Guitar -->

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τι σημανει το "Ελ" εις το οποιο αναφερονται ορισμενες οργανωσεις

Οι Σημιτικοί πολιτισμοί αναφέρονται στο θεό Κρόνο ως Ελ "El". Η υπέρτατη θεότητα εκπροσωπήθηκε από ένα μαύρο κύβο. Μπορούμε να βρούμε παραδείγματα του κύβου σε όλο τον κόσμο.




Αποτελεί μέρος του 24/7 καταστήματος της Apple




Μανχάταν, Νέα Υόρκη




Δανία




Αυστραλία




Στην Kabaa λατρευόταν χιλιάδες χρόνια πριν από την έλευση του Ισλάμ




Αυτός ο μαύρος κύβος είναι ένα απομεινάρι της αρχαίας λατρείας του Ελ. Ίσως οι εβραίοι και οι μουσουλμάνοι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε...


Ο Κρόνος στους Δυτικούς Πολιτισμούς

Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι γνώριζαν τον Κρόνο ως μία σκληρή θεότητα. Εδώ είναι μια σύντομη περίληψη της μυθολογίας του Κρόνου στην Ελληνική Μυθολογία:

"Με την καθαίρεση του πατέρα του, ο Κρόνος έγινε ο κυβερνήτης του Σύμπαντος για αμέτρητους αιώνες και βασίλευσε με την αδελφή του, η οποία έγινε η σύζυγός του η Ρέα . Αυτή του προφήτευσε ότι μια μέρα ο Κρόνος θα χάσει την εξουσία, όταν ένα από τα παιδιά του θα τον εκθρονίσει . Για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη, κάθε φορά που η Ρέα παρέδιδε ένα παιδί στον Κρόνο αυτός το κατάπινε αμέσως. Όταν ο Δίας (Ζευς)το έκτο παιδί της, γεννήθηκε, η Ρέα τον είχε στείλει μυστηριωδώς μακριά στο νησί της Κρήτης. Στη συνέχεια, τύλιξε μια πέτρα με σπάργανα . Η εξαπάτηση της ήταν πλήρης. Τότε ο Κρόνος το κατάπιε νομίζοντας ότι ήταν το παιδί του. Όταν ο Δίας μεγάλωσε, εξασφάλισε τη δουλειά του οινοχόου στον πατέρα του. Με τη βοήθεια της Γαίας, της γιαγιάς του, ο Δίας έδωσε στον πατέρα του ένα φίλτρο που τον ανάγκασε να κάνει εμετό τα πέντε αδέλφια του μέχρι τον Δία, την Vesta (Εστία), την Ceres (Δήμητρα), την Juno (Ήρα), τον Πλούτωνα (Άδη), και τον Ποσειδώνα (Ποσειδών) ".

-Wikipedia, Κρόνος (μυθολογία)



Ο Κρόνος καταβροχθίζει ένα από τα παιδιά του. Από τον Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς

Ο Κρόνος είχε πάντα αρνητική, αν όχι το κακή σημασία. Στην αρχαιότητα, έχει τίτλο "Ο μεγας επιβλαβής", το οποίο ήταν σε αντίθεση με τον Δία, που ονόμαζαν "Ο Μέγας Ευεργέτης». Ο Κρόνος εσωτερικά σχετίζεται με τους περιορισμούς του ανθρώπου, τις απαγορεύσεις, το θάνατο και τη φθορά. Ως «Κρόνος», είναι ο κυβερνήτης της ώρας, που είναι ο κύριος συντελεστής που οδηγεί αναπόφευκτα στο θάνατο τους θνητούς. Παραδοσιακές παραστάσεις του «Χάρου» προέρχονται από τις ιδιότητες του θεού Κρόνου, ο οποίος κατείχε το δρεπάνι με το οποίο ευνουχίστηκε ο πατέρας του.


"Για να τους Μυημένους, ο σκελετός του θανάτου κρατάει στα οστεώδη δάκτυλα του το δρεπάνι του θεριστου που δηλώνει ότι ο Κρόνος , ο πατέρας των θεών, φέρει το δρεπάνι με το οποίο ακρωτηρίασε τον δικό του πατέρα».

Άς μην ξεχνούμε πως η περιτομή είναι η ανάμνηση του ευνουχισμού του Κρόνου.



