Guitar -->

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νέα άγρια δολοφονία ηλικιωμένης στην Πάτρα


(Βίδεο) ~ Να βγει ο Στρατός στους δρόμους μέχρι να σταματήσει το μακελειό


Άγρια δολοφονία 80χρονης Ελληνίδας πρώην δασκάλας στην Πάτρα - Είχε δεχθεί πάνω από 15 μαχαιριές.

Συγκλονίζει ο οδυρμός του γιου της στο βίντεο, ενώ την άτυχη γυναίκα, βρήκε μέσα στο σπίτι και σε μια λίμνη αίματος, η κόρη της.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της στην Πάτρα, στην διασταύρωση των οδών...
 Καποδιστρίου και Ζαλόγγου. Στο σημείο έχουν σπεύσει κατοπιν εορτης άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και ο ιατροδικαστής.

Η γυναίκα που είναι άνω των 80 χρόνων, ήταν συνταξιούχος δασκάλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε κατακρεουργημένη από το γιο της μέσα στο σπίτι τους, όταν αυτός επέστρεψε σήμερα το βράδυ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν έχει δολοφονηθεί το πρωί,αλλά δεν έχει γίνει αντιληπτή, ενώ ερευνάται το αν πρόκειται για ληστεία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία της 80χρονης συνταξιούχου που βρέθηκε νεκρή με απανωτά χτυπήματα στο λαιμό και το πρόσωπο, από μακρύ αιχμηρό αντικείμενο. Το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης γεγονός που εγείρει σωρεία ερωτηματικών.


Η νεκρή είναι η Ρεγγίνα Παπανδρέου και τα ίχνη της είχαν χαθεί από το μεσημέρι. Την αναζητούσε εναγωνίως η κόρη της.

Ληστεία δείχνουν τα ευρήματα της δολοφονίας της 80χρονης συνταξιούχου η οποία φέρεται να έχει δεχθεί πάνω από 15 μαχαιριές. Οι δράστες έχουν αναστατώσει το σπίτι ψάχνοντας να βρουν χρήματα, ενώ φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη την πόρτα στον δολοφόνο της καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο γνωστό της ή για εγκληματίες που είχαν βγάλει αντικλείδι και είχαν στήσει καρτέρι.


Στο πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το φοβερό έγκλημα της δολοφονίας της άτυχης δασκάλας. Επικρατεί οργή για την δράση κακοποιών στοιχείων ενώ κάποιοι υποπτεύνται ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί γεγονός που πυροδοτεί ακόμη περισσότερο την κατάσταση.


best.gr


ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΛΕΠΡΑ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.