Guitar -->

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Παναγιώτης Πικραμμένος... Ο γερμανοτραφής..

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι, που ο Παναγιώτης Πικραμένος είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας; ...Του Συμβουλίου εκείνου, το οποίο απεφάνθη για τη νομιμότητα του γερμανικού "μνημονίου" ...Του Συμβουλίου εκείνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή του μνημονίου του Σόιμπλε. Είναι τυχαίο που ο Πικραμένος είναι γιος ατιμώρητου δωσίλογου της Κατοχής; 


Είναι τυχαίο που ο Πικραμένος είναι απόφοιτος του Γερμανικού Κολεγίου Αθηνών; Είχαν συμβολή στην καριέρα του οι Γερμανοί προστάτες τόσο του ιδίου όσο και του πατέρα του; Πριν του παραδώσουν το Μνημόνιο, για να το κρίνει, τον είχαν διαβεβαιώσει ότι θα έχει μεζονέτα δίπλα σε αυτήν του Χριστοφοράκου, αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά; ...Του φίλου του Χριστοφοράκου από το Κολέγιο ...και επίσης γιου ατιμώρητου δωσίλογου;
Πικραμένος... Ο γερμανόφωνος συμμαθητής, φίλος και ίσως μελλοντικός συγκάτοικος του Χριστοφοράκου. Ο γερμανόφωνος συμμαθητής, φίλος και ίσως μελλοντικός συγκάτοικος του Χριστοφοράκου.
Από ποια Δικαιοσύνη περιμέναμε εμείς να τιμωρήσει τον Χριστοφοράκο στην Ελλάδα, όταν ο Πικραμένος είναι κορυφαίος παράγοντάς της; Αντιλαμβανόμαστε ότι καθημερινά όλο και περισσότερο η ελληνική Δικαιοσύνη τείνει προς το γερμανικό μοντέλο ..."Ανοικτομάτα" και με τη διάθεση να εξυπηρετήσει πάση θυσία τα αφεντικά της. Εύκολη υπόθεση γι' αυτά τα αφεντικά να το καταφέρουν, εφόσον υπάρχουν στην Ελλάδα τα δεδομένα, για να μιμηθούν το παράδειγμα της Γερμανίας. Στη Γερμανία οι Εβραίοι αναζητούσαν τους Ναζί, για να τους κάνουν συνεργάσιμους Δικαστές και στην Ελλάδα οι Γερμανοί αναζητούν τους πρώην δωσίλογους των Ναζί για τον ίδιο λόγο.
Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα οι "Ζαγοριανοί" πλειοδοτούν για το ποιος θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα. Όσο πιο πολλές παραχωρήσεις τούς κάνουν, τόσο πιο μεγάλες καριέρες θα λάβουν. Τους έχουν εγγυηθεί ατιμωρησία και έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό την απειλή ξένων δυνάμεων και το σύστημα Δικαιοσύνης δεν αντιδρά. Το σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο γι' αυτήν την άμυνα και τον "συναγερμό" της, έχει εξουδετερωθεί. Αυτό δεν γίνεται μόνον στην Ελλάδα. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες του μεσογειακού Νότου. Οι ντόπιοι συνεργάτες των Γερμανών και των Σιωνιστών παραδίδουν τα πάντα στους νέους κατακτητές, χωρίς να φοβούνται τίποτε. Τα "πάντσερ" των Ναζί ξαναεισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες ...Εισβάλουν πιο άπληστα και επικίνδυνα από ποτέ.
[...]
Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος θα έδινε νομική βάση σε μια "απελευθέρωση" της "αγοράς" τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, που μέχρι τότε δεν θεωρούνταν "αγορά", αλλά κοινωνική υπηρεσία υψίστης εθνικής σημασίας; Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος θα έδινε δικαστική "νομιμότητα" σε κάτι, το οποίο εκείνη την εποχή ούτε ως πολιτική "υπόθεση" δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί; ...Ένας άγνωστος δικαστικός, τον οποίο θα τον γνωρίζαμε πολλά χρόνια μετά ...Ένας γιος ενός επίσης ατιμώρητου δωσίλογου των Ναζί ...Ενός δωσίλογου με το συμβολικό όνομα Όθωνας, το οποίο παραπέμπει στη βαυαροκρατία ...Ο γιος του "Όττο" ...Ο γιος ενός δωσίλογου, που για πολλά χρόνια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστών ...Ο Πικραμένος, ο οποίος έγινε και Πρωθυπουργός της χώρας.
