Guitar -->

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Σχολια Πολιτων απο το διαδικτυο για την Ελληνικη και παγκοσμια κατασταση


ΚΡΙΤΩΝ είπε


ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ»
Δεν είναι μόνον η πατρίδα μας η μοναδική χώρα στον κόσμο που δέχεται ληστρική επίθεση από τους τραπεζιτοτοκογλύφους, αλλά όλος ο πλανήτης ..
Λογοκρισία απανταχού στον πλανήτη από τα κυρίαρχα ΜΜΕ του Μέρντοχ , τα οποία… δεν βγάζουν μιλιά για τους υπαίτιους της πλανητικής κρίσης, αυτούς τους γυρολόγους «μετανάστες» που όπου και να πάνε κολλάνε σαν βδέλλες και απομυζούν παρασιτικά τις ντόπιες κοινωνίες.
Η πρώτη χώρα που επικυριαρχήσανε ολοκληρωτικά είναι η Αμερική. Η FED των Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ έκοβε πολύχρωμο χαρτάκι, το χαρτάκι που κατάπιε τις περιουσίες των αμερικανών. Οι πολίτες αμερικάνοι από δημόσια περιουσία δεν έχουν τίποτα και από ιδιωτικές περιουσίες δεν έχουν σχεδόν τίποτα .. Οι αμερικάνοι σήμερα χρωστάνε στους τραπεζιτοτοκογλύφους και κυρίως στους … «γυρολόγους» σχεδόν 15 τρις.
Η συνέχεια στην Ευρώπη, η πρώτη χώρα που κατακτήθηκε από τους γυρολόγους «μετανάστες» ήταν η Γερμανία, η πρώτη χώρα όπου ανακαλύφθηκε ο όρος ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ, η χώρα που είναι πολιτικό αδίκημα το να μιλήσεις κατά του «ολοκαυτώματος». Η χώρα που μέχρι σήμερα έχει τις μισές στρατιωτικές αμερικάνικες βάσεις, από αυτές που υπάρχουν στην Ευρώπη, περίπου 45000 αμερικανούς στρατιώτες, μία χώρα που έχει ελάχιστο δικό της στρατό. Φυσικά και αυτή η χώρα στην πραγματικότητα είναι κατακτημένη από τους κατακτητές των αμερικάνων, … από τους «γυρολόγους» των τραπεζιτοτοκογλύφων…
Η «ανεπτυγμένη» Γερμανία χρωστάει σήμερα γύρω ατα 7,5 τρις στα ευαγή αυτά τραπεζικά ιδρύματα των Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ … και φυσικά δεν έχει άποψη, «μιλά» όπως της προδιαγράφουν τα αφεντικά της ..
Οι ευρωπαϊκές χώρες στα ξαφνικά …. συνολικά σχεδόν δυστυχούνε. Χώρες που είχανε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, οι οικονομίες των πάνε κατά διαόλου.
Το απορίας άξιον είναι ότι καμμία σχεδόν ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα προς την κατεύθυνση της αναπτυξιακής πολιτικής.
Κανένας δεν μιλάει για ανάπτυξη, κανεις όμως δεν μιλάει και για κάτι άλλο, .. τους μετανάστες , τους πραγματικούς όμως ..
Τα μεταναστευτικά αυτά ρεύματα, γνωρίζομε όλοι μας πολύ καλά και από τις δικές μας εμπειρίες μάλιστα, για τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν.
Οι κυβερνήσεις στην γενικότερη οικονομική κρίση παρασιωπούν το πρόβλημα των μεταναστών.. όπως σιωπηλά καλύπτουν αυτούς που κερδοσκοπούν, εν μέσω οικονομικής κρίσης ….
Για την Ευρώπη μιλώντας, ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε οι λαοί φαίνεται να είναι κερδισμένοι. Είναι δυνατόν όμως, όλοι να είναι χαμένοι?
Το ότι οι «περιούσιοι» ή οι γυρολόγοι των εθνών είναι από τους λίγους που ευημερούν, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αυτό είναι γεγονός ..
Οι μετανάστες όμως που ..κολλάνε? Ποιοί βολεύονται από τον πόνο και την ανθρώπινη δυστυχία?
Οι ντόπιοι λαοί σίγουρα όχι , τα προβλήματα τα βιώνουμε καθημερινά..
