Guitar -->

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους...Μαζικη εισοδος


Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους...Μαζικη εισοδος , λεει !!! Τι εννοει η ποιητρια υπουργος?


ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ... 

ΜΑΖΙΚΉ ΕΊΣΟΔΟΣ ΤΟΎΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΤΗΝ
 ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΌΠΟΥΛΟΥ.

Ανοίγουν τα σύνορα για τους Τούρκους
Οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η μαζική (?)είσοδος Τούρκων στην Ελλάδα έχει δώσει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας μας στις αρμόδιες προξενικές αρχές σύμφωνα με την αποκαλυπτική απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Η υπουργός μάλιστα εξηγεί απροκάλυπτα ότι αρκεί η «καλή πίστη» των ταξιδιωτών(?) και τα «εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία» προκειμένου να παρακαμφθεί  ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία στο ελληνικό προξενείο των Τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην χώρα μας!(Τι θελει να πει η..ποιητρια υπουργος? Ποια καινουρια καταστροφη ετοιμαζουν παλι ?)
Συγκεκριμένα, το ..
έγγραφο – απάντηση της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου προς απάντηση σχετικής ερώτησης της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη ( Ναι , ειναι γνωστο οτι η Ντοριτα εχει κανει συνεχεις ερωτησεις για το θεμα...Γιατι καιγεται? Και γιατι υ υπουργος εδωσε το σημα..Μπατε σκυλοι..αλεστε ??? ) αναφέρει ότι  «έχουν δοθεί οδηγίες εφ όσον οι περιστάσεις το επιτρέπουν για τη χρήση δυνατότητας εξαίρεσης από την υποχρέωση αυτοπρόσωπης παρουσίας των αιτούντων, προκειμένου περί ταξιδιωτών καλής πίστης ή όταν μεσολαβούν εγκεκριμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία καθώς και οδηγίες για την συντόμευση του χρόνου έκδοσης των θεωρήσεων εντός 24 ωρών».
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά το υπουργείο «εφηύρε»(Αν θελει η νυφη κι ο γαμπρος...τυφλα να χαι ο..ΛΑΟΣ !!!) «κάρτες ελευθέρας εισόδου» 5ετούς διάρκειας!
Αναλυτικά η υπουργός εξηγεί ότι «με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των Τούρκων ταξιδιωτών «καλής πίστης»,(Τι παει βρε παιδια να πει αυτο το "καλης πιστης"?Με χατζαρες θα ρθουνε ???) δηλαδή, μεταξύ άλλων, επιχειρηματιών, ατόμων εγνωσμένου οικονομικού και κοινωνικού κύρους, πανεπιστημιακών, ερευνητών, κλπ ισχύουν γενικές οδηγίες προς Προξενικές μας Αρχές στην Τουρκία για τη χορήγηση σε αυτούς, κατ αρχήν, θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων μακράς διάρκειας, ισχύος μέχρι 5 ετών».

ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ?  ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ???
Με κοκκινο σχολιαζει ο Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.