Guitar -->

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Χαος προκαλει στην Ροδο ο δημαρχος του πασοκ κουσουρ - νας

ΒΙΝΤΕΟ:ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΛΟΠΗΤΑ-ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΥ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ



 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΙ Α.Ε ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!




Το περίγελο στα Κολύμπια συνεχίζετε,,,ο κόσμος απελπισμένος πλέον παρανομή μη θέλοντας να υποκύψει στο δικτατορικό δημιούργημα του δήμου "Ρόδου"

Που με το έτσι θέλω και φασιστικά διέλυσαν τον ποιό αναπτυσσόμενο τουριστικό
προορισμό  του νησιού!!!  κατασπατάλησαν πολλές χιλιάδες ευρώ και δημιούργησαν ένα μεγάλο τσίρκο, ένα θέατρο του παραλόγου στην κυριολεξία!!!!
Οδηγοί στα όρια της νευρικής κρίσης,τουρίστες γυροφέρνουν σε μια μεγάλη λούπα,,,,καταστηματάρχες σε οικονομικό μαρασμό με τα χαράτσια και τους νέους φόρους να τρέχουν εις βάρος τους, παρανομούν καταστρέφοντας της σημάνσεις είτε βάφοντας τες είτε καταστρέφοντας τες ,,, μόνο οι ξενοδόχοι είναι αδιάφοροι λόγο πως είναι οι τελευταίοι που θίγονται αγνοώντας της συνέπειες του αύριο με της ενδεχόμενες ακυρώσεις συμβολαίων των  τουριστικών πρακτόρων λόγο των κακών  εντυπώσεων στης ημέρες που επισκέφτηκαν το νησί μας!!!
Επίσης όπως είχαμε προβλέψει  σε μια άλλη ανάρτηση μας άρχισαν τα ατυχήματα,προχθές είχαμε μετωπική σύγκρουση λεωφορείων ,παραπροχθές δύο αλλοδαποί οδηγοί χτυπιοντουσαν σαν σκυλιά μπροστά σε πλήθος τουριστών για την προτεραιότητα!!!

Είναι πλέον οφθαλμοφανές πως πολύ σύντομα θα θρηνήσουμε και τα πρώτα θύματα ,εδώ είμαι και εδώ είσαι,οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια σε θανατηφόρα  ατύχημα!!!

Έκκληση στους  αρμοδίους του δήμου αλλά και στον δήμαρχο {βγάλτε της σημάνσεις}!!!!
Τελευταία έκκληση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΥ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.