Guitar -->

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μήπως, τα στρατόπεδα συγκέντρωσεως φτιάχνονται για μας;





Στη φυλακή για χρέος 1.200 ευρώ. Αυτό ακούσαμε σήμερα, στο πρωινό της ΝΕΤ. (Και κάποιος πολίτης έστειλε email, για να πει ότι "όσοι χρωστούν πρέπει να φυλακίζονται". 
Μητερα στα 90 και ο πενηντάχρονος γιος πήδησαν στο κενό .
60χρονος έκοψε τις φλέβες του.
Στην Κεφαλονιά, ένταλμα σύλληψης για 1.700 ευρώ, που με τα πρόστιμα έγιναν 5.000.
Έλαβα ειδοποίηση για χρέος 291,85 ευρώ, μαζί με τις προσαυξήσεις: 
Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί στις σχετικές προσκλήσεις μας για ταχτοποίηση των ληξιπρόιεσμων οφειλών σας στο Δημόσιο, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη εις βάρος σας μέτρων, όπως προβλέπεται από το νόμο".
(Το χρέος αφορά την έκτακτη εισφορά που μπήκε σε κάποιον που έχει μηδέν εισόδημα. Το ποσό πρόκειται να αυξηθεί φέτος, εξ αιτίας της "αντικειμενικής" φορολογίας, επειδή συμβαίνει να έχω μια ημιερειπωμένη κατοικία, ως αποδεικτικό στοιχείο φορολογητέου εισοδήματος ).
Δεν έχω να πληρώσω. [δηλα δη εαν ειχες θα πληρωνες? ετσι στοχοποιεις αυτους που δεν δεχονται να τους τα παιρνει το πασοκ]
Δεν έχω τόσα λεφτά. Ας με ψάξουν. Χάρις στο έλεος των φίλων και των συνανθρώπων, βρίσκω περίθαλψη και ιατρική αντιμετώπιση.
Μήπως, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης φτιάχνονται για μας;
Μια λέξη για όλα αυτά , ποιος έχει πει;

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.  Το χρέος είναι προϊόν απάτης και συμπαιγνίας.
Το χρέος, ιδιωτικό ή δημόσιο, η πείνα, η ανεργία και η εξαθλίωση οφείλονται στο γεγονός πως ένα πρωί οι ιδιοκτήτες του χρήματος απέσυραν το χρήμα από την αγορά. Το στερούν από την κοινωνία, χάρις στους συνένοχους πολιτικούς.
Ο, κατά τον Αριστοτέλη, " ανταλλάξιμος αντιπρόσωπος της ανάγκης" μας, το νόμισμα, δεν είναι προϊόν  "κοινής συμφωνίας". Πότε συμφωνήσαμε, με τους πιλιτικους να δώσουμε σε τραπεζίτες την ιδιοκτησία της δραχμής ή του ευρώ; Πότε;
Ποτέ.


Σας περιμένω. Μη ρωτήσετε πώς.
(Δεν σκοπεύω να αυτοκτονήσω)

Odyssey
(Ξέρετε ποιος είμαι)
(την εικόνα φιλοτέχνησε  ο φίλος Δον ΨΥΧΩΤΗΣ. Στην υγειά, τη ζωή  και τη μνήμη του λαού, που προσπαθείτε να στερήσετε. )
ΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.