Το δρεπάνι του "θεριστή" συνδυασμένο με το σφυρί των Μακκαβαίων. Μια εξήγηση της προέλευσης του ονόματος (Μακκαβαίοι) είναι ότι προέρχεται από την αραμαϊκή "makkaba", "σφυρί", σε αναγνώριση της θηριωδίας του Ιούδα στη μάχη




Ο Κρόνος και ο Σατανάς

ο «μεγάλος θεός Πάν», ο κερασφόρος θεός, εκπροσωπούσε τον Κρόνο στην αρχαία θρησκεία. Αυτός ο μισός άνθρωπος και μισή αιγα θεωρείται ο πρόγονος των σύγχρονων παραστάσεων του Σατανά.
"Ο Πάν ήταν ένα σύνθετο πλάσμα, το πάνω τμήμα του - με την εξαίρεση των κεράτων- είναι ανθρώπινη ύπαρξη και το κάτω μέρος του έχει τη μορφή μιας αιγας. (...) Οι αυλοί του Πανός σημαίνουν την φυσική αρμονία των σφαιρών και ο ίδιος ο Θεός είναι ένα σύμβολο του Κρόνου, γιατί αυτός ο πλανήτης ενθρονίζεται στον Αιγόκερω, του οποίου το έμβλημα είναι μια αιγα " - Manly P. Hall, μυστικές διδασκαλίες όλων των αιώνων

Έτσι ο Πάν απεικονίζεται με κέρατα, λόγω του γεγονότος ότι αντιπροσώπευε τον Κρόνο, ο κυβερνήτης του οίκου του Αιγόκερω του οποιου το σύμβολο του είναι μια αιγα:

Αιγόκερως - σύμβολο της αίγας βγαίνει από το σώμα ενός ιχθυος.

Ο Πάνας είναι το πνεύμα που ελέγχει τους κατώτερους κόσμους. Απεικονίζεται να γυρνά μέσα από τα δάση, με το πέος σε στύση, μεθυσμένος και λάγνος, να χοροπηδά με νύμφες και να παίζει τον αυλό του τρέχοντας μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κυβερνά την κατώτερη φύση του ανθρώπου, την ζωική του πλευρά.
Παρά την σχέση του με το Κακό, οι μυστικές εταιρείες βρίσκουν την λατρεία του Κρόνου απαραίτητη για την επίτευξη του διαφωτισμού. Είναι το απαραίτητο αντιστάθμισμα της καλής αρχής . Οι αποκρυφιστές συγγραφείς συνδέουν σαφώς τον Κρόνο με τον Σατανά:

«Ο Κρόνος είναι το αντίθετο του Δία. Σύμβολό του είναι ο σταυρός πάνω από το σημάδι της σελήνης. Αυτός είναι ο Σατανάς, ο Πειρασμός, ή μάλλον αυτός που μας πειράζει. Λειτουργία του είναι να τιμωρήσει και να δαμάσει τα ατίθασα πάθη του πρωτόγονου ανθρώπου. "

-J.S. Ward, ο Τεκτονισμός και οι Αρχαίοι Θεοί

Πιθανώς το πιο ακραίο παράδειγμα μιας μυστικής εταιρείας που λατρεύει την αρχή του Κρόνου - το Κακό είναι η «Fraternitas saturni". Αυτή η απόκρυφη οργάνωση με έδρα τη Γερμανία ενσωματώνει ανοικτά την κρυφή πλευρά της λατρείας του Κρόνου.

"Η Fraternitas saturni (FS), η Αδελφότητα του Κρόνου, έχει γίνει γνωστή για τους αγγλους αναγνώστες μέσα από αποσπασματικές περιγραφές που δίνουν έμφαση στις αισθησιακές, το ερωτικές-μαγικές πτυχές των εργασιών αυτής της στοάς ή αλλιώς τις πιο σκοτεινές, πιο σατανικές, πλευρές της. Αυτό είναι κατανοητό υπό το φως του γεγονότος ότι η Fraternitas saturni (FS) είναι (ή ήταν) η πιο προκλητική Εωσφορική οργάνωση στη σύγχρονη δυτική αποκρυφιστική αναβίωση, και η πρακτική του σεξουαλικού αποκρυφισμού ίσως η πιο περίτεχνη και λεπτομερής οποιασδήποτε τέτοιας στοάς. Η FS αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό μείγμα αστρολογικής κοσμολογίας, νεο-Γνωστικής δεμονολογίας, σεξουαλικού αποκρυφισμού, και Τεκτονικών οργανωτικών αρχών. Αυτή η μεγάλη σύνθεση ήταν αρχικά το όραμα ενός ανθρώπου, που εδώ και καιρό ήταν Μεγάλος Μαγίστρος των FS, του Gregor Α Gregorius.. "

-Stephen Ε Flowers, Ice: Η Ιστορία, Δομή και τα τελετουργικά από το πλέον σημαίνων Σύγχρονο μαγικό τάγμα της Γερμανίας: Την Αδελφότητα του Κρόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.