Guitar -->

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

EΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣIN ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013


 
Εντός ολίγων ημερών θα εορτάσουμε την ηρωική επέτειο του έπους του 1940! Την μεγαλειώδη και τιτάνια προσπάθεια της γενιάς εκείνης των Ελλήνων οι οποίοι ως γνήσιοι απόγονοι του Ελληνικού Γένους αψήφισαν τις πολεμικές μηχανές του ιταλικού και του γερμανικού φασισμού και έδωσαν την ύστατη μάχη για την προάσπιση της Πατρίδος!
Θα τιμήσουμε τους ήρωες αγωνιστές...

που δεν ήταν τίποτε άλλο από απλοί καθημερινοί άνθρωποι διαποτισμένοι με το Εθνικό ιδεώδες των Ελλήνων!
Την Ελευθερία! Ο υπερήφανος Λαός μας που έχει τις ρίζες του στα βάθη των
αιώνων έχει διεξάγει αμέτρητες φορές τον αγώνα για αυτήν την Ελευθερία ενάντια στους βαρβάρους που κάθε φορά προσπαθούσαν να σβήσουν το ιερό Φως του πολιτισμού μας. Αυτό το Φως στο οποίο οφείλεται ο πανανθρώπινος πολιτισμός!
Στον καιρό μας όπου δυστυχώς το Φως αυτό και οι ηθικές αξίες εν γένει έχουν αντικατασταθεί από το χρήμα και την φιλοσοφία των αγορών , γίνεται μια προσπάθεια να υποβαθμιστούν και να ευτελιστούν οι έννοιες της Πατρίδας και του Γένους και να μετατραπεί ο Πανάρχαιος και Υπερήφανος Έλληνικός Λαός , άλλοτε κοσμοκράτορας σε έναν υπανάπτυκτο και ψωφοδεή βαλκάνιο πλυθησμό δίχως αξίες και όραμα.

Στην προσπάθεια αυτή συντελεί και ο πολιτικός κόσμος -η βουλή και οι διάφορες κομματικές παρατάξεις- οι οποίες κρατούν τον Λαό διχασμένο και δεσμώτη σε μια φαύλη και ξενόφερτη οικονομική δικτατορία, που μπροστά στην υποτιθέμενη πίεση των ''αγορών'' εγκατέλειψε τα ιδεώδη που για χιλιετηρήδες ήταν αδιαπραγμάτευτα, για όλες τις γενιές των Ελλήνων ντροπιάζοντας έτσι και στιγματίζοντας τον Ελληνικό Λαό με το στίγμα της δειλίας και της υποταγής!
Εξ' αιτίας όλων αυτών προκαλείται η συνολική απαξίωση του πολιτικού κόσμου και η αγανάκτηση των πολιτών κατά τις Εθνικές επετείους, όπου τα συναισθήματα αυτά γίνονται εντονότερα λόγω των ημερών. Έτσι φθάσαμε στην καθήλωση της ''εξέδρας των επισήμων'' από τις παρελάσεις μιας και η παρουσία των πολιτικών πάνω σε αυτή προκαλούσε το κοινό αίσθημα.

Συνεχίζονται όμως και δίκαια, οι διαμαρτυρίες των πολιτών κατά την κατάθεση στεφάνων από τα χέρια αυτών οι οποίοι με την στάση την διαφθορά και τα έργα τους έφεραν την Πατρίδα σε αυτή την δεινή κατάσταση!

Επειδή τα φαινόμενα της διαμαρτυρίας κατά τις Εθνικές επετείους ,δεν είναι ευχάριστα ούτε για τους διαμαρτυρόμενους αλλά ούτε και για το γενικό κλίμα των ημερών αυτών θα ήταν απόλυτα θεμιτό αλλά και φρόνιμο από τους διοργανωτές των τελετών και των παρελάσεων να συμμορφωθούν στην λαική απαίτηση.

ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

Αυτοί αποτελούν το μέλλον της Πατρίδος και έχουν τα χέρια και τις ψυχές τους καθαρές από κάθε τι που προσβάλλει την μνήμη των Ηρώων μας!

Έτσι θα σταματήσουν οι αντιδράσεις των πολιτών και θα αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στην επέτειο χωρίς άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Όσο δε συνεχίζεται η ύβρις με την κατάθεση στεφάνων από πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για την υποταγή της Πατρίδος σε ξένα κέντρα, είμεθα υποχρεωμένοι να αντιδρούμε ως Έλληνες!

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.