Guitar -->

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

οι εβραιοσιωνιστες απειλουν τον Τζιμη Πανουση


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
panousis-afisa
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Οι αθλιοι Εβραίοι του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" καταγγέλλουν τον αναρχοαριστερό γελωτοποιό Τζίμη Πανούση για την διαφημιστική του αφίσσα που έχει κολληθεί σε πολλές κολώνες της Αθήνας και δείχνει το Αστέρι του Δαβίδ σε συνδυασμό με την σβάστικα του Χίτλερ! Να δούμε, τώρα, αν οι ευαίσθητοι Αριστεροί που μιλούσαν για Ελευθερία του Λόγου στο θέμα του Θεάτρου Χυτήριο, θα βγούν και θα υποστηρίξουν τον Ανθέλληνα Πανούση, ή αν θα ταχθούν και πάλι με το μέρος των πατρώνων τους των Εβραίων...


Αντιγράφουμε από την επίσημη Ιστοσελίδα του ΚΙΣΕ, όπου φαίνεται ότι οι Εβραίοι αποτάθηκαν προς τον  Γ.Γ. Θρησκευμάτων Γ. Καλατζή για να κάνει "νταντά" τον Πανούση!...
ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ / ANTISEMITIC POSTER IN THE STREETS OF ATHENS
Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού.
Το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε με επιστολές του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, ζητώντας τις κατά την κρίση τους ενέργειες για το θέμα της επαίσχυντης αφίσας.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ΚΙΣΕ: «Η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος».
Παράλληλα το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.
Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
elnewsgr.blogspot.com
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: To makeleio.gr συμπαρίσταται σώμα και ψυχή τε στον αγωνιστή Τζίμη Πανούση και αποδοκιμάζουμε αναφανδόν ως απαράδεκτη την ανακοίνωση των Εβραίων που δεν έχουν ίχνος χιούμορ. Ο Σημίτης να την έγραφε την ανακοίνωση θα την έγραφε καλύτερα. 'Αντε Οβριοί, μας τα κάνατε τσουρέκια. Θα μπορούσαμε κι εμείς να σας κατηγορήσουμε ως απόγονους του Γ'Ράιχ με τόσο κόσμο που έχουν σκοτώσει οι πύραυλοί σας.
Μην προκαλείτε την κοινή γνώμη Εβραιοσιωνιστές γιατί θα αρχίσουμε τα αφιερώματα και δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.