Guitar -->

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Βενιζελος - Μπενακης - Παπανδρεου

Ελευθέριος Βενιζέλος...
...Ο Atarum ...Ο απόλυτος ορισμός του φτωχομπινέ, που έζησε σαν μεγιστάνας εις βάρος ενός ολόκληρου λαού ...Του δειλού φτωχομπινέ, που τη χαφιεδίστικη ζωή του την έζησε υπό τη συνεχή προστασία μυστικών υπηρεσιών. Ο Βενιζέλος, που κατοικούσε μέγαρα, ταξίδευε ανά τον κόσμο και χρησιμοποιούσε λιμουζίνες, ήταν ο Βενιζέλος της εξουσίας και των μυστικών υπηρεσιών. Ο Βενιζέλος όλα αυτά τα απόλαυσε, όταν άρχισε να ασχολείται με τα εθνικά μας θέματα. Όσες περισσότερες καταστροφές προκαλούσε, τόσο πιο "μεγάλη" ζωή έκανε. Στην Κρήτη ήταν ο γιος του εμποράκου ...Ο κουνιάδος κάποιου ξυπόλυτου Μητσοτάκη ...Ο αδερφός μιας Κατίγκως και μιας Μαρίγκως ...Αυτός, ο οποίος προοριζόταν να ζήσει πουλώντας κουκιά με την οκά και πράσα με το κομμάτι. Ο πονηρός δικηγοράκος είδε "ψωμί" στα εθνικά θέματα και έριξε "άγκυρα" στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα έγινε η κακή "τύχη" ενός διάσημου λαού ...Το κακό "σπυρί" σε ένα διάσημο "σώμα".

Εμμανουήλ Μπενάκης...
...Ο συνέταιρος του Βενιζέλου ...Ο απόλυτος ορισμός του κομπλεξικού προικοθήρα, που σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να "διαγράψει" από τη ζωή του το όνομα του πεθερού του. Στο τέλος τα κατάφερε. Κανένας πλέον δεν γνωρίζει τον πάμπλουτο Χωρέμη και όλοι γνωρίζουν τον παρασιτικό γαμπρό του. Προφανώς ο "σώγαμπρος" έφυγε από την κοσμοπολίτικη Αλεξάνδρεια, για να καταλήξει στην "επαρχιώτικη" Αθήνα μόνο και μόνο γιατί στην Αθήνα μπορούσε να παριστάνει τον "αριστοκράτη". Για την "υψηλή" κοινωνία της Αλεξάνδρειας θα ήταν πάντα ένας "προικοθήρας" και αυτό προφανώς δεν το άντεχε. Και αυτός, όπως και ο Βενιζέλος, έζησε ως πραγματικός μεγιστάνας όταν άρχισε να διαχειρίζεται τα εθνικά μας θέματα. Κάθε νέα καταστροφή τον έκανε πλουσιότερο ...Εθνικός "ευεργέτης", που, κάθε φορά που αναλάμβανε κυβέρνηση ο Βενιζέλος, έτρεχε να αρπάξει υπουργείο, δεν είναι κάτι το συνηθισμένο ...Ο δολοφόνος του Ίωνα Δραγούμη ...Ο ιδρυτής του μεγαλύτερου γραφείου "συνοικεσίων" της χώρας με το όνομα Κολέγιο Αθηνών ...Ο "πατέρας" όλων των προικοθήρων.
 Δημήτρης Λαμπράκης...
...Ο "πατριάρχης" της Διαπλοκής ...Το δεξί "χέρι" του Βενιζέλου ...Ο Γκαίμπελς των βενιζελοναζί ...Ο πρώτος πραγματικός διαπλεκόμενος φτωχομπινές της χώρας ...Ο πρώτος φτωχοδιάβολος, που "νοίκιαζε" την πένα του για το μεροκάματο και ο οποίος έγινε μεγαλοεκδότης με κρατικά χρήματα ...Ο αγράμματος "πατέρας" των σημερινών αγράμματων δημοσιογράφων ...Ο "πατέρας" της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, η οποία υπηρετεί την "αλήθεια" μόνον όταν αυτή εξυπηρετεί το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον ..."Σχολείο" ολόκληρο είναι ο ΔΟΛ για "Πρετεντέρηδες" που τα παίρνουν, για να εξυπηρετούν ..."Δάσκαλος" μεγάλος ο Λαμπράκης ...Κολλητός του Βενιζέλου και ό,τι αυτό σήμαινε για έναν Βενιζέλο, ο οποίος διαχειριζόταν τα κρατικά ταμεία σαν προσωπική του περιουσία. Είχε και αγωνιστικά "ένσημα" στην κατοχή του. Ως πειναλέος και αγράμματος δασκαλάκος, έκανε "αντίσταση" στο Φλάμπουρο της Φλώρινας για ένα κομμάτι ψωμί. Όταν ασχολήθηκε με τα εθνικά θέματα, έμαθε και για το "παντεσπάνι". Τότε γνώρισε το Κολωνάκι, τα ρετιρέ και τα παραθαλάσσια εξοχικά. Μέχρι να ανακαλύψει αυτή τη "φάμπρικα", μέχρι και μετανάστης στη Νότια Αφρική είχε πάει, για να πουλάει φυλλάδες και να φάει ένα κομμάτι ψωμί. Τον "μάζεψε" ο Βενιζέλος, γιατί είχε τους λόγους του.
