Guitar -->

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Απάντησις του Ευάγγελου Μπεξή, για τις άνανδρες επιθέσεις που εδέχθη

.. μετά απ' την ομιλία του εις τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Θεμιστοκλεους.


Ο Ευάγγελος Μπεξής, απαντάει στις κακοήθεις επιθέσεις που δέχεται, επειδή στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του μνημείου του Θεμιστοκλή, παρέστει προσκεκλημένος του Δημάρχου Λουκά Τζανή, ο μητροπολίτης πειραιώς Σεραφείμ. Η επίθεση (σε blog) που γίνεται για τον Ευάγγελο Μπεξή, αναφέρει τα εξής:

''ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!! ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ!! ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙ (τον Χάρι Πόττερ θα εννοεί) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΣΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!! ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ!!''

Σημείωση, η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο της συγκεκριμένης επίθεσης, δεν δείχνει πουθενά τον Ευάγγελο Μπεξή μαζί με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, και είναι η παρακάτω... 



Ο Ευάγγελος Μπεξής, ως αρχαιολόγος ο οποίος αγωνίστηκε για την ανάδειξη του τύμβου του προγόνου μας, προσεκλήθη από τον Δήμαρχο που συνεργάστηκε για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός.


Μετά απ' αυτή την άδικη και άνανδρη επίθεση λασπολογίας και μικροψυχίας, ο Ευάγγελος Μπεξής, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, απαντάει για να λυθεί κάθε παρεξήγηση και απορία:

''ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: 
1. Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

2. Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΒΛΗΘΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ. 
ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

3. ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ. 


4. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΝΙΚΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΗΛΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.


5. Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΗΡΘΕ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. 


6. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ, 
ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ (ΔΙΣ) ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. 
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ....

7. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ. 

ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. 
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ''.
Ευάγγελος Μπεξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.