Guitar -->

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπούλιας έντρομος «παραιτήθηκε»

Οι Έλληνες τίμησαν το ΟΧΙ του 1940.Είπαν βροντερό ΟΧΙ στο Ράιχ των (Χαζαρο-Ιουδαίων) Τραπεζιτών

Ο Παπούλιας  έντρομος «παραιτήθηκε»  ενώπιον  του ΛΑΟΥ που του φώναζε, «Παπούλια Προδότη», και εγκατέλειψε το καθήκον του και αλλά τη θέση του.

Φεύγοντας, ο Κάρλ  είπε στις Κάμερες. « Δε θέλω να αποχωρήσω…. Δεκαπέντε χρονών πολεμούσα το ναζισμό και τους Γερμανούς. Μη μου λένε τώρα «Παπούλια προδότη». Ποιος είναι προδότης; Να ντρέπονται. Να ντρέπονται».

Εκείνος όμως δεν ντρέπεται για τίποτα. Δεκαπέντε χρονών, ήταν «επονίτης» και συντόνιζε το παιδομάζωμα. Και αυτή η πράξη ήταν προδοτική. Κανέναν δεν πολέμησε. Ο Κάρλ, (Παπούλιας), δεν ντρέπεται για το «μνημόνιο», δεν ντρέπεται για τον λαθρονόμο και για την πλαστογραφία μετά χρήσεως, που διέπραξε το 1989, για να πληρωθεί ο Μπουντίν, όπως δεν ντρέπεται, και για τον Τούρκο γαμπρό του. Δεν ντρέπεται και για την άρση του «εμπολέμου» με την Αλβανία του Χότζα. Και δεν ντρέπεται που γλείφει ακόμα στα γεράματα τις σόλες της «φαμίλιας» σαν πιστό σκυλί.

Ανάξιος, ανάξιος, ανάξιος.  

Ο Κάρλ ειπε και άλλα….
«Θεωρώ ότι η τελευταία απόφαση της Ε.Ε. έχει χρήσιμα στοιχεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευθούμε».
-Ναι ρε, να μας φάνε 15 δίς ευρώ από την κοινωνική αποταμίευση και τα ομόλογα της Γκόλντμαν Σάξ να μείνουν «ακούρευτα».  
«Να συστρατευθούμε για να ξεπεράσουμε την κρίση»,
- Να «συστρατευθούμε», εμείς με το Ράιχ των (Χαζαρο-Ιουδαίων) Τραπεζιτών, τον Σόρος, την  Γκόλντμαν Σάξ,  την Μπλάκ Ρόκ, με τα λαμόγια του άρθρου 37, τον κυρ Σταύρο  τον κυρ Γιώργο, τον Ρουφιανιζόλ, και το «Κεντρικό» ΝΠΔΔ. Να συστρατευτούμε με την Γκεστάπο, την ΝτώυτσεΜπάνγκ, την Ντώυτσε Τέλεκομ, και τη Μέρκελ.
Αργότερα που τα σκέφτηκαν περισσότερο, του είπαν να μας πει ότι, «οι εκλογές , με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια»!!!!!.
Οι εκλογές γίνονται όποτε πέφτει η κυβέρνηση και όποτε τις επιβάλει ο λαός ρε Κάρολε. Άντε διάβασε το Σύνταγμα.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.