Γεώργιος Παπανδρέου...
...Η "χλαπάτσα" από τα ορεινά της Αχαΐας. Δεύτερο σώβρακο δεν είχε, όταν έφτασε στην Αθήνα ...Αθήνα τρόπος του λέγειν ...Δεν έφτασε καν στην Πλατεία Συντάγματος ...Μέχρι την πλατεία Βάθης ...και αν ...Στα πορνεία της Αθήνας του άρεσε να περιφέρεται ...Έχει κατηγορηθεί μέχρι και για παιδεραστία ...Ο γραμματέας του Βενιζέλου και ο εξ’ απορρήτων του. Ο μόνος που γνώριζε ποιες επαφές και για ποιον λόγο έκανε ο "εθνάρχης". Γλοιώδης σε βαθμό εμετικό. "Σκουπίδι" με όλη τη σημασία της λέξης, έστω κι αν αυτό αδικεί κάποια ανακυκλώσιμα. Όπως και οι υπόλοιποι φτωχομπινέδες ανακάλυψε κι αυτός τα πλούτη μέσα από την πολιτική. Συστηματικά κρατικοδίαιτος και όπου μπορούσε "άρπαζε" ό,τι του έδιναν. Τα Ψυχικά και τα Καστριά τα "ανακάλυψε" αφού ασχολήθηκε με τα εθνικά μας θέματα ...Θαμώνας και αυτός ξένων πρεσβειών.
Αυτή η "τετράδα" ήταν ο σκληρός "πυρήνας" του βενιζελισμού ...Η ηγετική ομάδα του κόμματος των Φιλελευθέρων ...Του κόμματος εκείνου, το οποίο ξεκίνησε ως κόμμα Ξυπόλητων. Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, δεν εφεύραμε εμείς την έννοια του "φτωχομπινέ" ...Ελεύθερη απόδοση της έννοιας "ξυπόλητος" είναι, την οποία εφεύραν οι ίδιοι. Απλά, βλέποντας εκ των υστέρων την πορεία τους, θεωρούμε ότι η έννοια του "φτωχομπινέ" τούς εκφράζει καλύτερα, γιατί αποκαλύπτει τα κίνητρα και τους στόχους τους, πράγμα που, ως κοινοί "ξυπόλυτοι", απέκρυπταν ...Οι "προοδευτικοί" που δυστυχώς γι' αυτούς το κόμμα τους είναι μετονομασία του κόμματος ενός Μητσοτάκη. Για να γνωρίζουν οι Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού τις "ρίζες" τους, όταν μεγαλοπιάνονται.
Αυτό το κόμμα με το μητσοτακικό DNA είναι αυτό το οποίο κατέστρεψε τον ελληνισμό ...Το κόμμα των φτωχομπινέδων, που αναζητεί τον πλουτισμό με όλα τα μέσα ...Που αναζητεί το βόλεμα, την προίκα, την αργομισθία κλπ.. Στο DNA του είναι η αρπαγή. Γιατί αναφερόμαστε σ' αυτούς; Γιατί αυτοί είναι το "είδωλο" του κεμαλοναζισμού από την απέναντι πλευρά τού Αιγαίου. Τα ίδια κέντρα, που κατεύθυναν τον "ανώμαλο" Κεμάλ, ήταν αυτά που κατεύθυναν και τον "ομαλό" Βενιζέλο ...Τα κέντρα αυτά, τα οποία είναι "ορατά" και ταυτόχρονα "αόρατα" για τους Έλληνες αναλυτές ...Τα "κέντρα", που είχαν παραγγείλει το "ταγκό" του Αιγαίου και έδιναν στους "χορευτές" τις εντολές για τα "βήματα" που θα ακολουθούσαν.
