Διαβάστε ένα άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού...
[...Καθημερινά πλέον το ΚΚΕ αναγκάζεται να "ξεφτιλίζεται", προκειμένου να στηρίξει τον δικομματισμό και μαζί με αυτό ξεφτιλίζονται και όλα τα "παρελκόμενά" του ..."Παρελκόμενα", όπως είναι για παράδειγμα ο σταλινικός Καζάκης ...Η τελευταία πολιτική "κατασκευή", η οποία ρίχτηκε στη "μάχη", προκειμένου ο δικομματισμός να "καπελώσει" το κίνημα των πλατειών της αντίδρασης ...Προκειμένου να ελέγξει τη δυσαρέσκεια των εξοργισμένων πολιτών. Ο Καζάκης είναι ένα από τα τελευταία "δεκανίκια" του δικομματισμού ...Ένα "δεκανίκι" της τελευταίας στιγμής, το οποίο "κατασκευάστηκε" στην εποχή του Μνημονίου και της ανεξέλεγκτης "διαρροής" των οπαδών των μεγάλων κομμάτων...]
Όλο το άρθρο στην πηγή


Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του "αλεξιπτωτιστή" Καζάκη είχαμε επισημάνει ένα πολύ απλό πράγμα. Ήταν πολύ γρήγορη η ανάδειξή του, για να είναι φυσική και άρα να προέρχεται από τις "ζυμώσεις" της κοινωνικής βάσης. Πολύ γρήγορα έγινε ομοεπίπεδος και "ομοτράπεζος" των επαγγελματιών προπαγανδιστών του συστήματος εξουσίας. Πολύ γρήγορα "ανακάλυψαν" τον "αντιστασιακό" τα φερέφωνα του δικομματισμού. Πολύ γρήγορα έγινε "επώνυμος" συνομιλητής των διαφόρων "γιγάντων" της ενημέρωσης. Πολύ γρήγορα έφτασε η "φήμη" του στις εσχατιές της επαρχίας.


Η περίπτωση Καζάκη είναι μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα και μπορεί και στον κόσμο ολόκληρο. Ποτέ και κανένας επιστήμονας δεν διακρίθηκε στην επιστήμη του, χωρίς να ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν και χωρίς καθόλου συγγραφικό έργο. Ο Καζάκης μυστηριωδώς αναδείχθηκε σαν "επιστήμονας" εκτός επιστημονικής κοινότητας. Ξεκίνησε να δίνει μια "αλυσίδα" συνεντεύξεων, επειδή απλά έδινε απλές συνεντεύξεις. Η προηγούμενη συνέντευξη ήταν ο λόγος της ύπαρξης της επόμενης. Ρωτούσες ποιος ήταν ο Καζάκης και σε παρέπεμπαν σε βίντεο. Από βίντεο τη Μενεγάκη κρίνεις και όχι κάποιον επιστήμονα.


Επιπλέον υπάρχουν κι άλλα σκοτεινά σημεία. Η συνεργασία του με τον Παπαθεμελή, τι ακριβώς είναι; Αντισυστημική; Αντιμνημονιακή; Ιδεολογική; Θρησκευτική; Ο Παπαθεμελής είναι γνωστός στους παροικούντες την "Ιερουσαλήμ". Δεν είναι φρέσκο πρόσωπο, που το ανακάλυψε ο Καζάκης. Αντιπροσωπεύει μία από τις "σκοτεινότερες" πλευρές της Μεταπολίτευσης. Έχει περάσει καί από τους δύο γίγαντες του δικομματισμού, διαχειριζόμενος πάντα πολύτιμα για τον δικομματισμό πόστα ...Στην κυριολεξία εδώ και τριάντα χρόνια "δουλεύει" τους πάντες με έναν τρόπο πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά.
..."Θρησκόληπτος" σοσιαλιστής, δεν πρέπει να υπάρχει άλλος εκτός από τον Παπαθεμελή ...Εκλεκτός του Αγίου Όρους, που να διετέλεσε σχεδόν μόνιμος Υπουργός της "τζαμαχιρίας" του ΠΑΣΟΚ, δεν πρέπει να υπάρχει άλλος. Με αυτόν πήγε και συνεργάστηκε ο Καζάκης για να μας "σώσει"; Ο "καλύτερος οικονομολόγος" της χώρας; Τι σχέση έχει ένας άθεος με έναν θρησκόληπτο; Τι σχέση έχει ένας ΚΚΕς με έναν "μακεδονομάχο"; Τι σχέση έχει ένας σταλινικός με έναν Υπουργό Δημοσίας Τάξης; Ο "καλύτερος οικονομολόγος" της χώρας δεν συνεργάστηκε —με κέρδος— με τον Καμμένο και συνεργάστηκε τζάμπα με τον Παπαθεμελή;Ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πάει στους δωσίλογους του Μνημονίου και τους συνεργάτες τους ...Έξω η σαβούρα ...όχι μόνον από τη Βουλή, αλλά από την ευρύτερη πολιτική ζωή της χώρας. Το ιδανικό θα ήταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και ΚΚΕ όχι απλά να εξασθενίσουν, αλλά να μην ξαναμπούν στη Βουλή των Ελλήνων ...Να αλλάξει χέρια η εξουσία και χωρίς τα "βαρίδια" των συνενοχών να δρομολογήσει τις συνθήκες για την τιμωρία όλων των διεφθαρμένων και των προδοτών. Ακόμα και σε επίπεδο προσώπων θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι ντροπή να μπαίνουν στην Ελληνική Βουλή με ψήφους των Ελλήνων πολιτών οι απόφοιτοι του δωσιλογικού Κολεγίου Αθηνών.
...Να υπενθυμίσουμε σε ποιους αναφερόμαστε. Γιώργος Παπανδρέου. Αντώνης Σαμαράς. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στέφανος Μάνος. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σωτήρης Χατζηγάκης. Πέτρος Δούκας. Μιχάλης Λιάπης. Νίκος Δένδιας. Νίκος Μπίστης. Μάκης Βορίδης. Σταύρος Λαμπρινίδης. Γιώργος Κύρτσος, Χρήστος Δήμας, Χρήστος Χωμενίδης. Ούτε ένας από αυτούς δεν πρέπει να ξαναδεί τη Βουλή. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί όλων των δανειστών και των τοκογλύφων, που σήμερα λυμαίνονται την πατρίδα μας. Αυτοί είναι που ξεπληρώνουν σπουδές και καριέρες εις βάρος της πατρίδας μας.


Την επομένη των εκλογών πρέπει η Ελλάδα να έχει διαφορετικό "πρόσωπο" ...Διαφορετικούς ηγέτες και διαφορετικό πολιτικό προσωπικό. Ο Τόμσεν, όταν ξανάρθει στην Ελλάδα, θα πρέπει να αγωνιά πραγματικά γι' αυτό που θα έχει προκύψει από τις εκλογές και θα βρει μπροστά του. Το "κωλοσφούγγι" των τοκογλύφων να μην ξέρει αν οι ηγέτες της επόμενης ημέρας τον "ψάχνουν" για να του δώσουν το "χέρι" της συνεργασίας ή αν τον ψάχνουν για να τον αρχίσουν στις "κλωτσιές"...