Guitar -->

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τι ειναι πατρις

Ποιοι ειναι οι μεγαλυτεροι ανθελληνες

Εαν θελεις να εισαι Ελλην







ΘΕΜΙΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


423 ΝΕΚΡΟΙ
ΣΤΟ ΚΕΣΑ ΟΙ ΤΑΦΟΙ.
 

 

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Περί κοινωνικής αλληλεγγύης - Απολλώνιος ο Τυανεύς

Ο Πίθηκος του Χριστού;


Όταν κάποτε ο Απολλώνιος μιλούσε περί κοινωνικής αλληλεγγύης και δίδασκε ότι πρέπει να τρέφει ο ένας τον άλλο, έτυχε να κάθονται πάνω στα δέντρα στρουθιά και να σιωπούν· ξαφνικά κάποιο άλλο στρουθί πέταξε προς το μέρος αυτών και έδειχνε να τα παρακινεί σε κάτι και αυτά κραύγασαν όλα μαζί, σηκώθηκαν και πέταξαν ακολουθώντας το. Ο Απολλώνιος συνέχισε την ομιλία του και μολονότι γνώριζε για ποιο λόγο πέταξαν τα στρουθιά, δεν έδωσε εξηγήσεις στο πλήθος. 

Οι Δοσίλογοι της κατοχής: Ο Γ. Σημίτης και οι «Οι Καπάτσοι»


Στις 12 Οκτωβρίου 1944 ήταν η ημέρα που άρχισαν να αποχωρούν τα γερμανικά στρατεύματα από την Αθήνα. Ο λαός της Αθήνας ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας την...
ελευθερία του. Την ίδια ημέρα η εφημερίς «Ριζοσπαστική Ηχώ» είχε ένα άρθρο με τίτλο «Οι Καπάτσοι». Το άρθρο αναφέρετο στον Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του Κωνσταντίνου Σημίτη η κινεζου.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ο Παυλαρας

Δεσποινα Βανδη εναντιον Νοτη Σφακιανακη. Τρελλα σχολια αναγνωστων

prezatv.blogspot

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ makelio του Σ. Χιου
ΑΠΙΘΑΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ...

Ανθελληνικο παραληρημα του Τσιπρα-συριζα για την Εθνικη ομαδα

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ FIFA!

karaiskaki-ethniki-10-09

Μ’ ένα κατεβατό γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την επιβολή τιμωρίας στην Εθνική Ελλάδος από την FIFA, εξαιτίας εθνικιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδος-Ρουμανίας, καθώς και της ανάρτησης ενός πανό για τους πρόσφατα δολοφονημένους, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη!

Τώρα: Σύλληψη ισλαμοφασιστών με οπλοστάσιο μέσα στην Μόσχα!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 27, 2013

Νέα θηριωδία των ισλαμοφασιστών στην Συρί α: Κατέστρεψαν ιστορικό Ελληνορθόδοξο μον αστήρι.Ισλαμιστές που έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα συνελήφθησαν στη Μόσχα

Δεκατέσσερα μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Τακφίρ ουάλ Χίτζρα, που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα, συνελήφθησαν στη Μόσχα και μεγάλη ποσότητα όπλων και εκρηκτικών κατασχέθηκε στα σπίτια τους, ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές αρχές. “Στη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της 26ης προς 27η Νοεμβρίου στην ανατολική Μόσχα, στο πλαίσιο μιας ποινικής έρευνας, 14 μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης συνελήφθησαν”, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών

σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Πως αντιμετωπιζουμε εναν δημοσιο κοπριτη

