Guitar -->

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ρατσιστική επίθεση σε 83χρονη στην Αντίπαρο




Συνελήφθη χθες (09.06.2012) το πρωί στην Αντίπαρο, με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 34χρονος ρατσιστής λαθρομετανάστης υπήκοος Μαρόκου κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα χθες το πρωί στην Χώρα Αντιπάρου, ο 34χρονος μπήκε στο σπίτι 83χρονης Ελληνίδας και με χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να της αφαιρέσει χρήματα και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού που φορούσε. Η ηλικιωμένη καλώντας σε βοήθεια...
 ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου οι οποίοι σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή ύστερα από ολιγόωρη έρευνα τον 34χρονο ισλαμιστη και μετά από πεζή καταδίωξη τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί για υπόθεση απόπειρας κλοπής και αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 7 μηνών αφέθηκε ελεύθερος και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Επίσης προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ (Μαζί με τον Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.