Guitar -->

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο μηχανισμός του ευρώ αντί να φέρει ενότητα όπως διατυμπάνιζαν οι σχεδιαστές του , έφερε διάσπαση και ανταγωνισμό μεταξύ των “εθνικών” τραπεζοκρατιών που απηχούν τον εξουσιασμό των τοπικών ολιγαρχιών σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό σύστημα του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού.

Το “όραμα” της ενωμένης Ευρώπης σε συνθήκες τραπεζοκρατίας , νεοφιλελευθερισμού και χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού, γίνεται πραγματικός εφιάλτης που δεν αποκλείεται να παράγαγει ακόμα και αιματηρές συγκρούσεις.
Η έξοδος από τον μηχανισμό του ευρώ είναι μια κίνηση υπέρ της ειρήνης και θα έχει νόημα εάν η διαδικασία εξόδου περάσει μέσα από την συντριβή των τοπικών ολιγαρχιών και των πολιτικών υποστυλωμάτων τους. Με το αίμα των εν τόπιων τυράννων θα κτιστεί η γέφυρα προς μια εθνικοκοινωνική Ευρώπη.
Έχουμε χρέος να διαλύσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη το ταχύτερο δυνατό , πριν οι τρομεροί και απάνθρωποι μηχανισμοί της τραπεζοκρατίας και των αντικρουόμενων συμφερόντων μας περιπλέξουν σε αιματηρές συγκρούσεις.
Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ο εχθρός των λαϊκών δυνάμεων είναι οι ολιγάρχες.
Ο θάνατος τους η ζωή μας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.