Αυτά τα ξένα κέντρα είχαν συμφέρον να διαλύσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και να την χωρίσουν σε ελεγχόμενα κράτη. Σε κράτη, τα οποία δήθεν θα βρισκόταν σε εχθρότητα μεταξύ τους, για να μην μπορεί καμία προσέγγιση να αποκαλύψει τα εγκλήματά τους. Οι ηγεσίες αυτών των κρατών πρόδωσαν τους λαούς τους και τους βύθισαν στην απόλυτη φτώχεια τού τελευταίου αιώνα. Η πιο πλούσια αυτοκρατορία του κόσμου έγινε ένα σύνολο θεόφτωχων εθνικών κρατών. Οι πιο πλούσιοι λαοί του κόσμου έγιναν κακομοίρηδες, που τους έλεγχαν με τα κλωτσίδια αγράμματοι χωροφύλακες. Αυτών τις εντολές εκτελούσαν οι Νεότουρκοι του Ataturk και οι "Νεοέλληνες" του "Atarum".  
Στο τέλος όλοι έκαναν τη δουλειά τους και αλληλοσυνεχάρηκαν. Χώρισαν τα διαφορετικά "πρόβατα" στις δυο διαφορετικές πλευρές του Αιγαίου και τέλειωσαν τη δουλειά που τους είχαν αναθέσει τα αφεντικά. Οι λαοί μπορεί να θρηνούσαν με τις προβοκατόρικες σφαγές, στις οποίες είχαν προβεί και τα δύο στρατόπεδα, αλλά αυτοί οι "συνέταιροι" είχαν πετύχει τους στόχους τους. Μιλάμε για αίσχη. Την ώρα που ο ελληνισμός "έκλαιγε" για την τραγωδία της Μικράς Ασίας, ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για το Νόμπελ Ειρήνης ...Λάθος. Εμείς θα προτείναμε καί τους δύο για τα Όσκαρ καλύτερου πρώτου και δεύτερου ρόλου.
Αυτή η "εχθρότητα" των υπαλλήλων φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Μοιάζουν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν πρωταγωνιστήσει σε γενοκτονίες; Αυτή είναι θριαμβευτική βόλτα συνεταίρων. Οι άνθρωποι είναι απόλυτα ευτυχείς και βεβαίως και πολύ πλούσιοι. Φτωχοί ξεκίνησαν και γιορτάζουν πλούσιοι. Ας σκεφτεί ένας Πόντιος ή ένας Μικρασιάτης Έλληνας πόσες ανθρώπινες ψυχές θυσιάστηκαν, για να φτάσουν οι εικονιζόμενοι να απολαμβάνουν την "επιτυχία" τους. Ό,τι ήταν για τους υπόλοιπους Έλληνες καταστροφή και τραγωδία, ήταν για τους φτωχομπινέδες η μεγάλη τους ευκαιρία. Είχαν γίνει όλοι τους πλούσιοι από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Οι κατσικοκλέφτες, που την έβγαζαν με βρεγμένο παξιμάδι, ίδρυσαν μέχρι και Κολέγια για να στέλνουν τα παιδιά τους και να διαιωνίζουν τη "διαχείριση" της "περιουσίας" τους.
Όλα ήταν ένα "θέατρο" ...Τόσο η αντιπαλότητά τους όσο και η διαφορετική επιλογή "συμμάχων". Η δήθεν συμμαχία του Βενιζέλου με την Αντάντ ήταν για λόγους πρακτικούς. Εφόσον έπρεπε για τον ρόλο του να παριστάνει τον "αντίπαλο" των κεμαλοναζί, έπρεπε να πάει με το "στρατόπεδο" εκείνο, το οποίο θα τον βοηθούσε στον ρόλο του. Αν οι βενιζελικοί και οι κεμαλικοί ανήκαν στο ίδιο "στρατόπεδο" συμμαχιών, δεν θα "έβγαινε" η "παράσταση". Δεν μπορούσαν οι χορευτές να κάνουν τα ίδια "βήματα". Για να γίνει ο χορός, έπρεπε κάποιος να κάνει τα κόντρα "βήματα" και αυτός ήταν η Ελλάδα. Ο Βενιζέλος δεν δούλευε για τους Άγγλους, αλλά "δούλευε" τους Άγγλους, όπως έκαναν και όλοι οι βενιζελικοί στη συνέχεια. Γιατί; Γιατί εργάζονταν κρυφά για άλλους ...Για τους Άγγλους δούλευε το Παλάτι και οι βενιζελικοί μισούσαν το Παλάτι ...Το ζήλευαν, όχι για τους ιδεολογικούς λόγους που ισχυρίζονταν, αλλά για τον πλούτο του.