Η διαφθορά ως συνταγματικό έγκλημα

Απόσπασμα από κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι αυτό της διαφθοράς. Οι δημόσιοι υπάλληλοι τα «παίρνουν». Δεν φτάνει που τις περισσότερες φορές δεν εργάζονται αλλά και τις λίγες φορές που το κάνουν το «πουλάνε» στους πολίτες ως έξτρα παροχή η οποία πρέπει να πληρωθεί ανάλογα.
Και σε αυτό το σημείο για εμάς τα πράγματα είναι απλά. Το ΠΑΣΟΚ κάποτε την απιστία προς την υπηρεσία την είχε τοποθετήσει στο επίπεδο του πλημμελήματος. Το αποτέλεσμα; Τραγικό. Αποθρασύνθηκαν οι «κότες» και βούτηξαν με το κεφάλι στο «καλαμπόκι». Η Ν.Δ αμέσως μετά την νίκη της στις εκλογές μετέτρεψε το αδίκημα της απιστίας από πλημμέλημα σε κακούργημα. Το αποτέλεσμα; Ανύπαρκτο. Δεν μειώθηκε η διαφθορά. Γιατί; Γιατί στο μεταξύ οι «κότες» είχαν γίνει «βόδια».

Οι πλειστηριασμοί και η αρπαγή γης


H επιχειρηματική ελίτ της Ελλάδας έχει αφελληνισθεί πλήρως, δίνοντας γη και ύδωρ για να παραμείνει τοποτηρητής στη χώρα – ενώ οι πολίτες θα εξεγερθούν, μόνο όταν οι ξένες δυνάμεις κατοχής συμπεριλάβουν και τους Έλληνες ολιγάρχες στο γεύμα τους
.Είναι δυστυχώς πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται τι θα συμβεί, εάν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα - κάτι που θεωρούμε σχεδόν σίγουρο, επειδή η Ελλάδα δεν έχει μόνο μία «αδύναμη», ανεπαρκή κυβέρνηση, αλλά και μία καθόλου επαρκέστερη αντιπολίτευση.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΔΕΙΝΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ;


ΠΑΝ.ΜΑΡΙΝΗΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΔΕΙΝΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ;

=ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΣΙΣ=

Το ανωτέρω ερώτημα τίθεται πλειστάκις καλοπίστως ή κακοπίστως, ας ιδούμε πως έχει το ζήτημα.
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΙΣ
Ο άνθρωπος διά να είναι προσωπικότης αυτόβουλος η οποία ούτως θα δυνηθή να αναπτύξη και να εξελίξη την συνείδησίν του κέκτηται την ΕΛΕΥΘΕΡΑΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ. Το "κακόν το οποίον περιπολεί στον κόσμον" ως λέγει ο Πλάτων (κόσμο εννοεί εδώ τα Υποσελήνια πεδία) είναι δημιούργημα αποκλειστικόν της ελευθέρας βουλήσεως του ανθρώπου.
Οι Θεοί στην δράσιν των δεσμεύονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ από την υποχρέωσιν να διαφυλάσσουν την ελευθέραν βούλησιν του ανθρώπου και αυτό αποτελεί σημαντικόν και κύριον στοιχείον το οποίον οφείλομε να λαμβάνωμε οπωσδήποτε υπ' όψιν όταν ομιλούμε διά την δράσιν των Θεών.

Η στάσις και οι θέσεις του ΚΚΕ για τον πόλεμο της Ελλάδος 1940-1941

Η στάσις και οι θέσεις του ΚΚΕ για τον πόλεμο της Ελλάδος εναντίον του Άξονος (1940-1941)



