Guitar -->

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Γερμανός δημοσιογράφος εισαγει ισλαμιστες λαθρομεταναστες στην Ελλαδα..


Συνελήφθη Γερμανός δημοσιογράφος στον Έβρο


Εμείς έχουμε τον πόνο μας & αυτοί συμμετέχουν στη λαθροδιακίνηση

Σύλληψη Γερμανού δημοσιογράφου για παράνομη είσοδο στη Χώρα και σε Ζώνη Αμυντικής Περιοχής.

O συλληφθείς ενσωματώθηκε σε διακινούμενη ομάδα δεκατριών (13) μη νόμιμων μεταναστών και εισήλθε στην Ελληνική επικράτεια με τη χρήση βάρκας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο.


Συνελήφθη χθες (7-6-2012) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, 25χρονος δημοσιογράφος, υπήκοος Γερμανίας, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο στην Χώρα και σε Ζώνη Αμυντικής Περιοχής .

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι μαζί με άλλους δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες, εισήλθαν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο. Επισημάνεται ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν αποτελεί Ζώνη Αμυντικής περιοχής.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 25χρονος, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για την διακίνηση μη νομίμων μεταναστών. Εκεί, αφού κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ σε άγνωστο διακινητή, ενσωματώθηκε σε μία ομάδα με δεκατρείς λαθρομετανάστες,

τέσσερις (4) από τους οποίους ήταν υπήκοοι Ακτής Ελεφαντοστού,

τρεις (3) υπήκοοι Μπαγκλαντές,

δύο (2) υπήκοοι Ερυθραίας,

δύο (2) υπήκοοι Νιγηρίας και

δύο (2) υπήκοοι Σομαλίας.

Ακολούθως, ο διακινητής μετέφερε την ομάδα, στην Τούρκικη όχθη του ποταμού Έβρου, όπου τους επιβίβασε σε πλαστική βάρκα και εν συνεχεία μόνοι τους, εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.