Guitar -->

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

01.09.2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ «ΟΡΟΣΗΜΟ» ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

14.08.2013

Φίλοι μου, πατριώτες μου, ο γράφων το παρακάτω κείμενο και ηΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν θέλει να επικαλεστείτε ότι σας το λέγαμε μετά τον όλεθρο. Θέλουμε να πράξετε, να ετοιμαστείτε, στο τέλος σας δίνονται κάποιες συμβουλές!

01.09.2013

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ «ΟΡΟΣΗΜΟ» ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο γραφων δεν επιθυμει να δημιουργηση πανικο. Απλως προσπαθει να εξηγηση ορισμενες υποπτες και σοβαρες ενδειξεις.

Ο πολεμος, θερμος ‘η ψυχρος αδιαφορα, εξακολουθει αγριος, απανθρωπος και καταστρεπτικος.


Οι πολεις, τα μεσα συγκοινωνιας, τα μεχρι σημερα αποκτηθεντα υλικα αγαθα καταστρεφονται κατ’ επαναληψη και ολοκληρωτικα.

Ανθρωπινα κορμια πεφτουν στην γην αιμοφυρτα κατα εκατονταδες χιλιαδες.

Όλα τα μεσα της διαβρωσης του υπαρχοντος πολιτισμου, τα μεσα του φονου και της καταστροφης, ενεργοποιουνται.

Οι πολεμοι, θερμοι ‘η ψυχροι θα αλληλοδιαδεχωνται και αναστατωσεις και επαναστασεις και ανατροπες θα γινωνται διαρκως και θα παρατηρουνται τα συνακολουθα αυτων, η πεινα και η δυστυχια, ενώ η ανηθικοτητα και τα ζωωδη ενστικατα θα καταλυσουν ολοκληρον τον πλανητη μας.

Στις μερες μας κατι καταστρεπτικο συσσωρευεται σε ολο τον πλανητη μας…..Ειναι συμπτωσης και τυχαιο το γεγονος το διαταγμα (Motu Proprio) του παπα Franciscus της 11.07.2013, που θα ισχυει από την 01.09.2013(το προηγουμενο διαταγμα εκδωθηκε το 1484 μ.Χ. από τον παπα Innozenz VIII);

Υλοποιηται το συνθημα του Ιουνιου 1992

«Μια νεα Πολιτεια γενιεται – Η Ευρωπη οικοδομηται στον Ένα Κοσμου» ως συνεχεια του μηνυματος που εστειλε τον Δεκεμβριο του 1991 ο παπας Johannes Paul II στην ιδιαιτερη συνοδο των Επισκοπων της Ευρωπης;

«Η ευρωπα’ι’κη ιστορια είναι μεσα της συνδεδεμενη με την ιστορια, είναι μεσα της συνδεδεμενη με την ιστορια εκεινου του λαου από τον οποιο προηρθεν ο Ιησους……»

Τι λεγει εν ολιγης το διαταγμα Motu Proprio του παπα Franziskus της 11.07.2013;

1. Ακυρωση της Ασυλιας ολων των Δικαστων

2. Ακυρωση της Ασυλιας ολων των Εισαγγελεων

3. Ακυρωση της Ασυλιας ολων των Δικηγορων

4. Ακυρωση της Ασυλιας ολων των Υπαλληλων της Κυβερνησης

Η Ασυλια για το ποινικο δικαιο δεν καλυπτει πλεον από την 01.09.2013 κανεναν από τις ως ανω κατηγοριες υπαλληλων του κρατους της πολιτειας του Βατικανου.

Το αξιοπεριεργο είναι ότι η Τραπεζα- HSBC κατηγγελε τον αριθμο λογαριασμου της τραπεζας του Βατικανου.

Η τραπεζα του Βατικανου ανηκει από το 1823 μ.Χ. στον τραπεζικο Οικο Rothschild’s και αποτελει μια παγκοσμια οικονομικη δυναμη.

Η ενδειξη αυτή δεν προμηνυει τιποτε το καλο.

Πολύ περισσοτερο δειχνει ότι βρισκομαστε προ της καταρρευσης του παγκοσμιου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος μετα την οποιαν τα περιουσιακα στοιχεια της τραπεζας του Βατικανου πρεπει εκ νεου να εκτιμηθουν.