ΚΚΕ το κομμα σου χαφιε
Το ΚΚΕ και ο πόλεμος του 1940«Το ΚΚΕ στάθηκε στις επάλξεις. Άγγιξε την καρδιά κάθε πατριώτη. Έγινε ο μοχλός της Εθνικής μας Αντίστασης... Η πατριωτική φωνή του Νίκου Ζαχαριάδη αποτέλεσε το έναυσμα για την παλλαϊκή Αντίσταση κατά του φασισμού...».
(«Ριζοσπάστης», 28 Οκτωβρίου 2008)
«Τα μέλη του ΚΚΕ δέχονται τη Γερμανική Κατοχή με χαρά και αγαλλίαση. Η Γερμανία είναι σύμμαχος της Ρωσίας, συνεπώς και δική τους... Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας... Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα... Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων, της Γερμανίας και της Ρωσίας, επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες...».
(Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ - «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ»)
«Η παραποίησις της αληθείας και της πραγμαπκότητος και η επί μακρόν μετά πειστικότητος επίμονος επανάληψις συνθημάτων, προς ίδιον κομμαπκόν όφελος μιας πολιτικής ομάδος, αποτελεί την έννοιαν της πολιτικής προπαγάνδας, την οποίαν ο Κομμουνισμός και ο Ναζισμός ανήγαγον εις επιστήμην, στηριζομένην υπ' αμφοτέρων εις τας ιδίας ψυχολογικάς αρχάς. Μία εκ των αρχών της μαρξιστικής και ναζιστικής ή της σταλινικής και χιτλερικής επιστημονικής πολιτικής προπαγάνδας, είναι και η τοιαύτη της “ανεντιμότητος” ή της “αντεστραμμένης επιθέσεως”, συμφώνως προς την οποίαν: “Τα δικά σου ελαττώματα ή ό,τι αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει η βεβαιότης να λεχθή δι' εσένα, θα πρέπη να το προλαμβάνης και να το προσάπτης εσύ πρώτος εις τον αντίπαλόν σου”. Ούτω, αισθανομένη η ηγεσία του ΚΚΕ, ως σοβαρώς εκτεθειμένη ενώπιον της κοινής γνώμης ως δωσίλογος, συνεπεία των ανθελληνικών πράξεών της και της συνεργασίας της μετά των στρατευμάτων κατοχής, έσπευσε να συκοφαντήσει, καταγγέλλουσα ψευδώς, όλους όσους ηρνούντο να αποδεχθούν την κομμουνιστικήν ιδεολογίαν και να συνεργαστούν μετ' αυτής, ως “φασίστας”, ως “δωσιλόγους”, ως ”εχθρούς και εκμεταλλευτάς του λαού” και ως “συνεργάτας και πράκτορας των Γερμανών”...».
(Αριστομένης Αντωνακέας, υποστράτηγος - Περιοδικό «Ιστοριογνωσία»)

ΑΝΓΚΟΛΑ - απαγορεύει το Ισλάμ και άρχισε την καταστροφή των τζαμιών !!

Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το Ισλάμ και άρχισε την καταστροφή των τζαμιών !!

Η Ανγκόλα, μια χώρα με 95% Χριστιανούς, 55% των Αγκολέζων είναι καθολικοί, και το ένα τέταρτο ανήκει στην προτεσταντικές εκκλησίες που ιδρύθηκαν κατά τη διάρκεια της αποικιακής περιόδου, κυρίως στην ευαγγελική εκκλησία, με λιγότερο από το 1% Μουσουλμάνους, αποφάσισε να απαγορεύει τη μουσουλμανική θρησκεία την οποία θεωρεί ως σέχτα.

Καταστραμμένο τζαμί στη Λουάντα (Αγκόλα)

Αρχές Οκτωβρίου 2013 οι μουσουλμάνοι, κυρίως από τη Γουινέα, είχαν τη δυσάρεστη έκπληξη  να παρακολουθούν την αποσυναρμολόγηση του μιναρέ του τζαμιού τους. 
Αιτίαήταν " ασχημα κατασκευασμένο» και εκτίσθη χωρίς άδεια".

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ





ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛ. ΛΑΟΥ

Μαύρη τρύπα τουλάχιστον 16 δισεκατομμυρίων ευρώ κατέγραψε η τρόικα από τις υπερβάσεις στις δαπάνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μετά την αναθεώρηση του ελλείμματος για το διάσημα 2001-2006 που πραγματοποιήθηκε πριν επτά χρόνια.

16 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!
ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;


Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Χαρρυ Κλυν - ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!




ΜΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ, ΜΕ ΚΟΤΡΩΝΕΣ, ΜΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ, ΜΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΔΥΣΕΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ; 
Οι τύποι έχουν σαλτάρει (;) εντελώς! Σε ιδιώτες τα ΚΨΜ των στρατιωτικών μονάδων! Λάθος, δεν είναι τρελοί ή άσχετοι... γερμανοτσογλάνια, δωσίλογοι μαυραγορίτες ψυχών & πατρίδας, πουλημένα τομάρια που ξεπέρασαν εκείνους του Τσολάκογλου!

