Guitar -->

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Απο αύριο σε Ρόδο και Κω...Θα γεμίσουμε τουρκους !


Τυχαία νομίζεις το έλεγε ο Ερτογάν;

(Ότι πουλάμε τα νησιά μας γυρεύοντας ελεημοσύνη ; )
Και τις επόμενες  ημέρες  Χίος,Σάμος και η Μυτιλήνη

Αρχίζει από αύριο, στα λιμάνια της Ρόδου και της Κω, η πιλοτική εφαρμογή των διαδικασιών χορήγησης βίζας στους υπηκόους της Τουρκίας, που θα επισκέπτονται τα νησιά μας,
( δεν γνωρίζω αν θα μας στείλουν και φανερούς πράκτορες της ΜΙΤ ...)

για διάστημα μέχρι και 15 ημερών, ικανοποιώντας το σχετικό διαχρονικό αίτημα των τοπικών αρχών και φορέων, προκειμένου να διευκολυνθεί το περαιτέρω «άνοιγμα» στην τουριστική αγορά της γείτονος χώρας.

Οι διαδικασίες χορήγησης βίζας θα ακολουθηθούν από αύριο, με την υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή (εδώ γελάνε ) στα δύο λιμάνια, ενώ με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη άλλο φρούτο αυτό 
(Οι Τούρκοι κάνανε άσκηση αποβάσεως και εμείς προγραμματίζαμε βίζα ) έχει προγραμματιστεί η προμήθεια του πρόσθετου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, που θα εγκατασταθεί στα λιμάνια Ρόδου και Κω το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα. 
 Ταυτόχρονα, έχει, ήδη, ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη με προσωπικό που θα αναλάβει τη διευθέτηση των διαδικασιών.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με δηλώσεις του <<ευελπιστεί οι επισκεπτες  από την Τουρκία στα νησιά μας, από προσωρινό να γίνει μόνιμο». Αυτό ειναι σίγουρο μαχαιριδη ...!

πηγη

http://trikalagr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7949.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.