Guitar -->

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνες Δειτε που σας καταντησαν οι πασοκοι-συριζοΚΚΕδες


«ΣΚΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!» που τολμάτε και διαμαρτύρεστε (κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν που τους ξύπνησε ο Αλλοδαπός ενώ τσακωνόταν με την αλλοδαπή φίλη του, την κατάληξη της φίλης του θα την δείτε στο τέλος).
Αυτή είναι η καθημερινότητα στις πρώην Ελληνικές περιοχές στα Πατήσια (στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο) απ την οποία μας έστειλε φίλος το βιντεάκι. Ξυλοδαρμοί, ληστείες, επιθέσεις, βιασμοί Ναρκωτικά κ.λ.π από κάθε εθνικότητας λαθρο-εισβολέα που κατέστρεψαν με το έτσι θέλω την ζωή των ντόπιων Ελλήνων.
Στα γκέτο δεν υπάρχει ώρα, δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει ελπίδα . Πολίτες οι οποίοι μια ζωή πλήρωναν φόρους ,γεροντάκια που δεν έχουν τα φράγκα να πάνε αλλού και ψάχνουν κάποιον Έλληνα νεότερο να τους πάει να ψωνίσουν. Οι πολιτικάντηδες, οι προδότες,κάτοικοι των ευγενών προαστίων τους έχουν εγκαταλείψει σαν βορά, σαν τροφή για τα αλλοδαπά θηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.