Guitar -->

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

"Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"


"Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο": Ο ασφαλέστερος τρόπος για να μετατρέψεις το λίκνο του ανθρωπισμού, σε άνδρο της Κου Κλουξ Κλαν.

Μην τρέφετε αυταπάτες. Ο Έλληνας δεν ήταν ποτέ ρατσιστής. Ακόμα και το “Πας μη Έλλην, Βάρβαρος” δεν αναφερόταν σε φυλετική, αλλά πολιτισμική διάκριση. Πως μπορούσε ο Έλληνας που είχε θεσμοθετήσει το διαζύγιο πριν από 3000 χρόνια, να ανεχθεί κτήνη που θεωρούσαν γυναίκες και παιδιά ως αντικείμενα; Την ίδια στιγμή οι Έλληνες απέδιδαν τιμές σε “αλλόφυλους” όπως οι Αφρικανοί, που μάλιστα λόγω του γεωκεντρικού τους πολιτισμού τους θεωρούσαν “πεφωτισμένους”.
Όλα αυτά πάνε περίπατο με αυτόν τον νόμο – έκτρωμα. Ο Έλληνας θα μετατραπεί τάχιστα σε ένα φοβικό υποκείμενο που θα μισεί συλλήβδην τους μετανάστες, ακριβώς επειδή η εξουσία θα τους μετατρέψει σε “ιερές αγελάδες”.

Ο Έλληνας θα καταπίνει τις προσβολές του “αλλοδαπού” που θα χουφτώνει το παιδι του στο λεωφορείο, ακριβώς επειδή εάν τολμήσει να αντιδράσει, θα βρεθεί φυλακή και διαπομπευμένος ως ρατσιστής. Η συσσώρευση του μίσους και του αισθήματος κατωτερότητας απέναντι σε κάποιον που μπορεί να πουλά ανενόχλητος παράνομα προϊόντα
έξω απο το μαγαζί του, να μπαίνει τσάμπα στο τραίνο που ο ίδιος πληρώνει ή να πουλά πρέζα στο σχολείο του παιδιού του, θα τον κάνει πραγματικό ρατσιστή. Απέναντι ακόμα και στον τίμιο εργάτη μετανάστη που ζει εδώ με την οικογένεια του, σεβόμενος την Ελλάδα περισσότερο από πολλούς ντόπιους. Ο Έλληνας θα μετατραπεί σε δολοφονικό κτήνος, σε υβρίδιο Τούρκου, χωρίς κανένα έλεος όποτε του δίνεται η ευκαιρία να βλάψει.
Ο “Αντιρατσιστικός Νόμος” θα μετατρέψει τον Έλληνα σε ρατσιστική, δολοφονική μηχανή και αυτός είναι ο σκοπός του. Ένα ύπουλο εργαλείο που θα απογειώσει τον διχασμό και το μίσος στην Ελλάδα για να την οδηγήσει ευκολότερα στο ολοκαύτωμα. 
 
 
Αναγνωστης



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/05/blog-post_7216.html#ixzz2SnP2wHf1

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΑΡΕΥΟΝΤΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονον η επιστροφη μας εις τον Ελληνισμο, θα γλυτωσει την Ελλαδα απο τον αφανισμο της Ευρωπαικης Χλαπατσας=ενωσεως

      Διαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.