των τριών γενιών Παπαντρέου-μινεικο



Ελληνική τραγική φάρσα η πολιτική ιστορία της οικογένειας. Του James Petras

Σε καθεμιά από τις τρεις αποφασιστικές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας της, η Ελλάδα ανακόπηκε από την πιθανότητα κοινωνικού μετασχηματισμού προς την πολιτική ανεξαρτησία και την ελευθερία από την ξένη κηδεμονία από κάποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου.[…]

Γεώργιος Παπανδρέου ο πρεσβύτερος: Μεταξύ επανάστασης και αντίδρασης

Στον απόηχο μιας από τις μεγαλύτερες αντιφασιστικές αντάρτικες νίκες στην Ευρώπη το ελληνικό αντιστασιακό κίνημα, υποστηριζόμενο από περισσότερα από 2 εκατομμύρια πολίτες, προέλαυνε τον Οκτώβρη του 1944 για την απελευθέρωση της Αθήνας. 

ΜΠΕΜΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ: " Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΝΕΝΟΣ"



. ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

grillo
Εγινε κωμικός από καθαρή τύχη, απέκτησε φανατικούς θαυμαστές λόγω του καυστικού του χιούμορ, όρισε την «V-Day» («Vaffanculo Day») που αφιέρωσε εξαιρετικά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μετά την επιτυχία του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το Κίνημα Πέντε Αστέρων που ηγείται, τρομοκρατεί την άλλοτε κομματική κυριαρχία. Mιλώντας σε portal Κυριακάτικς εφημερίδος το πολιτικό φαινόμενο της Ιταλίας ο Γενοβέζος αντισυστημικός Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η έξοδος από το ευρώ δεν είναι ταμπού», ενώ στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους Ελληνες οι οποίοι «δέχονται άδικα κατηγορίες από τον ευρωπαϊκό Τύπο».

ΜΑΘΗΤΗΣ 9 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ


ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΛΕΥΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ 9 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις .
aaoron
Ο 9ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Sadıkoğlu ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ!




ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ...
Μέχρι εκεί έφτασε η κούτρα του (γι αυτόν που τον ξέρουν από το επάγγελμα). Νόμιζε ότι όταν έγινε υπουργός θα αποκτήσει ξαφνικά την πολιτική δύναμη που είχε ο Ρουσόπουλος επί Καραμανλή. Ο Ρουσόπουλος όμως είχε μυαλό. Και...
επικοινωνιακές δυνατότητες που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον όσο ήταν ισχυρός, πριν τον αρχίσουν στις γρήγορες με το Βατοπέδι και το σπίτι στο Καπανδρίτι. Ο Σίμος, έτσι ανεπαρκής που είναι, μετά τον ανασχηματισμό το μόνο που θα μπορέσει να πετύχει, είναι να έρθει δεύτερος πίσω από τον Μαρκόπουλο που τον πάει με χίλια το Μαξίμου. Τι θα του μείνει τελικά; Ότι δεν θα εκλεγεί βουλευτής και ότι μας γύρισε πίσω στον εμφύλιο. Βάλτε επίσης το ότι άφησε στην ΕΡΤ μια διοίκηση με βαρύτατα αδικήματα στην πλάτη της για να διαπιστώσετε το... θεάρεστο έργο του Σίμου!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Hellenismos


Method of Sacrifice in Ancient Greece

The nature of a sacrificial ritual as well as that which was to be sacrificed could vary somewhat, but the most basic sacrifice was that of an animal - usually a steer, pig, or goat (with the choice depending partially upon cost and scale, but even more upon what animals were most favored by which god). In contrast to Jewish tradition, the ancient Greeks did not regard the pig as unclean. It was, in fact, the preferred animal for making sacrifices at rituals of purification.

Hellenic Polytheism


By ,



Hellenic Polytheism
Many modern worshipers honor the gods of ancient Greece.
Image © Getty Images

                                   



Many Paths, One Term:


The phrase "Hellenic polytheism" is actually, much like the word "Pagan", an umbrella term. It is used to apply to a wide range of polytheistic spiritual paths that honor the pantheon of the ancient Greeks. In many of these groups, there is a trend towards the revival of the religious practices of centuries past. Some groups claim that their practice is not a revival at all, but the original tradition of the ancients, passed down from one generation to the next.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

Μικρή σας προσπάθεια...... μπορεί να σώσει την χώρα μας.



