Guitar -->

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Σαν σήμερα έφυγε ο Πρόεδρος Τασσος Παπαδοπουλος

για να μας θυμίζει πως υπήρχαν Έλληνες και στο κοντινό παρελθόν (ΒΙΝΤΕΟ)



Έφυγε ένας ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ και ήρθαν ένας Κουμμουνιστής (ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ) και ένας ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)  και παρέδωσαν την Κύπρο στον απόλυτο εφιάλτη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Πόπη Σουφλή

tassos_papadopoulos
Στις 12. Δεκεμβρίου του 2008 «έφυγε» ο μεγάλος Έλληνας και πολιτικός (statesman), Τάσσος Παπαδόπουλος, όλως τυχαίως από καρκίνο.

 Κόντρα στους εκφοβισμούς των παγκοσμιοποιητών, ο Κύπριος Πρόεδρος είχε πει το μεγάλο ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ενώ, δυστυχώς, την ίδια ώρα μεγάλο κομμάτι του ελλαδίτικου πολιτικού κόσμου πίεζε την Κύπρο να πει ναι. Στο τέλος μάλιστα έκλεισε την ομιλία του με το «Καλή ανάσταση σε όλους».


Η Προεδρία του άφησε στην Κύπρο παρακαταθήκη πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, προκειμένου η ελληνική Μεγαλόνησος να μην γίνει έρμαιο κανενός. Τόσο πείραξε κάποιους η δράση του, που ακόμα και μετά θάνατον (12.12.2008), σύλησαν τον τάφο του και πήραν μέσα από το φέρετρο τη σορό του. ..


Σήμερα οι εχθροί του Ελληνισμού προσπαθούν να δώσουν λύση στο Κυπριακό κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της παγκοσμιοποίησης. Ευχόμαστε να μην τα καταφέρουν! 
Η στάση του και ο αγώνας του Τάσσου Παπαδόπουλου απέδειξαν ότι ο… καλός άνθρωπος δεν είναι ο «φιλήσυχος» αλλά ο «μπουρλοτιέρης» της ιστορίας που ταράσσει τα ύδατα του υπάρχοντος κατεστημένου και βγαίνει μπροστά για χάριν των συνανθρώπων του, σε όποιο πόστο της ζωής κι αν βρίσκεται. 


ΠΥΓΜΗ.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.