Άλλες αξιοπεριεργες ενδειξεις:

1. Την 01.09.2013 θα δηλωσει την παραιτηση του από την 01.01.2014 ο νυν προεδρος της κεντρικης τραπεζας των ΗΠΑ (FED) κ. Βen Bernanke (Heli-Ben), ενας ακομη των υπατων αρμοστων της κεντρικης Τραπεζας των ΗΠΑ και ο κ. Janet Napolitano (Homeland Security).

2. Στις αρχες το 2013 ειδαν το φως της δημοσιοτητας ειδησεις ότι ο γερμανικος τρατος προετοιμαζεται να αντιμετωπιση για τουλαχιστον 6 εβδομαδες χαοτικες καταστασεις στην Γερμανια και ότι μια σειρα αξιωματικων ετυχαν την σχετικη εκπαιδευση.

3. Εδώ και μερικες εβδομαδες ψηθηριζεται στην Γερμανια για μεριμνα αναγκης τροφοδοτισης των πολιτων με τροφιμα, νερο κ.α.

4. Στα νοσοκομεια της Γερμανιας λαμβανουν τον τελευταιο καιρο πιο συχνα και δη σε μηνιαια βαση εξασκησεις πρωτης αναγκης με συνεργασια των πυροσβεστικων υπηρεσιων και υπηρεσιων διασωσης.

5. Διαρρεουν πληροφοριες ότι τα μεγαλα Σουπερμαρκετ τροφιμων τροφοδοτηθηκαν με εμπιστευτικο υλικο για συμπληρωση σχεδιων αναγκης και αντιμετωπισης της κρισης.

Οι Διευθυντες ελαβαν ειδικες κλειδαριες ασφαλειας για να αποφευχθη η λεηλασια των καταστηματων τους από εξαγριωμενους πολιτες.

Ολες οι ενδειξεις οδηγουν στο συμπερασμα ότι βρισκομαστε στα προθυρα μιας κρισης, σμικρυνσης των ποσοτητων αναγκαιων τροφιμων.

Ο χρονος παραπλανησης και παραποιησης της εξουσιας και οικονομιας, ως τελειος υπερεθνικος μηχανισμος ελεγχου κάθε ανθρωπου, που οδηγησε στην υπερχρεωση μεταξυ αλλων και στην φτωχεια των λαων της νοτιας ευρωπης, βαινει προς το τελος του.

Η πολιτικη του ΔΝΤ υπο την καθοδηγηση των μεγιστανων του χρηματος, οπου παει, στοχευει στον εξαναγκασμο για μετρα δομικων προσαρμογων (μειωση ‘η εξαλειψη των κοινωνικων αναγκων, διαγραφη επιδοτησεων διατροφης, δραστικη μειωση των αμοιβων, υποτιμησεις νομισματικης αξιας κ.α. πολλα) και προπαντος δραστικης και επαχθης αυξηση του εξωτερικου χρεους.

Κυριος στοχος των εκτελεστων αυτων της παγκοσμιας κερδοσκοπιας είναι η καλυψη των ελλειμματων κάθε χρεομενης χωρας με δανεισμο από τις ετσι ονομασθεισες αορατες αγορες και από ένα τραπεζικο συστημα με αρχιτεκτονες εγκληματιες.

Το διεθνες οικονομικο καπιταλιστικο συστημα των μεγιστανων του χρηματος αναγεται αποκλειστικα σε ποσοτικες ροες κεφαλαιου και δεν ενδιαφερεται καθολου για την δυναμικη της παραγωγης σε κάθε υπερχρεωμενη χωρα απ’ οπου τελικα αντληται η περιεκτικοτητα τους.

Το συστημα αυτό κερδοσκοπει από την εργασια των ανθρωπων, σε συγχρονους φεουδαρχικου τυπου φασιστικους σχηματισμους, που τα αυξημενα εσοδα του προερχονται, όπως στην Ελλαδα, μεσω της βιαιης φορολογισης των Ελληνων, πραγμα που κατεστει δυνατο μεσω της υπερχρεωσης στην Μεταπολιτευση από καθαρματα της πατριδας μας.

Η αγνοια ‘η ο φοβος των Ελληνων και η σιωπη του ταφου αποτελει ισως ελαφρυντικο για τους εξαθλιωμενους Ελληνες, όχι όμως και για τους επιδοξους εγχωριους μνημονιακους σωτηρες και αυτους της ανθρωποτητας, γιατι αυτοι είναι υποχρεωμενοι να παρουν ξεκαθαρη θεση απεναντι στο εγκληματικο συστημα τους.

