END.jpg
Τι συνέβη τον Σεπτέμβρη του 2012;; Ποιός έσωσε την Ελλάδα απο τη χρεωκοπία και την προσκόλλησή της στο δολλάριο; Ποιός είναι τελικά ο μασώνος κύριος Γιαλτουρίδης; Γιατί αυτός μαζί με τον ΓΑΠ και τον Βαρουφάκη βάλθηκαν να "σώσουν" την Ελλάδα;
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AKALI, 6/8/2013, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ, απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα.

"Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο κομβικό σημείο ήταν η 29η Σεπτεμβρίου του 2012. Θα σας το εξηγήσω πολύ απλά. 

Πολλοί από σας που είστε στα sites βλέπετε ότι ένας από τους μεγάλους πολεμίους είναι ένας Γιαλτουρίδης από τη Βοστόνη. Ο Γιαλτουρίδης λοιπόν, ο Βασίλης ο Βιλάρδος, ο Βαρουφάκης και ο Γιώργος ο Παπανδρέου είχανε πάρει μια συγκεκριμένη εντολή από συγκεκριμένα κέντρα να πάρουν την Ελλάδα από το ευρώ και να την κολλήσουν στο δολάριο. Παρουσιάστηκαν λοιπόν πολλά σενάρια κατά τη διάρκεια της εκθέσεως Θεσσαλονίκης το 2012 όπου όλοι αυτοί οι κύριοι και ακόμη δύο καθηγητές οικονομολόγοι στην Αμερική ... προέβαλαν την αποσύνδεση της Ελλάδας από το Ευρώ και την διασύνδεσή της με το δολλάριο.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στην Έκθεση Θεσσαλονίκης, εκεί λοιπόν παρουσιάστηκε το γεγονός ότι θα ήταν καλό η Ελλάδα να δηλώσει πτώχευση και να προσκολληθεί στο δολάριο για μία πενταετία για να «σταθεροποιήσει» την οικονομία της και μετά να πάρει μετά όποιο νόμισμα θέλει, τη δραχμή ή οποιοδήποτε άλλο για να μην υπάρξει μεγάλη καταστροφή. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι δεν φεύγεις από τη Σκύλα για να πάς στη Χάρυβδη. Δύο εβδομάδες αργότερα βγήκαμε εμείς με τη δική μας προσφορά γιατί:
Το 1992 μόλις κέρδισε τις εκλογές ο Παπανδρέου μετά το Μητσοτάκη είχε πάρει ένα δάνειο από τη FEDERAL RESERVE της Βοστόνης (καζάρικη τράπεζα των Ροθτσάιλντ) 31,2 δισεκατομμύρια. Αυτό έπρεπε να πληρωθεί από 1η με 14 Οκτωβρίου του ΄12. Εάν δεν πληρωνόταν αυτό θα ήταν ο λόγος που θα δηλωνόταν πτώχευση και η προσκόλληση της Ελληνικής οικονομίας στο δολάριο. Με τη δική μας παρέμβαση λοιπό αυτή η διαδικασία σταμάτησε.
Δεν μπορούσε πλέον κανένας να πτωχεύσει την Ελλάδα, διότι υπήρχαν πλέον 600δις στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας και 50 στη Κύπρο. Άρχισε λοιπόν ένας ανταρτοπόλεμος από αυτούς τους κυρίους, τους οποίους εμείς πρέπει να σας πώ τους αγνοούμε εντελώς. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι ο αγώνας που κάνουμε είναι τιτάνιος και πρέπει τώρα να ανταπεξέλθουμε στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟΕΣ. Τι σημαίνει αυτό: Ο κύριος Γιαλτουρίδης είναι υψηλότατο στέλεχος της μασονικής στοάς του σκωτικού δόγματος, αλλά έχει έναν επιστήθιο φίλο με τον οποίο συνεργάζεται στη Νέα Υόρκη ο οποίος είναι ο πρόεδρος της εβραϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith. Η στοά B'nai B'rith είναι μία μιλιταριστική στοά, η οποία υπάρχει σε όλο τον πλανήτη διεσπαρμένη μέσα στις κοινωνίες, μπορεί και εδώ ακόμα απόψε να υπάρχει κάποιος που υπηρετεί τα συμφέροντα αυτής της στοάς. Η μασονική στοά μπορεί να έχει πατριώτες μέσα, μπορεί δηλαδή να πάνε κάποιοι στη μασονία γιατί πιστεύουν ότι ειλικρινά θα βοηθήσουν τον ελληνισμό. Όταν αυτό το όνειρο διαλύεται είναι όταν οι δύο στοές ενώνονται μεταξύ τους και κάνουν τη Μεγάλη Στοά.
Η Μεγάλη Στοά λοιπόν είναι τα εξέχοντα στελέχη του B'nai B'rith και τα εξέχοντα στελέχη του Σκωτικού Δόγματος. Αυτή είναι και η Μεγάλη Στοά Αχαρνών των Αθηνών από όπου διοικείται όλη η ελληνική πολιτική σκηνή από την άκρα δεξιά μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ και την Παπαρήγα, ΟΛΟΙ εξαρτώνται από τη μεγάλη Στοά των Αχαρνών
Λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι ο πόλεμος που έχουμε εμείς να ανταπεξέλθουμε τώρα δεν είναι τοπικός πόλεμος, δεν είναι βγαίνει κάποιος παλαβός στο διαδίκτυο και τα βάζει μαζί μας, ή λέει τα ομόλογα είναι ψεύτικα εγώ ρώτησα κλπ- λες και ρώτησε, ενώ δεν υπάρχει Υπουργείο Εξωτερικών ... Και εδώ λοιπόν θα ήθελα να σας δείξω μερικά έγγραφα τα οποία ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ...."

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 6/8/2789*