Guitar -->

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11 (Ντοκιμαντέρ) - Planeta Encantado "Ερυθρός Κότσυφας"



Πριν από χρόνια, η δημόσια τηλεόρασις εφιλοξένησε ένα ντοκιμαντέρ ισπανικής παραγωγής σχετικως με τις αλήθειες και τα ψέυδη που ειπώθηςαν ή εγράφτηςαν για την πρώτην επανδρωμένη αποστολήν εις την Σελήνην. 



Η ωριαία παραγωγή (που έκτοτε... χάθηκε από τα αρχεία της ΕΡΤ!) παρουσιάζει βίντεο και ηχητικά που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητος. Ντοκουμέντα που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε και επιβεβαιώνουν όσα υποθέταμε για τη NASA και τους πραγματικούς λόγους που εστάλησαν στην κατά τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους κατοικημένη και κατάφυτη (!) Σελήνη το «Απόλλων 11» και άλλες πέντε αποστολές.

Εις την απευθείας σύνδεσιν μετα της Σελήνης, η χρονική καθυστέρησις της άφιξεως του ήχου εις την Γαιαν είχε επιτρέψει εις την NASA να «αφαιρεση» τον συγκεκριμένον διάλογον.

Έτσι, εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούσαν με κομμένην την ανάσαν τα πρώτα βήματα του ανθρώπου  εις την Σελήνην δεν τον άκουσαν ποτέ! Στο ισπανικό ντοκιμαντέρ, ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA ακούγεται για πρώτη φορά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.