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παπαγαλακια Μπλογκερς κοροιδευουν τον Κοσμο!, με το τερας του Βιετναμ..


Σάλος στο διαδίκτυο με το θαλάσσιο τέρας του Βιετνάμ!(Βίντεο)

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/11/blog-post_3482.html#ixzz2lPha84tn

η Αντίστασις στην κατοχή σκότωσε μόνον 376 Γερμανούς!!!!

Πριν λίγους μήνες ο Χρήστος Γούδης είχε πει σε μια εκπομπή του Στέφανου Χίου ότι η Αντίσταση στην κατοχή σκότωσε μόλις 376 Γερμανούς.
Για να δούμε μερικά πράγματα μεταξύ των οποίων και το εν λόγω επίσημο έγγραφο του Γερμανικού Κράτους:
(update 16.11.2013)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:''ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ''


christodoulos-tha-mas-kybernoun-plousioi-trapezites
Τι είπε ο Μακαριστός Χριστόδουλος πριν από 11 χρόνια, όταν πολύ λίγοι είχαν την ικανότητα να αντιληφθούν τα λεγόμενά του.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/11/blog-post_1202.html#ixzz2lN3e2qgY




Ιδου τι εννοουσε ο μακαριστος

Προστασία της ελληνικης κατοικίας! Κανένας πλειστηριασμός!



απο το λημερι

Η επομενη ημέρα..............

Αστερίων Βαληνάκης
΄Ατειρα(Μακητία) 

Μέχρι τώρα γίνεται ένας αγώνας και ένα τρέξιμο άνευ προηγουμένου, με την ελπίδα ο κόσμος, να μάθει και να καταλάβει, ότι έχουν συμβεί κάποια απρόσμενα γεγονότα τα οποία έγιναν για να σταματήσει η γλιστερή κατηφόρα στην οποία είχαμε οδηγηθεί, σκόπιμα βέβαια, με παράλληλη εμφύτευση του αισθήματος της ενοχής στην πλατιά μάζα «ότι αυτή έφταιξε με τις σπατάλες και τους παράλογους δανεισμούς της στην δημιουργία του χρέους» ... .... 

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΖΑΡΟΙ-ΙΣΡΑΗΛ-TΑΛΜΟΥΔ-ΚΑΜΠΑΛΑ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ -ΠΥΘΙΑΣ, ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ-ΠΥΘΙΑ

Μια Νυμφη αγωνιζεται μονη για τον Ελληνισμον!


Το ποίημα της Προμηθέας-Πυθίας

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ-ΠΥΘΙΑ.

Πως διακρίνουμε το νοθευμένο μέλι!!



Νοθευμένο μέλι

Η μελάσα (σάκχαρα και νερό) είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιείται μερικές φορές στην νοθεία του μελιού. 

Εάν ένα φιτίλι βαμβακιού βυθιστεί σε καθαρό μέλι, και μετά προσπαθήσεις με έναν αναπτήρα να το ανάψεις, τότε έστω και δύσκολα θα πάρει φωτιά.
Εάν όμως αυτή η δοκιμή γίνει με το αλλοιωμένο μέλι, η παρουσία νερού στο μέλι δεν επιτρέπει στο μέλι να καεί, και έτσι θα παραγάγει έναν ήχο τριξίματος.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙN ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ!

=οι "Αρχαιόθρησκοι και ο ΣΥΡΙΖΑ"=

ΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

Το κείμενό μας στο οποίον υπογραμμίζαμε ότι κατ' αυτάς ο ΣΥΡΙΖΑ δεικνύει ιδιαιτέραν ευαισθησίαν στο Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας και υποστηρίζει πάση δυνάμει την εκστρατείαν των Μωαμεθανών διά τζαμιά σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις, πράγμα που πρέπει ασφαλώς και εμείς να εκμεταλλευθούμε υπέρ μας, παρ' ότι αντιμετωπίσθηκε εχθρικά από πολλούς και οργανωμένες κοινότητες αρχαιοθρήσκων όπου γιά αυτές "κόκκινο πανί" είναι η λέξις "συντεταγμένη θρησκεία", μολοντούτο έσχε και θετικά αποτελέσματα:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟN, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Δεν είναι βίντεο για την κοκκινοσκουφίτσα, αλλά για τον ΛΥΚΟ (BBC)

