Guitar -->

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το φαινομενο Γιαννης Βαρουφακης


“τυχαίως” υπήρξε σύμβουλος του ΓΑΠ, 
“τυχαίως” είναι κουμπάρος του αδελφού του Μινεικο, 
"τυχαιως" τον εμφανιζουν συχνοτατα οι τηλεορασεις και 
“τυχαίως” πίνει καφέ με τον Σόρος.





Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη (ενώ ο εκτροχιασμός του ευρώ συνεχίζεται): Συνέντευξη στο ABC 26 Ιουνίου



Μετά τις τελευταίες ελληνικές εκλογές, έδωσα συνέντευξη στο ABC. Στη συνέντευξη παρουσίασα μια ζοφερή, αλλά ρεαλιστική οπτική για το πόση λίγη σημασία έχει τώρα το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. «Η Ελλάδα έχει τελειώσει”, υποστήριξα, εφ ‘όσον το εκτροχιασμός του ευρωσύστηματος προχωρά ανεμπόδιστος.


Πηγή: Γ. Βαρουφάκης: “Η Ελλάδα έχει τελειώσει” (video) - RAMNOUSIA 


========================================================



Γιάννης Βαρουφάκης: Γεννηθείς το 1961, εκπαιδεύτηκε από το αγγλοσαξωνικό σύστημα παιδείας σε οικονομικά και μαθηματικά. Ανήκει στην κατηγορία των ΠΝΑς, των ακαδημαϊκών που ξεκίνησαν την ακαδημαϊκή τους καριέρα πολύ νεαροί. 

Δίδαξε σε σπουδαία αγγλόφωνα πανεπιστήμια και το 2000 γύρισε στην Ελλάδα για δικούς του λόγους μετά από 21 χρόνια «ξενιτιάς». Στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, βρίσκεται το 2009 να είναι σύμβουλος του φίλου Γ. Παπανδρέου, του ανθρώπου που έφερε στην Ελλάδα το δόγμα του ΠΑ-ΣΟΚ. 

Η εξ επαγωγής σχέση του με τον ψυχοπαθή κερδοσκόπο George Soros: Στις Παπανδρείκές ΜΚΟ υπάρχουν μέλη του Open Society- του Soros. Χαρακτηριστικότητη η συνδιοργάνωση του Seeds for Peace για βαλκάνιους αχυρανθρώπους νεαρούς ηγέτες του Soros. Ο Βαρουφάκης ήταν σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου μαζί με τους Jeffrey Sachs, τον οικονομολόγο που μαζί με το Soros φέραν το δόγμα του ΣΟΚ στη Ρωσία και την Πολωνία και τον επίσης σύμβουλο του Παπανδρέου και άνθρωπο του Soros, τον φιλοσκοπιανό Alex Rondos. 
Το 2012 ο Βαρουφάκης καλείται σε συνέδριο του ΙΝΕΤ του οποίου o George Soros είναι ο βασικός χρηματοδότης. Λίγο καιρό μετά και μετά από κακοήθη και αβάσιμα δημοσιεύματα που θέλουν το Βαρουφάκη να τα παίρνει από τον Soros, ο Βαρουφάκης απαντά σε αυτά μέσω δημοσιεύματος στο Protagon.gr στο οποίο φέρεται ως απολογητής του Soros. Γιάννη και γω το ξέρω και προφανώς πολύ περισσότερο εσύ ότι δεν είσαι άνθρωπος του Soros. Ο Soros το ξέρει όμως; 

Μπορεί να μην κατάλαβες πως έγινε ο εξανδραποδισμός του φίλου σου Jeffrey Papandreou αλλά δεν έμαθες τίποτα από αυτόν; Γιατί τον αποκαλούν τον Soros άρχοντα των μαριονεττών Γιάννη μου; Για πλάκα; Αν ήμουν εγώ ο Soros και έχει μάθει για σένα Γιάννη μου, για τις σπουδές σου, την ευγένεια σου, την ευστροφία σου, το παρουσιαστικό σου θα σε λαχταρούσα Γιάννη μου. Και ο Soros λαχταρά πελώρια Γιάννη μου. Ολόκληρα κράτη και δεν μπορούν να του πουν όχι. Γιάννη μου, ο πιο χρήσιμος ηλίθιος είναι ο έξυπνος. Ο υπεράνω υποψίας και ανυποψίαστος ευφυής άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πιο χρήσιμος ηλίθιος.

Χωρίς να σου υποδεικνύω κάτι, αν θες να γίνεις απολογητής κάποιου, γιατί δεν πιάνεις κάποιον χαμένο, κάποιον ριγμένο. Τον Μιλόσεβιτς πχ. Και αυτός φίλος του Soros ήταν.
(Περισσότερα για το συγγραφέα και το έργο του στο agriazwa.blogspot.com

=====================================

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο 90χρονος Γιώργος Βαρουφάκης, πατέρας του νέου τσάρου της Οικονομίας, του Υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, είναι πρόεδρος τηςΧαλυβουργικής αλλά και Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεγάλωσε το παιδί του με τις αρχές του "σκύβουμε μπροστά στον Τούρκο".

Κατάλαβες αγαπητέ Έλληνα του 34% που για μια μικρή αυξησούλα (αν την πάρεις και αυτήν) αυτοί που ψήφισες θα ξεπουλήσουν τα πετρέλαια και τα νησιά μας;

Υ.Γ. Παραβλέπουμε, για την ώρα, πως ο Σύριζα έχει κολλητούς την Γιάννα και γενικότερα το κεφάλαιο! Αριστερά και κεφάλαιο, εξάλλου, ήταν πάντα έννοιες συνώνυμες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.