Guitar -->

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΓΚΙΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ…

Μέχι και τέλη Ιουνίου, τα λεφτά τα οποία έχουν δημιουργηθεί ως αποθεματικό, αρκούν για να καλύψουν τις ανελαστικές ανάγκες του ελληνικού δημοσίου»

Γνωστό το τροπάριο των μνημονικών καθαρμάτων και μ’ αυτό οι πολιτικοί απατεώνες ξεγέλασαν για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό.
Σαμαράς: «Δεν μπορώ να δω τη χώρα με άδεια ράφια, κλειστά μαγαζιά χωρίς καύσιμα και φάρμακα» Ουστ, κοπρίτη!


Πέρασε ο Ιούλιος, πέρασε ο Αύγουστος και είμαστε στα μέσα περίπου του Σεπτεμβρίου! Η περίφημη δόση του δανείου με την οποία θα διαπεραιώσουμε την ανακεφαλαίωση των τραπεζών και θα αποπληρώσουμε τους τρέχοντες τόκους, θα μας δοθεί τον Οκτώβριο! Το ποσό  που θα απομείνει μετά από τις παραπάνω διαδικασίες δύσκολα θα ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ!
Και τίθεται το ερώτημα: Πώς καλύπτονται και πώς θα συνεχίσουν να καλύπτονται τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου οι ανελαστικές ανάγκες του δημοσίου;

Μούγκα το βοθροκάναλα, ούτε λέξη οι ρουφιανοδημοσιογράφοι που το μόνο σπορ στο οποίο συνεχίζουν ακάθεκτοι να επιδίδονται είναι ο εκφοβισμός του Ελληνικού λαού…
Η συμμορία που χαντάκωσε μια ολόκληρη χώρα και δολοφόνησε τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, μέχρις ότου μετατραπεί η χώρα σε νέο Κόσοβο, σε ένα νέο άθλιο προτεκτοράτο, όπου κατά κατά τον πρόεδρο του συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων 
Χανς Πέτερ Κάιτελ «η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένα είδος ειδικής οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης, εξοπλισμένη με την απαραίτητη και θεμιτή οικονομική βοήθεια, αλλά και με προσωπικό από την ΕΕ»
Και για όσου δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη, ΕΟΖ σημαίνει εργαζόμενοι χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα και φυσικός και ορυκτός πλούτος παραδομένος στις ορέξεις τους. Αυτό είναι το κοινό όνειρο Γερμανών και Ελλήνων καπιταλιστών και αυτόν το στόχο προωθεί η στρατηγική της ΕΕ με την αμέριστη συμπαράσταση της συγκυβερνητικής τσογλαναρίας…


Και το παραμύθι της παραπληροφόρησης συνεχίζεται… Για πόσο ακόμα άραγε; Εγγύς γαρ ο καιρός…
Ένα από τα πλέον προσφιλή επιχειρήματα των τρομολάγνων τύπου Πρετεντέρη, Καψή, Παπαδημητρίου κλπ των δελτίων των 8, και όχι μόνο, είναι πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση του Μνημονίου και επιβολή μορατόριουμ στην αποπληρωμή τόκων και χρεολυσίων του δημοσίου χρέους ως έσχατο μέσο πίεσης για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του, θα οδηγήσουν την όποια κυβέρνηση της Αριστεράς στη δυσάρεστη θέση να μην μπορεί να καταβάλει μισθούς και συντάξεις.
«Παραμύθια ότι δεν μπορεί η Χώρα να πληρώσει μισθούς!!!Απίστευτη οικονομική ανάλυση από το BBC η οποία δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η χώρα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, αν σταματήσει να εξυπηρετεί το χρέος, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του καναλιού. Αυτό που μας λένε, είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς χρηματοδότηση πλέον, άρα δεν μπορούν να μας απειλούν, και ότι εμείς έχουμε το πάνω χέρι στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις.
Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου.. 
Στην ανάλυσή της συντάκτριας του BBC τονίζεται ότι η χώρα πλήρωσε το 2011 περισσότερο τόκο κατά 23% περισσότερο σε σχέση με το 2010, παρά τα «φθηνά» δάνεια από τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ (σ.σ. ειρωνικά τα εισαγωγικά της συντάκτριας).
Η Στέφανι Φλάντερς σημειώνει ότι αν μελετήσει κανείς προσεκτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου εξαμήνου του 2011 θα διαπιστώσει ότι η Ελλάδα κατέγραψε πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δις ευρώ, που σημαίνει ότι είναι σε θέση να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες της οικονομίας της και ότι με τα δάνεια που λαμβάνει αποπληρώνει πια αποκλειστικά το… χρέος της!!!
Υπενθυμίζεται ότι το κεφάλαιο το έχουμε ξεπληρώσει με το παραπάνω 5-6 φορές και τώρα μας «φεσώνουν» με τους τόκους. Σημειώνεται επίσης, ότι το καθεστώς θέλει να εξομοιώσει την Ιταλία με την Ελλάδα επιβάλλοντας τη λογική ότι και οι άλλες χώρες της Ευρώπης τα ίδια υφίστανται.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ…
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ…
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ…
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΙΣΕΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ…
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ…
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΓΚΙΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.