χωρίς σχόλιαNikos Samios | 

 "Τίποτε δεν είναι πιό δυνατό από την ευγένεια,
τίποτε δεν είναι πιό ευγενές από την δύναμη"
 
 Του Βλάση Ρασσιά
      

Από τα πανάρχαια χρόνια, στις διάφορες πολυθεϊστικές Παραδόσεις των Εθνών, ο λύκος τέθηκε να συμβολίζει τα ανώτερα ιδανικά των ελευθέρων ανθρώπων, δηλαδή την Αξιοπρέπεια, την Αφοσίωση, την Επιμονή και την Γενναιότητα, αλλά κυρίως -λόγω του ότι βλέπει άριστα την νύκτα- την Φώτιση (εξ ου και η κοινή ρίζα λυκ- στην Ελληνική για το συγκεκριμένο ζώο και το φως, λ.χ. Λύκαιον, Λυκόφως, Λυκομίδης, Λυκούργος δηλ. Λυκόεργος, φωτοδότης). Υπό αυτές λοιπόν τις συμβολιστικές, ο λύκος θεωρείται ιερό ζώο των Ελλήνων Θεών Ηλίου ("Λυκάβας" στον Όμηρο και τον Ιουλιανό) και Απόλλωνος (υπό την επίκληση "Λύκιος") και Άρεως, αλλά και των Ρωμαίων Mars και Silvanus, καθώς και του ηλιακού Θεού Bellenus των Κελτών και του ηλιακού Θεού των Αιγυπτίων Ρα.   
 

Η Γενοκτονία των Καθαρών - The extermination of the Christian Cathars

Οι χριστιανοί Καθάρς (από τα ελληνικά καθαρός) μια φυλή στο Languedoc, στη νότια Γαλλία, διώχτηκαν και εξολοθρεύθηκαν από την καθολική εκκλησία. Ο πάπας Innocent III (1198-1216) διέταξε μια σταυροφορία συγκεκριμένα εναντίον των Cathars, την Albigensian σταυροφορία, στο 1200. Η σταυροφορία κατέστρεψε ένα από τους υψηλότερους δυτικοευρωπαϊκούς πολιτισμούς της εποχής, στο όνομα του Ιαβέ και της χριστιανοσύνης. Ο Innocent III είνα ο ίδιος πάπας που οργάνωσε την τετάρτη σταυροφορία, που στο 1204 κατέστρεψε την Κωνσταντινούπολη. Ο Arnold Aimery, ο παπικός απεσταλμένος στην πολιορκία του Beziers, έδωσε την ακόλουθη διαταγή στους σταυροφόρους:

Μην δείξετε έλεος ούτε σε ηληκία ούτε σε γένος...Cathar ή καθολικός, σκοτώστε τους όλους, ο θεός θα αναγνωρίσει τους δικούς του..

Η ανωτέρω εντολή ακούγεται όπως μια ηχώ από την επιχείρηση της εξόδου απο την Αίγυπτο. Ανακίμ ή όχι, σκοτώστε τους όλους. Προστατεύσετε το μυστικό της χρυσής σκόνης! Ο πάπας Innocent III ενεργούσε ως αντιπρόσωπος του Ιαβέ! Οι πάπες εκείνων των χρόνων ήταν ισχυρότεροι από αυτοκράτορες, με δικούς τους στρατούς. Ως αντιπρόσωποι του Ιαβέ ενεργούσαν παρόμoια, εκτελώντας την θέληση του! 

SOS!!!! ΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

=ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΤΟ Φ/Β=
SOS!!!!
ΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
---------------
1. ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝ ΕΠΙΜΕΤΡΩ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Α. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Β. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Γ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Αγγλος αναλυτης διδει το σωστο στιγμα της προδοσιας της Ελλαδος απο τους πολιτικους

Rodney Shakespeare_ Η Ελλάς να ορίσει η ίδια τη μοίρα της, οπως εκανε η Ισλανδια.
 Να βγει από το ευρώ 







http://wwwaristofanis.blogspot.gr

Ένας ακόμα νεκρός για το Ευραιώ

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . 