Αυτό που φοβουνται τα καθαρματα αυτά είναι οι αιματερες εξεγερσεις των λαων.

Γι’ αυτό θα επιταχυνουν την ηδη προγραμματισθεισα σεισμικη παγκοσμια οικονομικη κριση που βρισκεται προ των θυρων μας και στοχο εχει να παραλυση με τον φοβο και την πεινα κάθε δυναμικη αντιδραση των λαων.

Φοβουνται τα καθαρματα αυτά ότι καποτε οι δυναμεις της εργασιας, της επιστημης και του πολιτισμου, ως κοινωνιες και ως ανθρωποτητα θα τακτοποιησουν ολους τους ανοιχτους λογαριασμους με τους εκμεταλλευτες τους.

Οι ανθρωποι αρχισαν να συνειδητοποιουν βαθεια την ματαιοδοξια ολων εκεινων των «Μηδων» που σπαταλουν την αθλια ζωη τους, για να συγκεντρωσουν ολο και περισσοτερα χρηματα και να φτιαξουν τεραστιες περιουσιες.

Ποιοι απ΄αυτους και για πιο λογο επεβαλαν την ανεξαρτησια των κεντρικων τραπεζων από τις εθνικες κυβερνησεις, σχηματιζοντας ετσι μια παγκοσμια οικονομικη υπερκυβερνηση, που υπακουει μονο στον σκληρο πυρηνα του ηγεμονικου κεφαλαιου και εχει ως μοναδικο σκοπο την συγκεντρωση-υπερ-συσσωρευση του χρηματος στα χερια των «αορατων αγορων» που λειτουργουν ως Βαμπιρς;

Εγκληματικη τοκογλυφια είναι συνεπως, το δικαιωμα των κεντρικων τραπεζων να δανειζουν με ληστρικα επιτοκια τις κυβερνησεις για να τις θεσουν υπο ελεγχο, αλλα από την άλλη πλευρα να δανειζουν με ένα συμβολικο επιτοκιο τις εμπορικες τραπεζες, αφηνοντας τους περιθωρια να δανειζουν και αυτές τοκογλυφικα τις κυβερνησεις παραγοντας ετσι δημοσιονομικα ελλειμματα για την καλυψη των οποιων φορτωνουν με δυσβαστακτικη φορολογια τους εργαζομενους, αλλα και να καταληστευουν την παραγωγικη οικονομια με πολύ υψηλα επιτοκια χορηγησεων δανειων.

Στο μεσο του ψευτικου κοσμου των «Μηδων», υπαρχη μεν μια νησιδα ευημεριας, μια σχετικη ευζω’ι’α, αλλα που κάθε τοσο αντικαθισταται από τις σκιες της βαρειας συνειδησης, της ελλειψης προοπτικων, της αδυναμιας, της πληξης, της μοναξιας, των ναρκωτικων και της τρελλας.

Ο κοσμος αυτος ελαβε τα εξης κυρια χαρακτηριστικα:

1. Επιστημη χωρις Σοφια

2. Τεχνολογια χωρις πνευματικη Ενεργεια

3. Βιομηχανια χωρις Οικολογια και

4. Δημοκρατια χωρις ηθικη και γεματη με λυπη, μοναξια, απανθρωπια και απελπισια.

Όλα αυτά είναι είναι «τελειως συμπτωματικα» θα δηλωσουν οι οπαδοι της «Αντισυνωμοσιας». Κάθε Συνωμοσια εξαλειφθεται με την βοηθεια της Συμπτωσης.

Ετσι απλοποιουνται τα πραγματα!

«Συμπτωση, Συμπτωση πανω απ’όλα, πανω απ’όλα στον Κοσμο»

Παρ’ όλα αυτά με τις ως ανω ενδειξεις ενισχυεται η υποψια ότι η παραι- τηση του προγουμενου παπα, το διαταγμα του νεου παπα και το νεο Crash που βρισκεται προ των θυρων μας, συσχετιζονται με την «Καταλυψη, Διαλυση και Συσπειρωση της Ε.Ε. στο αρμα του Ενός Κοσμου».

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Των φρονημων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν!!!

Με ότι σας εχουν αφησει ακομη οι εγχωριοι φοροεισπρακτορες και τελωνες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, αγορασετε και αποθηκευσετε για κάθε ενδεχομενο τροφιμα μεγαλης χρονικης διαρκειας (π.χ. αλευρι, μακαρονια, ρυζι, φακιες, ρεβιθια και κονσερβες).

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.