Guitar -->

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Λαθρο ζητιανος κερδιζει 300 ευρω την ημερα

Δημοσιεύθηκε στις 1 Απρ 2013


Το τι σκαρφίστηκε ο άλλος, δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε...
Και το τι χρήμα βγάζει κάθε μέρα, δεν περιγράφεται!

Μετά, φταίνε, όσοι λένε αυτά που λένε...


(Update - 9/4/13) Κάποιες διευκρινίσεις:

Το βίντεο δεν τραβήχτηκε μονομιάς σε μία μέρα. Είναι συρραφή 3 διαφορετικών ημερών (εξ' ου και το λογότυπο μες στη μέση. Είναι το πρόγραμμα μονταρίσματος, free trial download από internet).
Ούτε παρακολούθηση έκανα, ούτε τίποτε. Απλά, το μπαλκόνι μου βλέπει το σημείο και έτυχε να δω πολλές φορές το πώς αυτός "λύνεται" στο τέλος της μέρας. Ε, κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο την κοροϊδία. Αυτό είναι το μεμπτό της υπόθεσης, όχι η επαιτεία καθ'αυτή!

Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ζητιάνο να βγάζει τόσα πολλά χρήματα, αποτέλεσμα προφανώς της σοκαριστικής εικόνας της δήθεν "αναπηρίας" του.
Χωρίς υπερβολή, κάθε φορά που κάποιο λεωφορείο ξεφόρτωνε κόσμο, οι 2 στους 10 του δίνανε! Και ξέρετε πόσα λεωφορεία κάνουν στάση εκεί...
Τον υπολογίζω να βγάζει 30 ΕΥΡΩ την ώρα. Και η βάρδια είναι 12ωρη...!

Κι μιας που έχουν ειπωθεί διάφορες εικασίες για την εθνικότητά τους, επειδή τους έχω μιλήσει στο παρελθόν, αυτοί οι δύο που φαίνονται στο βίντεο, καθώς και άλλοι δύο που κάθονται υποστηρικτικά λίγο πιο πάνω καθ' όλη τη διάρκεια της βάρδιας, ενημερωτικά να σας πω ότι είναι από το Ελμπασάν της Αλβανίας.

Αλλά, αυτό σαφώς και δεν έχει καμία σημασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.