Στην Ιτέα. Πολύτεκνος άνεργος πατέρας έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον τραγικό 43χρονο πατέρα , τον βρήκε η αδελφή του κρεμασμένο στη βεράντα του σπιτιού του. Είχε χρησιμοποιήσει έναν ιμάντα που τον έδεσε στα κάγκελα της βεράντας.
Ο 43χρονος πατέρας 4 μικρών παιδιών τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος και έκανε, που και που, κάποιο μεροκάματο όπου έβρισκε. 
Πριν από δύο μήνες στην Ιτέα, είχε αυτοκτονήσει ένας 57χρονος οικογενειάρχης και λίγους μήνες πριν στην Άμφισσα μια 53χρονη μητέρα, ενώ με τον ίδιο τρόπο κρεμάστηκε προχθές ένας 30χρονος στην Αράχωβα.

EL CÓDIGO DE HONOR DE LOS ESPARTANOS

 (Documental completo)




Eran los mejores combatientes del mundo antiguo. Su valor y habilidad ayudaron a la civilización occidental a hacer frente a una invasión masiva del Este. Desarrollaron conceptos como el campo de entrenamiento de reclutas, el ataque frontal y estrategias para el combate. La educación impartida en Esparta, llamada agogé, era un sistema educativo que se caracterizó por ser universal (para los hijos de los ciudadanos), colectiva, obligatoria y pública. La educación espartana estaba focalizada en la guerra y el honor. Las madres espartanas solían decir a sus vástagos al partir a la guerra: "Vuelve con el escudo o encima de él", en referencia al honor que debía presidir a cualquier espartano en el campo de batalla y por supuesto era un deshonor social rendirse, aun a costa de sus propias vidas.

Δημιουργειται κινημα εναντιον των πολιτικων στην Κεφαλονια

Κάτι εκατομμύρια Έλληνες είναι μόνοι



Παρακολουθήσαμε την ομιλία ενός Γενικού Γραμματέα κόμματος, που συμμετέχει σε εκλογές και βρίσκεται εκτός Βουλής.
Είχαμε και ιδιαίτερη συνάντηση, εκθέτοντας το πρόβλημα μας, το οποίο είναι και πρόβλημα εκατομμυρίων κατεστραμμένων ανθρώπων. Κ αταθέσαμε προτάσεις.
Μας προσπέρασε , αδιάφορα.

Το απιθανοτερο πεναλτυ ολων των εποχων...


Ολοκληρη η ΒΑΡΙΑ φορολογια πηγαινει αποκλειστικως στην πληρωμη των δημοσιων κοπριτων

Ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ δικού μας χρήματος στους «τοκογλύφους» και «ναζί» δανειστές μας έναντι του υπέρογκου χρέους μας!

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ- Κ.Παλαμάς

Παιδί, το περιβόλι που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μη το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτησε τη χλώρη του και πλάτυνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
 

Δηλωσεις των συμπολιτων μας Ευρωπαιων για την Ελλαδα

ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΤΡΙΣΕ
«Η Ελλάδα δεσμεύεται να κάνει τα πάντα και οφείλει να κάνει τα πάντα με αυτή την αυστηρή επίβλεψη της Ευρώπης την οποία πάντοτε επιθυμούσαμε, προκειμένου να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη, να ανακτήσει τη σταθερότητα και να αποπληρώσει τα δάνεια της Ευρώπης. Οι Ευρωπαίοι δεν επιχορηγούν την Ελλάδα χωρίς να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Επενδύουν στην αναδιάταξή της. Όπως είναι φυσικό, οφείλουν να επιτηρούν από κοντά την επένδυσή τους».

ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ
«Κράτη με προβλήματα που λαμβάνουν βοήθεια θα πρέπει σε αντάλλαγμα να παραχωρούν μέρος της κυριαρχίας τους», αναφέρει προσθέτοντας ότι η «επιλογή αυτή είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερη από το να εκδιωχθούν τα υπερχρεωμένα κράτη από την ευρωζώνη».

