LAGARTE beach.jpg

antipetroula.blogspot.com
Οι σκλάβοι χάνουν τα πάντα μεσ' στις αλυσίδες τους, ακόμα και την επιθυμία τους να τις αποτινάξουν... Αν υπάρχουν φύσει δούλοι, είναι γιατί υπήρξαν δούλοι παρά φύσιν. Ο καταναγκασμός έφτιαξε τους πρώτους δούλους, η δειλία τούς διαιώνισε. [Ζαν Ζακ Ρουσσώ, "Το Κοινωνικό Συμβόλαιο"]
ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ...!!!
ΑΕΕΕΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ...!!!


Panagiotis Karagiorgas Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά,στο λέω έξω τα δόντια. Ξεφτιλίζεις την χώρα μου και όλους τους Έλληνες,μας λες κλέφτες, φοροφυγάδες, τεμπέληδες και άλλους πολλούς χαρακτηρισμούς..Μας κλέψατε τα όνειρα!! Συγγενείς μας, φίλοι, γνωστοί απο την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο ΔΡΌΜΟ.. Άλλοι δεν έχουν να δώσουν γάλα στα παιδιά τους!! Συνταξιούχοι δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακα τους και να φάνε!! Ο Ελληνικός λαός υποφέρει απο τα μέτρα λιτότητας που κάποιοι αδίστακτοι και ανεγκέφαλοι πολιτικοί μας, υπέγραψαν ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση του Ελληνικού λαού.!! Το παιχνίδι κερδοσκοπίας εις βάρος μας ΔΕΝ θα σας βγει σε καλό!! Θα μας βρείτε όλους μπροστά σας!!! Είμαστε περήφανος λαός!! Σας δώσαμε "τα Φώτα",σας ανοίξαμε τα μάτια και εσείς μας κάνετε σκουπίδι!! Είμαι Έλληνας και είμαι περήφανος γι αυτό!!! Όπως ξεφτιλίζεις και ΔΕΝ σέβεσαι ούτε εσύ αλλά ούτε οι άλλοι δήθεν ετεροι μας την ίδια μου την χώρα και όλους τους Έλληνες λέγοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς και απειλές,, έτσι ΔΕΝ θα σας σεβαστούμε και ΕΜΕΙΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ!!
Dimitris Tasikas αντε γαμησου μωρη πεοθηλαστρια
Iason Xortis Παλουκια στον κωλο του αντρα σου βαζεις, και σε κραταει;
Giannis Pippas να φας ενα κουβα σκατα!!!!!!γυναικα του μαμ-ρα ,βαζεις στον πρωκτο σου πυροσβεστηρες!!!!!σκατο κουφαλα!!!!χαχαχαχαχα
Katia Atsave Μέχρι τις εκλογές εδώ θα μάστε να τα λέμε. Έχεις να φας μπινελικι...
Panagiotis Koutros gamw tin mana sou mwri POUTANA.....
Konstantinos F Ko ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΣ ΜΩΡΗ ΘΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΥΣΤ ΤΣΟΥΛΑΡΑ!
Konstantinos Anastassopoulos To καυγαδάκι μας και σήμερα με έφτιαξε μωρό μου.Όνειρα γλυκά κοριτσάκι μου.Θα τα πούμε αύριο!!!Φιλάκια!!!
Κώστας Πιπίνος Karakaidona
Vassilis Triantafyllidis ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΛΑΔΑ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ! Θανατος στους προδοτες και στις συνεργους των ! (Συντακτικη πραξη πλαστηρα)

Διαβασε και κανενα Ελληνικο τωρα.

