Guitar -->

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Απίστευτη ρατσιστική δολοφονική ληστεία στη Θήβα


Βίδεο


Αλβανοί με καλάσνικωφ, μπούκαραν σε καφενείο και πυροβολούσαν τα γεροντάκια!

Άγρια ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 12:00 σε καφενείο στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας. Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο, όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι, για να μοιράσει τις συντάξεις.

Ξαφνικά, δύο λαθρομετανάστες αλλοδαποί...
 που μιλούσαν αλβανικά, ντυμένοι με στολή, «μπήκαν μέσα με καλάσνικωφ και φώναξαν να μην κουνηθεί κανείς», όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.


Αμέσως μετά, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες χτύπησε στο ταβάνι, εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν από τους θαμώνες του καφενείου στο λαιμό.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ του χτυπήματος.

Περισσότερο απ' όλους είναι σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα ταχυδρόμος την οποία χτύπησαν στο πρόσωπο οι ληστές. Την πλησίασαν και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες την πλάκωσαν στις σφαλιάρες. Βούτηξαν τα περίπου 10.000€ που μετέφερε και πριν φύγουν τη χτύπησαν με δύναμη στον σβέρκο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.