Guitar -->

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αλέξης Γρηγορόπουλος... Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ



Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Ένα έγκλημα του ελληνικού παρακράτους και των ξένων αφεντικών του. Ένα έγκλημα, το οποίο μπορεί να είχε ως άμεσο θύμα του τον Αλέξη, αλλά, όπως φαίνεται πλέον, ο πραγματικός του στόχος ήταν ολόκληρη η γενιά του Αλέξη.
Με το έγκλημα αυτό, το παρακράτος δημιούργησε ένα δόλωμα, για να παρασύρει μια ολόκληρη γενιά στην παγίδα. Με μια ωμή δολοφονία την ανάγκασε να βγει στους δρόμους, για να τα "σπάσει", γιατί γνωρίζει πώς να επιβάλλεται σε "ζημιάρηδες". Προσπάθησε να παρασύρει τη γενιά του Αλέξη σε εσφαλμένες επιλογές, ώστε να εξασφαλίσει το άλλοθι να της επιβάλλει τις νέες πολιτικές του.
Η γενιά αυτή θα πρέπει να προσέξει, γιατί κάποιοι έχουν βάλει ως άμεσο στόχο τους να την αλυσοδέσουν. Η γενιά, η οποία είναι καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, πρέπει να πειστεί από τώρα να το αποδεχθεί αυτό ως μια μη αναστρέψιμη πραγματικότητα.
Αυτό είναι το στοίχημα, που έχει μπροστά της να κερδίσει η σημερινή νέα γενιά.
Θα αφήσει τον Αλέξη να γίνει άθελά του το αίτιο του ολέθρου της ή θα τον μετατρέψει στη μοιραία "σφαίρα", που θα εκτελέσει το παρακράτος της μεταπολίτευσης;




3 σχόλια:

  1. Ο νεκρος στην φωτο δεν εναι ο Αλεξανδρος,ο Καλτεζας ειναι.17/11/1985

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω αγαπητε,

    το κειμενο ειναι του Τραιανου [εαμ β], εγω απλως εκανα αντιγραφη. Εαν εισαι βεβαιος για την φωτογραφια να την αφαιρεσω, διοτι ειναι προσβολη για τους νεκρους.
    δεν εχω υπ'οψη μου το περιστατικο με τον Καλτεζα. Εζησα ενα διαστημα εξωτερικο και μαλλον δεν επεσε στην αντιληψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.