Guitar -->

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Που κρύβεσαι Ααρών?


 
ΣΗΜΙΤΗΣ -ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  

— Ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πολιτικά πρόσωπα, του μεταπολιτευτικού ναζιστικού καθεστώτος των Αθηνών, είναι ο σιωνιστής Κώστας Σημίτης (ή κατά τους περισσότερους, Ααρών Αβουρί).
  — Από τα χέρια των δικών του κυβερνήσεων καθώς και των κυβερνήσεων Κωστάκη Καραμανλή του χοντρόμπαλου και κοκορετσόπληκτου, παραλήφθηκαν τα περισσότερα δάνεια της πανευρωπαίας πόρνης. Τα περισσότερα εξ αυτών των δανείων ΜΑΥΡΑ, αφού οι πρωθυπουργοί αυτοί δεν τα καταχωρούσαν στα βιβλία του κράτους, μέχρι που τα ανακάλυψαν πρόσφατα οι νυν φαγάνες δάνειων χρημάτων!!!!!
  — Κανένας κερατάς μέχρι σήμερα, δεν έχει δώσει απολογισμό, για το που πήγαν αυτά τα τρισεκατομμύρια!!! Είναι χρήμα έξω και πέρα από τα δισεκατομμύρια από μίζες!!! ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ… ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ…. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί αληταράδες, έχουν βρει και από μια λακκούβα να χωθούν και να κρύβονται.

  — Ο Κωστάκης Καραμανλής ο χοντρόμπαλος, προστάτευσε τον Ααρών Σημίτη-Αβουρί….
  — Ο Γιωργάκης γκαγκάς Παπανδρέου-Τσαντ-Μινέϊκο, προστάτεψε Κωστάκη Καραμανλή αλλά και Ααρών Σημίτη-Αβουρί.
  — Οι εφήμερες κυβερνήσεις των τραπεζοαποβρασμάτων, προστάτεψαν όλους τους προηγούμενους και ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! Το δημόσιο χρέος μέσα σε μια ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ, από 110 δις, μεταμορφώθηκε σε 235 δις ΕΥΡΩ και από εκεί και μετά, τραβάμε μια τρελή ανηφόρα διόγκωσης ενός χρέους που δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε ούτε σε 100 χρόνια!!! Ταυτόχρονα, επίσης μέσα σε μια μαύρη νύχτα, μετατραπήκαμε σε προτεκτοράτο του…. Ισραήλ!!!!
  — Όλοι έχουν βρει μια λακκούβα-κρύπτη και δεν μιλούν!!! Ομερτά!!! Πιστεύουν πως έτσι θα ξεχαστούν τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!… 

  — Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ από το ένα άκρο στο άλλο και όλοι οι κυβερνοληστές τσιμουδιά. Τι Τσοχατζόπουλος και λοιπές μαλακίς για κάποιες δεκάδες εκατομμήρια…. Εδώ φαγώθηκε το σύμπαν…. Μάλλον λοταρία έβαλαν και η μπίλια έκατσε στον Τσοχατζόπουλο!!! Να έχουν να λένε οι Αδωνάϊ, ότι κάνουν το σκατό τους διαφάνεια και χεσμένη κάθαρση, μέχρι να παραγραφούν τα φαγωμένα τρισεκατομμύρια!!!!
  === Που κρύβεσαι Κωστάκη χοντρόμπαλε?????
  === Που κρύβασαι Ααρών Αβουρί-Σημίτη??????
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ — ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!!!!



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/10/blog-post_4422.html#ixzz2h8bvWmSG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.