...Ο δικαστικός εκείνος, που, ως "κορωνίδα" της δικαστικής του "επιστημοσύνης", είχε τις συμμετοχές του σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές με εξειδίκευση τις "τηλεπικοινωνίες" ...Περίεργο δεν είναι; Ο γιος ενός δωσίλογου, που τελείωσε το γερμανικό κολέγιο, "εξειδικεύτηκε απόλυτα και αποκλειστικά στον τομέα που ενδιέφερε άμεσα τόσο τους φίλους και συμμαθητές του όσο και τα παλιά "αφεντικά" του πατέρα του ...Τους νόμους εκείνους, που στόχο είχαν την "αποκόλληση" των τηλεπικοινωνιών από τον δημόσιο έλεγχο με την "εγγύηση" της ασφάλειας τους.
Ο κατά τα άλλα πλέον γνωστός Πικραμένος για όσους δεν γνωρίζουν: ...Διετέλεσε μέλος της ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, που εκπόνησε το σχέδιο του νόμου 3674/2008 «Ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου διασφάλισης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και άλλες διατάξεις».
Προήδρευσε της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της οδηγίας 2002/58/ΕΚ «για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες» (Ν. 3471/2006 «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/1997»).
Επιπλέον, προήδρευσε της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση της οδηγίας 2006/24/ΕΚ (σχέδιο νόμου με τίτλο «Διατήρηση δεδομένων που παράγονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία σε συνάρτηση με την παροχή διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημοσίων δικτύων επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 3471/2006»).
Αυτός ο γερμανοτραφής δικαστικός είναι εκείνος, που "διασφάλισε" τα "δικαιώματα" του πολίτη από τον γερμανικό ΟΤΕ. Ο ίδιος είναι ο δικαστικός εκείνος, που έκρινε "νόμιμη" την ένταξή μας στο ΔΝΤ. Ο γιος, δηλαδή, ενός απευθείας συνεργάτη του Γκέμπελς, αποφάσισε για την Ελλάδα κάτι, το οποίο "έκαιγε" στην κυριολεξία την Γερμανία να έχει θετική έκβαση. Οι Γερμανοί, δηλαδή, οι οποίοι παρεμβαίνουν με πολιτικό και άρα παράνομο τρόπο ακόμα και σε θέματα ανταγωνισμού των σούπερ μάρκετ, επέτρεψαν σε έναν Έλληνα δικαστικό να αποφασίσει κατά συνείδηση σε ένα θέμα μείζονος σημασίας για τα εθνικά τους συμφέροντα. Του επέτρεψαν να αποφασίσει "επιστημονικά", τη στιγμή που μπορούσαν να τον εκβιάσουν, εφόσον για τον πατέρα του είχαν έναν φάκελο πιθανότατα μεγαλύτερο από μια μικρή σχολική εγκυκλοπαίδεια.
Με τέτοιους δικαστικούς τι είχαν να φοβούνται όλοι οι προδότες; Μετά αναρωτιόμαστε τον λόγο που δεν επεμβαίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, για να σώσει ό,τι είναι δυνατόν να σωθεί; Πώς θα επέμβει; Με ποιο ανθρώπινο δυναμικό θα παρέμβει; Οι "καλύτεροι" είναι αυτοί, οι οποίοι είναι απλά αδιάφοροι ή άχρηστοι. Αυτοί, οι οποίοι τουλάχιστον δεν κάνουν ζημιά ηθελημένα με εγκληματικές αποφάσεις τους. Αυτοί, οι οποίοι συνδικαλίζονται παράνομα, για να τους εκτιμήσει ο Σαμαράς και να τους κάνει βουλευτές. Οι λιγότερο "καλοί" είναι οι απατεώνες, που με τον άλφα ή βήτα τρόπο κάνουν "μπίζνες" μέσα στη Δικαιοσύνη.
Όμως, αυτοί δεν είναι οι χειρότεροι. Οι χειρότεροι είναι οι κορυφαίοι της ...Οι καριερίστες της ...Οι "άτεγκτοι", που μοιάζουν με τους Ούννους. Αυτοί είναι οι χειρότεροι, γιατί κάνουν συνειδητά ζημιά στην ελληνική κοινωνία. Γνωρίζουν ότι από αυτήν τη συμπεριφορά τους εξαρτάται η "καριέρα" τους. Η ελληνική Δικαιοσύνη υπολειτουργεί, γιατί κάποιες δυνάμεις στις γνωστές πρεσβείες φροντίζουν η κορυφή της να στελεχώνεται από τα παιδιά των δωσίλογων. Αυτοί είναι που πλαισιώνονται από Ζαγοριανούς, Καλούσηδες και Μπουρπούλιες ...και στην ουσία δρουν ανεξέλεγκτα. Τους φιλόδοξους τους εκβιάζουν οι Γερμανοί και τους υπόλοιπους οι φιλόδοξοι. Αυτά τα πρόσωπα "παράγει" και "αναπαράγει" η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εξαιτίας αυτής της Δικαιοσύνης ελέγχεται το ελληνικό κράτος από την εποχή της ίδρυσής του.
[...]

Από τα άρθρα του Παναγιώτη Τραϊανού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.