Guitar -->

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΝΟΥΜΑΙ τις σαβούρες.

Σταθερά 

 ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
  === Το διεφθαρμένο και σάπιο καθεστώς των πρώην ή/και μεταλλαγμένων 300 τυράννων του αποδοκιμασθέντος κοινοβουλίου, ανασυντάχθηκε και ανασυγκροτήθηκε με τα ίδια διεφθαρμένα υλικά.
  === Η στάση που κράτησε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, στις εκλογές της 6-5-2012, ήταν τέτοια, που στραπατσάρισε σχεδόν το σύνολο του γνωστού διεφθαρμένου πολιτικού κόσμου.
  === Προσωπικά, θα ήμουν μεγάλος κόπανος, αν λόγω αδυναμίας των μικρών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων να συμμετάσχουν και στις εκλογές της 17-6-2012, «αναγκαζόμουν» να μαλακιστώ, «διαλέγοντας» τη μικρότερη σαβούρα, τον πιθανό λιγότερο …διεφθαρμένο. Είναι νόμος στη πολιτική, ότι αν δυναμώσεις και δώσεις μεγαλύτερο μερίδιο εξουσίας στο «λιγότερο κακό» τότε αυτομάτως μεγαλώνει και το ποσοστό της σαπίλας του.
  === Είμαι εναντίον του λευκού και της αποχής, γιατί η αποδοκιμασία πρέπει να καταγράφεται θετικά, αφού μόνο έτσι μπορεί να καθοριστεί μέσα σε ένα καλπονοθευτικό σύστημα η ήτα της διαφθοράς. Τα λευκά-άκυρα και η αποχή δεν λαμβάνονται υπόψη. Η καταψήφιση-αποδοκιμασία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΑ.Ο.Σ., ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ και γυρολόγων που ερωτοτροπούν και μπαινοβγαίνουν σε αυτά τα κόμματα με αποκόμματα, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.