Μήπως συμπατριώτες μου θα σας ήταν εύκολο να σταματήσετε να το παίζεται αδιάφοροι και απάτριδες, να καταλάβετε ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει με αφανισμό της ύπαρξής της, από την Παγκοσμιοποίηση (Λέσχη Ρώμης), με την ευγενική φροντίδα και προθυμία, των αρχόντων μας, πολιτικών και θρησκευτικών. Αν αυτό σας βρίσκει σύμφωνους και το επιθυμείτε, εγώ περισσεύω.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μην πληρώνετε φόρους



Σύμφωνα με έρευνα της GPO, πάνω από τους μισούς Έλληνες πιστεύουν ότι οι άλλοι μισοί κλέβουν την εφορία, ενώ όλοι είναι βέβαιοι πως φοροδιαφεύγουν οι μετανάστες, στους οποίους οφείλεται η χρεοκοπία της χώρας.
Οι μισοί Έλληνες πιστεύουν πως οι άλλοι μισοί κλέβουν την Εφορία, οπότε έχουν δικαιολογία να κλέβουν κι αυτοί, και καλά κάνουν γιατί, αν ο άλλος έχει κατηγορία για λαθρεμπόριο πετρελαίου από το 2001 και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος επειδή η δίκη του αναβάλλεται συνεχώς –ενώ σκοπεύουν να του δώσουν και κερδοφόρα κρατική επιχείρηση επειδή είναι φίλος του πρωθυπουργού-, γιατί να πληρώσεις εσύ τους φόρους σου; Μαλάκας είσαι;
Ενώ όλοι οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν –εκτός από αυτούς που δεν φοροδιαφεύγουν επειδή δεν μπορούν αλλά, αν μπορούσαν, θα το έκαναν-, μόλις το 16,4% παραδέχεται ότι έχει φοροδιαφύγει αποκρύπτοντας εισοδήματα, και είναι ηλίθιοι γιατί, όταν έχει βγει ο Πάγκαλος και έχει πει «μαζί τα φάγαμε» -παραδέχτηκε δηλαδή πως αυτός τα έφαγε- και δεν έχει βρεθεί τόσα χρόνια ένας καριόλης εισαγγελέας να τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις πώς τα έφαγε, εσύ πρέπει να είσαι τελειως ηλίθιος για να πληρώνεις φόρους.

Λαμία – 75χρονη βρέθηκε νεκρή δεμένη χειροπόδαρα


Θα πάει στην και στην Τραγάνα ο Δένδιας, όπως πήγε στις Σκουριές, ή "αυτοψίες" κάνει μόνο για τον Μπόμπολα και τους "επενδυτές"; Άλλωστε μια σύνταξη λιγότερη είναι η γερόντισα που σκότωσαν, δε χαλάει και πολύ την τρικοματική έτσι δεν είναι;


ΑΙΘΡΑ η μητέρα του Θησέως


Η Αίθρα ήταν η μητέρα του Θησέα. Κόρη του Πιτθέα, βασιλιά της Τροιζήνας.  Ο Αιγέας, γυρίζοντας από τους Δελφούς, πέρασε από εκεί, και ο Πιτθέας «τον διηπάτησε» (όπως αναφέρει ο Πλούταρχος, Βίος ΘΗΣΕΩΣ,  3.4) ώστε να συνευρεθεί με την κόρη του την Αίθρα και να αποκτήσει από αυτόν έναν γιο, τον Θησέα. Ο Θησέας όταν ήταν παιδί, θαύμαζε τον ΗΡΑΚΛΗ.  Η Αίθρα αυτή βρίσκεται, γερόντισσα πλέον, να είναι θεραπαινίδα της Ελένης, στην Τροία. Η Αίθρα (μητέρα του Θησέα) και η Αλκμήνη (μητέρα του Ηρακλή) ήταν  ξαδέλφες. Ο Πιτθέας (πατερας της Αίθρας καιη Λυσιδίκη η μητέρα της Αλκμήνης ήταν αδέλφια, παιδιά της Ιπποδάμειας και του Πέλοπα.  Ο Θησέας δηλαδή και ο Ηρακλής ήταν δεύτερα ξαδέλφια.mikrosapoplous.gr


Η ανάπτυξή τους δημιουργεί σεληνιακά τοπία.


Δορυφορική λήψη από τις Σκουριές...Δείτε


H Αποθέωσις του Ηρακλεους



Σε μια εντελώς πρωτότυπη σύνθεση o Ηρακλής με έκδηλη την ευδαιμονία του παρουσιάζεται αναγερμένος στην κλίνη. Μπροστά του ένα τραπέζι γεμάτο με διάφορα αντικείμενα. Αριστερά η Αθηνά του προσφέρει ένα λουλούδι. Κάτω από την κλίνη είναι φυτρωμένη μια κληματαριά που διακοσμεί με τα φύλλα της όλη την επιφάνεια.

Πολίτες της Ελλάδος όπου και αν ανήκετε σας στέλνουμε S.O.S.


Χαλκιδική...Πολίτες από όλη την Ελλάδα όπου και αν ανήκετε σας στέλνουμε S.O.S.



Τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές  χτυπάνε πάλι οι καμπάνες στην Ιερισσό μας, κάποιοι προσαχθέντες μάλλον έχουν ΄΄χαθεί΄΄ , έχουν ΄΄αργήσει να γυρίσουν΄΄ , ποιος νοιάζεται...


Στην Ελλάδα που ''ακύρωσε'' τον αγωγό Μπουρκάς Αλεξανδρούπολης και τον South Stream που θα έδιναν πνοή στην Θράκη μας και σε όλη τη χώρα αναβαθμίζοντας μας γεωπολιτικά , αλλά που ταυτόχρονα ''άνοιξε την αγκαλιά της'' στα βαρέα μέταλλα και στο κυάνιο της El Dorado και των υποταχτικών της...

Διοριζε υπαλληλους με ΠΛΑΣΤΑ πτυχια, το ΠΑΣΟΚ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ


Έφοδοι αποκάλυψαν τα "τρωκτικά" του Δημοσίου - 

Διορισμοί με πλαστά πτυχία, υπάλληλοι "εξαφανισμένοι" ακόμη και καταδικασμένοι



ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΣΑΤΕ! ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ...


- Όργιο ανομίας στο Δημόσιο!
Υπάλληλοι διορίζονταν σε θέσεις καταβάλοντας πλαστά πτυχία και μεταπτυχιακά
- --Υπάλληλοι "φαντάσματα" που δεν πάταγαν ποτέ στα γραφεία τους

- Συγκλονιστικά παραδείγματα από τους ελέγχους του Σώματος Επιθεωρητών
- Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 7.000 απομακρύνσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο


Το δικαστικό σύστημα στην Αθήνα




Το δικαστικό σύστημα στην Αθήνα είχε το εξής περίεργο : δεν ήταν επαγγελματικό,όπως άλλωστε όλα τα δημόσια λειτουργήματα και o καθένας μπορούσε να γινει δικαστής.Έτσι ένοιωθαν την ισότητα οι Αθηναίοι και διαμέριζαν την κάθε εξουσία η οποία ειναι στη φυση της να διαφθείρει. 

ΑΟΖ, η πικρή αλήθεια





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Η ιστορία της ελληνικής ΑΟΖ έτσι όπως εξελίσσεται με την μνημειακή κυβέρνηση, είναι για να… γελά ο κάθε πικραμένος. Το ότι υπάρχουν τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα στην ευρύτερη περιφέρεια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ήταν γνωστό στους «παροικούντες» ήδη από την δεκαετία του εβδομήντα. Τότε, ακόμα από την εποχή της χούντας και ειδικά μετά το αραβικό ενεργειακό εμπάργκο της εποχής κατά της Δύσης, το 1974, οι Αμερικανοί είχαν κάνει κάποιες έρευνες ειδικά στην περιοχή του Πατραϊκού κόλπου, στην περιοχή του Ιονίου και νότια της Κρήτης. Στις έρευνες αυτές είχαν ανακαλύψει μεγάλες ενεργειακές πηγές αλλά δεν ήθελαν με κανένα τρόπο να γίνει επίσημα γνωστό το θέμα γιατί θα κλονίζονταν η τότε ενεργειακή ισορροπία που βόλευε όπως ήταν τους Αμερικανούς.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ


Η Αθηνά αποτρέπει τον Αχιλλέα να επιτεθεί
στον Αγαμέμνονα
Η Διχόνοια που βαστάει
ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει
«πάρ’ το» λέγοντας «και σύ»

Κειό το σκήπτρο που σας δείχνει
έχει αλήθεια ωραία θωριά,
μην το πιάστε γιατί ρίχνει
εισέ δάκρυα θλιβερά.

Διονυσίου Σολωμού
«Ύμνος εις την Ελευθερίαν»

Με αυτούς τους στίχους ο Εθνικός μας ποιητής περιγράφει το μεγαλύτερο ελάττωμα της φυλής μας, την διχόνοια, και μας προτρέπει να αποφεύγουμε κάθε επαφή μαζί της, διότι όπου αυτή εμφιλοχωρεί, τα αποτελέσματά της είναι καταστροφικά.
Η διχόνοια, η οποία ακολουθεί την ιστορική μας πορεία, κεντρίζοντας τα πλέον επικίνδυνα χαρακτηριστικά του ψυχισμού μας και ιγαντώνοντας
υπέρμετρα τον εγωϊσμό, την φιλαυτία, την οίηση και την αρχομανία, πυροδότησε πολλές φορές αδελφοκτόνα πάθη και μίση, τα οποία μείωσαν και αμαύρωσαν λαμπρά κατορθώματα του Έθνους μας και έσυραν την Ελλάδα στην καταστροφή και στην υποτέλεια!