Guitar -->

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/

ΙΜΙΑ 2013 ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ-ΤΙΜΟΥΜΕ-
ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ 

Περίπου 90 πατριώτες μόνο" τίμησαν την επέτειο μνήμης των Ιμίων στην Ρόδο!!!
της μνήμης δηλαδή των ανδρών του πολεμικού μας ναυτικού που δολοφονήθηκαν ύπουλα από τούρκους στα Ίμια υπερασπίζοντας τα πάτρια εδάφη.!!!



Αυτήν την απαξίωση έλαχαν να έχουν η ψυχές τους από τους  μικρόψυχους η κουφιοψυχους νεοέλληνες!!!
Ευτυχώς να λέμε πάλι που βρέθηκαν και 90 Έλληνες για να τιμήσουν την εκδήλωση!!!
Οι 60 σίγουρα ήταν από την χρυσή αυγή της τοπικής οργάνωσης Ρόδου και μπράβο τους για  την οργάνωση της εκδήλωσης αλλά και για την συμμετοχή τους στην πορεία,
 και 30 από τον σύλλογο μας και ορισμένοι που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό μας κάλεσμα.




Για πρώτη φορά δε' η Ρόδος γνώρισε τόσο μαζική εθνική συνάθροιση πατριωτών!!!
Μπορεί να ήμασταν 90 ψυχές αλλά καλύτερα 90 λιοντάρια παρά χίλιες αίγες ,,,,,
Αξίζει να σημειώσω πως όλα τα παιδιά της χρυσής αυγής συνυπέγραψαν το ψήφισμα που αποδώσαμε στον τούρκο πρόξενο οικειοθελώς.

 ΨΗΦΙΣΜΑ 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΡΟΔΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ,ΒΛΑΧΑΚΟΥ,ΓΙΑΛΟΨΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Σήμερα  Πέμπτη31-1-2013  Ημέρα συμπλήρωσης 17 ετών από τον θάνατο των ανδρών μας συγκεντρωθήκαμε για να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής.

1)Καταδικάζουμε την τακτική των παραβιάσεων –παραβάσεων  του Ελληνικού  εναέριου και θαλάσσιου χώρου από Τουρκιά μαχητικά αεροσκάφη και πλοία αντίστοιχα.

2)Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την στάση και τις ενέργειες της χώρας σας που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο σχετικά με την προκύρηξη διαγωνισμών για έρευνες εντός Ελληνικής Α.Ο.Ζ πλησίον της Ρόδου και της νήσσου Μεγίστης.

3)Είμαστε ενήμεροι των πραγματικών σας προθέσεων παρά την πολυδιαφημισμένη δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία γιατί οι πράξεις σας καταμαρτυρούν εχθρότητα και άσβηστο μίσος ενάντια στο Ελληνικό Έθνος.

4)Σας ενημερώνουμε ό,τι παρόλο που οι πολιτικοί εκπρόσωποι  μας συνεργάζονται μαζί σας για την πραγμάτωση των αλυτρωτικών σχεδίων σας εμείς δεν θα  την επιτρέψουμε δίνοντας την ζωή μας για τον σκοπό αυτό.

5)Επικρατεί η εντύπωση ό,τι η οικονομική κρίση λύγισε  τις ένοπλές δυνάμεις μας αλλά η μόνη αλήθεια είναι ό,τι είμαστε πιό έτοιμοι και αποφασισμένοι από ποτέ να τελειώνουμε μαζί σας.

6)Απαιτούμε να εγκαταλείψετε τα πάτρια εδάφη της μικράς Ασίας που κλέψετε και ξεριζώσατε εκατομμύρια συμπατριωτών μας από της πατρογονικέςτους εστίες.

7)Ολοι οι παρευρισκόμενοι εδώ σήμερον θεωρούμε την παρουσία του προξενείου σας περιττή εφ όσον υπάρχουν λιγοστοί τούρκοι υπήκοοι στο νησί
Ύποπτη και εν τέλει άκρως ανεπιθύμητη εφ όσον η χώρα σας  κάθε άλλο παρά φιλική μπορεί να θεωρείται προς την Ελλάδα.

Φίλοι  αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης
 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ & ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ



Και η παρέα απο τον μυλαιώνα Λώρυμων παρόν---Και η παρέα της Ποντόρειας παρόν






Αk:ΚΆΠΟΙΟΙ ΝΙΏΘΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΆΒΟΛΑ ΈΧΟΝΤΑΣ  ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΉ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΟΥΣ-ΚΆΠΟΙΟΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΟ ΑΒΈΒΑΙΟ ΜΈΛΛΟΝ, ΣΑΝ ΓΡΑΒΆΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΊΓΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΌ-ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΆΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΝΙΏΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΌ ΚΟΡΣΈ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΌ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΊΓΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΝ??
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ - ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΟΦΙΛΟΙ -ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ-ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΎΡΑΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΑΣΣΙΑΤΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ -ΙΕΡΑ ΓΑΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΜΗΝ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΈΤΟΧΟΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ!!!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.