«Οι όροι της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου συνιστούν εκχώρηση της Νομοθετικής Εξουσίας της Ελλάδος σε ξένες δυνάμεις δια της παραβίασης των άρθρων 1 και 28 παρ.2 του Συντάγματος εφόσον παραχωρούν (όχι απλά αρμοδιότητες) αλλά ΕΞΟΥΣΙΕΣ στην Τρόικα, οι οποίες επιβάλλονται - με την συνέργεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Βουλής - αναγκαστικά στην εκουσίως υποταγμένη Ελληνική Βουλή, βιάζοντας έτσι την Κυρίαρχη Λαϊκή Βούληση και το άρθρο 134 ΠΚ»

«Δόγμα Calvo».
Σύμφωνα με αυτό, «όταν μια ξένη επένδυση (βιομηχανική ή δανειακή-κεφαλαιακή με την μορφή δανείων και ομολόγων), διακρατική (με την μορφή διεθνών συνθηκών), η μεταξύ κράτους και ιδιωτών επενδυτών (με την μορφή συμβολαίων), δημιουργήσει, στην χώρα λειτουργίας της, συνθήκες άνισης και αήθους οικονομικής εκμετάλλευσης του ντόπιου πληθυσμού υπέρ της, ή του κράτους καταγωγής της - οδηγώντας αναγκαστικά και στην συνακόλουθη απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας λειτουργίας της υπέρ του κράτους καταγωγής της, ή υπέρ της επένδυσης της ίδιας! - τότε το κράτος λειτουργίας της έχει το νόμιμο δικαίωμα να άρει την ανισότητα αυτή με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της εθνικοποιήσεώς της «επένδυσης» για λόγους «Εθνικού Συμφέροντος» (public utility), με την καταβολή (nationalization) ή όχι (expropriation) αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη της επένδυσης».

Επομένως, η Ελλάδα θα μπορούσε να σβήσει μονοκονδυλιά το χρέος της προς τους διεθνείς τοκογλύφους, αφού η αδυναμία της να το αποπληρώσει οφείλεται εν πολλοίς στην τραγική κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει με το Μνημόνιο.

Θα δικαστεις βαση αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακτητών. Μετεφερε τυχον ενστασεις σου στο εκτελεστικο αποσπασμα.

http://elpida-politeias.gr/texts/complaint_i

http://www.e-erkyna.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=473%3Aaegeantimesgr&Itemid=28


http://www.e-erkyna.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=473%3Aaegeantimesgr&Itemid=28

Maria Sevopoulou Κανένας σκατομαλάκας από εσάς κύρια, τέλος πάντων κυρία λέμε τώρα, Λακαρντ δεν έχει αλλάξει την άνετη ζωή του σε μίζερη και φτωχή. Επειδή συνεχίζετε όλοι σας και είστε υποχείριο των τραπεζών και των οίκων που υποβαθμίζουν χώρες και ζωές. Με το έτσι θέλω καταστέφετε χώρες, λαούς λες και είναι άψυχα αντικείμενα και δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Αλλά όλοι εσείς αγορεύετε από ψιλά μένοντας στις σικ γειτονιές των χωρών στην πολυτελέστατη ζυούλα σας. Για να κατεβείτε μέσα στον ελληνικό λαό αν τολάτε να σας κάνουμε τουλούμι στο ξύλο και να σας κρεμάσουμε ανάποδα στο σύνταγμα χαρακωμένοι και να σας ρίχνουμε και αλάτι. Μαλάκες και παλιοκαθίκια του κερατά. Γράφω ελληνικά γιατί είμαι υπερήφανη για το έθνος μου. Άνοιξε τα στραβά σου και κάνε μετάφραση στην κολογλώσσα σου να τα διαβάσεις. Από μας πήρατε τόσες έννοιες(δημοκρατία) και πράγματα(μνημεία) δεν θα μας πάρετε και το δικαίωμα να μιλάμε ελληνικά.ΟΥΣΤΤΤΤ!!!!
Georce Hill μπορεις να παρεις τα 20.000-30,000 χιλιαρικα ευρο που παιρνεις,που τα περισοτερα προερχονται απο τους τοκους και το αιμα του λαου,να τα κανεις ενα μεγαλο ρολό και να το ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ
Sakis Mikroulis patricia patricia my dick has ΓΚΑΥΛΕΣ come to ΓΛΥΨΕΙΣ baby......



http://alfeiospotamos.pblogs.gr