...Φτωχομπινέδες ήταν, που ονειρεύονταν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Δεν το έκαναν από ιδεολογικούς ή ανθρωπιστικούς λόγους. Αυτά ήταν τα άλλοθι, που πάντα αναζητούν αυτοί, οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν τη βοήθεια του κόσμου στον δικό τους ιδιωτικό αγώνα. Όλη η "πλέμπα" της Ελλάδας συστρατεύτηκε μ' αυτούς, γιατί γνώριζαν από την αρχή ότι υπήρχε μεγάλη "αντιπαροχή" αν "πουλούσαν" τον ελληνισμό της Ανατολής. Η επιτυχία τους ήταν εξασφαλισμένη, γιατί όλα τα έκαναν εκ του ασφαλούς και χωρίς κανένα ρίσκο. Οι αποφάσεις τους ήταν φαινομενικά φιλοβρετανικές, γιατί αυτό επέβαλε η "παράσταση". Επειδή αυτό εξυπηρετούσε τα αφεντικά τους, έκαναν φαινομενικά ό,τι βόλευε τους ανταγωνιστές τους και αυτό ήταν που τους εξασφάλιζε την απόλυτη ασφάλεια. Ο μόνος, που έχανε συστηματικά, ήταν ο ελληνισμός, αλλά αυτός δεν αντιδρούσε. Όταν ήταν ισχυρός, δεν έβλεπε τι γινόταν και όταν θα μπορούσε να δει, ήταν κατεστραμμένος και δεν τον συνέφερε να ψάξει παραπάνω.
Ο παγκόσμιος και πάμπλουτος ελληνισμός νικήθηκε, εξαιτίας της προδοσίας μιας συμμορίας ντόπιων φτωχομπινέδων. Άνθρωποι κοσμοπολίτες, που έπαιζαν τον κόσμο στα δάχτυλα, νικήθηκαν από χωριάτες, που με οδηγίες γραμμένες σε κουρέλια "κατόρθωσαν" να φτάσουν μέχρι την Αθήνα. Άνθρωποι πολυμήχανοι νικήθηκαν από τεμπελχανάδες, οι οποίοι περιφέρονταν σαν τα χασαπόσκυλα στις ξένες πρεσβείες. Δυστυχώς αυτοί, που κρατούσαν τη "σφραγίδα" του ελληνικού κράτους, τον πρόδωσαν ...Αύξησαν δήθεν το μέγεθος του ελληνικού κράτους ...Δεν το αύξησαν ...Αναγκαστικά αυξήθηκε, εφόσον δεν χωρούσαν όλοι αυτοί που έφτασαν στην πατρίδα ως κατεστραμμένοι πρόσφυγες ...Θέμα χωρητικότητας ήταν.
...Ιδιοκτησία, η οποία προέκυψε από θάνατο. Σαν να λες, τον βόλεψα τον φτωχό και άκληρο, γιατί, σκοτώνοντάς τον, του εξασφάλισα για πάντα λίγα μέτρα ιδιοκτησίας. Στην πραγματικότητα δημιούργησαν μια "λεκάνη" απορροής του ελληνισμού και "αποστράγγιξαν" τον ελληνισμό από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ανατολής. Τον "σκότωσαν" και τον "έθαψαν" στην Ελλάδα. Απλά, για να χωρέσουν και τα "πόδια" του "νεκρού", δεν έφτανε η "παλιά" Ελλάδα ...Ήθελαν επιπλέον χώρο. Μεγάλος ήταν ο ελληνισμός και, αν "ξάπλωνε", τα "πόδια" έφταναν μέχρι και τη Θράκη ..."Τάφος" έγινε η Ελλάδα για τον ελληνισμό και οι τάφοι πάντα έχουν το μέγεθος του νεκρού ...Αυτό ήταν το κόλπο της "αποστράγγισης". Τους έμπλεξαν όλους σε εγκλήματα και μετέτρεψαν την Ελλάδα στον ένα και μοναδικό "προορισμό" σωτηρίας ...Τους έβαλαν όλους σε έναν "μονόδρομο" χωρίς επιστροφή. Από εκεί και πέρα ο ελληνισμός —για να επιβιώσει— έπρεπε να αποδεχθεί την ήττα του και οι προδότες έγιναν πανίσχυροι ...Οι "ενδιάμεσοι" μεταξύ των προστατών και των εκβιαστών των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.