Guitar -->

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Λαθροισλαμιστης ταξικος αδελφος του ΚΚΕ μαχαιρωνει Ελληνα στο κεντρο της Αθηνας


Οἱ «ταξικοί ἀδελφοί» του ανταρσυα, δημαρ, πασοκ, κκε ἐπί τό ἔργον 


δειτε το βιδεο
Διανύουμε περίοδο διακοπῶν. Ὄχι ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες, πού τέτοια τύχη, ἀλλά πολλοί ἄνθρωποι σέ ὅλο τόν κόσμο σκέφτονται κάθε χρόνο νά περάσουν μερικές μέρες ξεγνοιασιᾶς καί διασκεδάσεως στήν Ἑλλάδα. 
Ἄς σημειωθεῖ ὅτι ἡ πατρίδα μας εὑρίσκεται στίς δέκα πρῶτες προτιμήσεις προορισμοῦ σέ ὅλο τόν πλανήτη. Πῶς νά διασκεδάσῃ ὅμως ὁ καθένας πού ἔρχεται στήν Ἑλλάδα ὅταν βλέπει κι ἀκούει ἱστορίες σάν τήν παρακάτω; Οἱ Ἀμερικανοί, οἱ Εὐρωπαῖοι καί ὄχι μόνο δέν ἔχουν διάθεσι νά χάσουν τήν ζωή τους, τά χρήματά τους ἤ ὅτι ἄλλο ἔχουν μαζύ τους. Διακοπές, περιπέτεια ἤ στά πευκάκια; 
Οἱ λαθρολάγνοι τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ἀκοῦνε;


Απίστευτες σκηνές ωμής σκληρής βίας με θύματα Έλληνες πολίτες και τουρίστες καταγράφονται στα αστυνομικά δελτία καθημερινά. Στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο τραβήχτηκε στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται ένα ανυπεράσπιστο θύμα, ένας φορολογούμενος Έλληνας πολίτης να ζητά βοήθεια την ώρα που αλλοδαπός τον χτυπά και τον απειλεί με μαχαίρι στο πεζοδρόμιο στην Ομόνοια.
Ο δεύτερος ληστής φυλάει τσίλιες και επιβλέπει αν τυχόν το θύμα προσπαθήσει να αντιδράσει… Είναι
απίστευτο στον 21ο αιώνα στην κατεχόμενη από λαθροεισβολείς Ελλάδα οι διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις να ασχολούνται μόνο με τα δικαιώματα των «ταλαίπωρων» αλλοδαπών, όταν οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε θηράματα που καθημερινά δολοφονούνται, ληστεύονται, βιάζονται κακοποιούνται από τους αλλοδαπούς.
Μόνο μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες οι αλλοδαποί λαθροεισβολείς δολοφόνησαν 27 Έλληνες πολίτες, δηλαδή κάθε έξι μέρες δολοφονείται και ένας Έλληνας από αλλοδαπό. Όσον αφορά τις ληστείες του βιασμούς και τις κακοποιήσεις τα περιστατικά είναι πια αμέτρητα αφού οι πολίτες δεν κάνουν πια τον κόπο να τα καταγγείλουν αφού είτε η αστυνομία δεν προλαβαίνει να αντιμετωπίσει τα περιστατικά, είτε μόλις οι αλλοδαποί συλληφθούν ως οι μοντέρνες «ιερές αγελάδες» του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου αφήνονται ελεύθεροι με τους ευεργετικούς όρους του νόμου Καστανίδη.
Με αφορμή το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο διερωτώνται οι εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη αν θα προβούν σε κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης στον Έλληνα πολίτη που έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από τον αλλοδαπό όπως είχαν πράξει λίγο καιρό νωρίτερα για τον ξυλοδαρμό αλλοδαπών από Έλληνες για προσωπικές διαφορές.
Και από την άλλη πλευρά διερωτάται η κυβέρνηση αν η «επανακατάληψη» των πόλεων μας θα γίνει
εντός του 2012 ή του χρόνου διότι μέχρι τότε θα έχουμε θρηνήσει ακόμα 27 θύματα Έλληνες πολίτες αν συνεχιστούν οι δολοφονίες από τους αλλοδαπούς με αυτούς τους ρυθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.