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
«Τι νόημα έχει να ψηφίζει νόμους η ελληνική Βουλή, οι οποίοι μετά αλλοιώνονται ή προσαρμόζονται στην υπάρχουσα κατάσταση; Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Μήνυμα προς τους πενθούντες εργάτες του τουρκοσυνεταιρισμού



Το κατεστημένο θρηνεί τον “ηγέτη” του , που έφυγε χωρίς να αξιωθεί να δει την εφαρμογή του σχεδίου Ανάν αλλά που ευτύχησε να δει τους συνεχιστές του να προχωρούν δολίως στην εφαρμογή του και στην εμπράγματη αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος μέσα από το άνοιγμα της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο κατεχομένων – Ευρωπαικής Ένωσης.

Διαβεβαιώνουμε τους πενθούντες εργάτες και οπαδούς του τουρκοσυνεταιρισμού πως οι απροσκύνητοι Έλληνες θα εργαστούν με φλογερό φανατισμό για να αποτρέψουν αυτή τη προδοσία.
Κανένα “δίκαιο” δεν μπορεί να παραχθεί από την πρωτογενή αδικία της εισβολής και της απεμπόλησης του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης.
Φραγμό στους προδότες.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο;

Υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο; Την απάντηση δίνει η ίδια η Χούντα!

So, what is the real truth about the Greek catastrophe?

So, what is the real truth about the Greek catastrophe?                                                                                                                       In late 2009, Europe and the world discovered that Greece was a “fraud” and a “deceiver” that had never stopped forging its economic performance in order to enjoy the benefits of membership of a privileged club, at the expense of its partners and the euro.

Ούτε οι Ούννοι δεν την είχαν επιφέρει τετοια καταστροφη οπως του πασοκ

Γ.Κοντογιώργης, Ολοκληρωτικός βιασμός της ελληνικής κοινωνίας από τις δυνάμεις της ολιγαρχίας και το σύστημα της κομματοκρατίας



Ο....δευτερος συζυγος της Μανωλιδου ( του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) για το Πολυτεχνείο

EL CÓDIGO DE HONOR DE LOS ESPARTANOS

 (Documental completo)




Eran los mejores combatientes del mundo antiguo. Su valor y habilidad ayudaron a la civilización occidental a hacer frente a una invasión masiva del Este. Desarrollaron conceptos como el campo de entrenamiento de reclutas, el ataque frontal y estrategias para el combate. La educación impartida en Esparta, llamada agogé, era un sistema educativo que se caracterizó por ser universal (para los hijos de los ciudadanos), colectiva, obligatoria y pública. La educación espartana estaba focalizada en la guerra y el honor. Las madres espartanas solían decir a sus vástagos al partir a la guerra: "Vuelve con el escudo o encima de él", en referencia al honor que debía presidir a cualquier espartano en el campo de batalla y por supuesto era un deshonor social rendirse, aun a costa de sus propias vidas.

Μουσουλμάνοι ισλαμοφασιστες μαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!

Καμπούλ ο Πειραιάς! 

Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!
 
Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν.  Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν. Απέκλεισαν δρόμους της πόλης χωρίς καμία άδεια και άρχισαν να αυτομαστιγώνονται και να τραυματίζονται με σπαθιά, μαχαίρια και μεταλλικές λάμες!!!!! Όλα αυτά δεν θεωρούνται από τον νόμο ως όπλα; Που είναι η ΕΛΑΣ λοιπόν να μαζέψει τους οπλοφόρους; 

ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οι Έλληνες είχαν δώσει ονόματα πλανητικών θεοτήτων στις 7 ημέρες της εβδομάδος του σεληνιακού κύκλου.
Έτσι, η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στον Ήλιο Απόλλωνα (Κυριακή), η δεύτερη στην Σελήνη -Άρτεμις- (Δευτέρα), η τρίτη στον Άρη (Τρίτη), η τέταρτη στον Ερμή (Τετάρτη), η Πέμπτη στον Δία(Πέμπτη), η έκτη στην Αφροδίτη (Παρασκευή) και η έβδομη στον Κρόνο (Σάββατο).