Μήπως όμως βολεύονται κάποιοι άλλοι προύχοντες «μετανάστες», οι .. γυρολόγοι των εθνών? μήπως η φτωχολογιά και η πληθώρα αυτή των λαθρομεταναστών λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο, σαν ασπίδα προστασίας για τους πιο πάνω, για τους προύχοντες ? ….
Η απάντηση είναι θετική και μπορούμε να δούμε πόσο πολύ βοηθάνε με την στάση των οι πολιτικοί των χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης.
Για παράδειγμα, από την πρόσφατη εμπειρία των πολιτικών μας κομμάτων που έχομε εμείς οι έλληνες, παρατηρούμε ότι έχομε τα επονομαζόμενα μνημονιακά κόμματα καθαρά αντικοινωνικά για τους ντόπιους, τα οποία κόμματα παίζουν κατά των άλφα ή κατά των βήτα τρόπο τα παιγνίδια της διεθνούς και ντόπιας τραπεζιτικης τοκογλυφίας και τα οποία δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού, απλά .. κάποιοι κατά καιρούς παίζουν με τον όρο του «πατριώτη». Επίσης η στάση των προς τους μετανάστες χαρακτηρίζεται από μέτρα ευνοϊκά προς αυτούς.
τα επονομαζόμενα αντιμνημονιακά κόμματα, τα προερχόμενα κυρίως από την «αριστερά». Και εδώ ο πατριωτισμός απουσιάζει δεδομένου ότι αυτά έχουν ενεργή και δραστήρια συμμετοχή σε θέματα που αφορούν την φιλομεταναστευτική πολιτική και τυπική συμμετοχή στα δρώμενα που αφορούν τους έλληνες εργαζομένους.
Επίσης παρουσιάζουν διφορούμενες θέσεις, πάνω στα εθνικά μας θέματα.
Αυτά μέχρι τώρα, για τα κόμματα που έχομε γνωρίσει.
Παρατηρούμε ότι και οι δύο αυτές κατηγορίες των κομμάτων, αφήνουν ακάλυπτους τους έλληνες πολίτες και η στάση των είναι  θετική ως προς τους μετανάστες. Με τις θέσεις των ή από απουσία θέσεων ουσιαστικά αυτά τα κόμματα αποτελούν απειλή για την ακεραιότητα της πατρίδας μας στο μέλλον.
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην πατρίδα μας, συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Οι πατρίδες παραδίδονται στους τοκογλύφους και τους μετανάστες.
Οι ευρωπαίοι πολιτικοί ή έχουν περιπέσει σε ύπνο βαθύ ή έχουν διαβρωθεί μέχρι τα μεδούλια τους …
Η ευνοϊκές πολιτικές των προς τους τραπεζίτες και η «ανοχή» των ως προς το θέμα της μετανάστευσης είναι ότι το καλύτερο για τους «γυρολόγους» των εθνών…
Οι «περιούσιοι» γυρολόγοι με την ασπίδα των μεταναστών θα είναι σε θέση απ΄ ότι φαίνεται, στο μέλλον να δημιουργήσουν ουσιαστικά προβλήματα σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα και όχι μόνο …….


Ανώνυμος είπε...
Να σημειώσετε εδώ ότι -αν κάνω λάθος διορθώστε με- ότι η δοση του Μαϊου ήταν η τελευταία του πρώτου μνημονίου, για το οποίο τηρησαμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ(!) τις δεσμεύσεις και οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαιοι αρνήθηκαν να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και ΔΕΝ έδωσαν όλη την δόση ως όφειλαν απο αυτά που είχαν υπογράψει..
Συγνώμη αλλά εγώ ένας μικροαστός, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό αποτελεί αφορμή για καταγγελία της σύμβασης που έχουμε υπογράψει μαζί τους και ΑΡΑ ακύρωσής της..
Όταν οι ίδιοι μας έχουν επιβάλλει ως όρο , πως αν καθυστερήσουμε να πληρώσουμε έστω και μια δόση για 30 μέρες(!!!) -ούτε τράπεζα δεν επιβάλλει τόσο σκληρούς όρους, αυτομάτως η σύμβαση ακυρώνεται απο μέρους τους και γίνονται άμεσα απαιτητά όλα τα χρήματα που μας έχουν δανείσει και λαμβάνουν χώρα οι δέσμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, βάση του Αγγλικού Δικαίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.