Guitar -->

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πυροβολισμοί μεταξύ Πακιστανών και αστυνομικών


Ύποπτο θεώρησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Πακιστανοί.
Σε σήμα τους να σταματήσουν για έλεγχο, στην περιοχή ανάμεσα στο Ακόντιο και Προσήλιο στη Χαιρώνεια, οι αλλοδαποί, όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα, πυροβολώντας μάλιστα εναντίον των αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους Πακιστανούς και να ακινητοποιήσουν το όχημα. Οι 4 επιβαίνοντες, όμως, διέφυγαν τρέχοντας εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.
Μέσα στο όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν μετασχηματιστές και άλλα κλοπιμαία τα οποία είχαν αφαιρέσει από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής.
Σε άλλη εξέλιξη 18 νέοι «Έλληνες» προστέθηκαν στον πληθυσμό της χώρας.
Στο 12ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Μέστης – Κομοτηνής αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν οι έναν 36χρονο Βούλγαρο, ο οποίος μετέφερε 18 λαθρομετανάστες από Σομαλία, Ιράν και Ιράκ. Πιο συγκεκριμένα δώδεκα από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Σομαλίας, τέσσερις υπήκοοι Ιράν και δύο υπήκοοι Ιράκ.
Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης το φορτηγό, ένα κινητό και 150 ευρώ. Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Οι 18 νέοι «Έλληνες» θα αφεθούν ελεύθεροι μετά τα διαδικαστικά και κατά πάγια τακτική. Δεν θα απελαθούν καθώς δεν πραγματοποιούνται  απελάσεις ούτε όμως θα τους επιτραπεί και να εγκαταλείψουν τη χώρα προς την Ευρώπη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.