Guitar -->

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μυνησις ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


ΝΕΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΝΕΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Μήνυση για ..
προπαρασκευαστικές πράξεις Εσχάτης Προδοσίας, εξαπάτηση εκλογέων, χειραγώγηση – εκβιασμό και παραπλάνηση εκλογέων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 κατέθεσαν σήμερα η Όλγα Γεριτσίδου και συμΠολίτες της, μετά από την σωρεία συνταγματικών εκτροπών που διεπράχθησαν και συνεχίζουν να διαπράττονται από την σε κάθε περίπτωση αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου και τους υπουργούς και εισαγγελείς που κατά το Σύνταγμα όφειλαν να μην ανεχθούν και στηρίξουν αυτές τις αντισυνταγματικές πράξεις. 
Ανάμεσα στους πέντε μηνυομένους και ο καθ’ όλα ανενεργός και διακοσμητικός πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Διαβάστε το κείμενο της μηνυτηρίου αναφοράς που κατετέθη σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών και φέρει ΑΒΜ Β2012/1852.
ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



 Γιώτα
απο>

4 σχόλια:

  1. Μπραβο τους τους αξιζει επαινος,μονο που απευθυνονται σε θεσμο ανυπαρκτο στη χωρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενναται το ερωτημα γιατι κανενα πολιτικο κομμα δεν απαιτησε την αντικατασταση του υπουργου εσωτερικων και δικαιοσυνης;Μηπως το αποτελεσμα των εκλογων ειναι ηδη καθορισμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες να εξελίσσεται μια φαρσοκωμωδία απο το πανίσχυρο τελικά σύστημα . Κατά την ταπεινή μου γνώμη όλοι οι πολιτικοί και κατ' επέκταση τα μαγαζάκια τους αντιλήφθηκαν την οργή του Έλληνα και της Ελληνίδας και παίζουν το πιο ύπουλο και πιο βρώμικο παιχνίδι απο ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους . Ποιο είναι αυτό; Αφήστε τα κορόϊδα να φωνάζουν , αφήστε τα κορόϊδα να δηλώνουν οργισμένοι , αφήστε τα κορόϊδα να εκφράσουν την οργή τους την Κυριακή και αμέσως μετά θα παίξουμε το παιχνίδι με τους δικούς μας όρους . Μετά τις αποκαρδιωτικές τους συγκεντρώσεις που στην παρούσα φάση γίνονται για την τιμή των όπλων θα χρησιμοποιήσουν τα γνωστά όπλα τους . Ποιά είναι αυτά ; Η γνωστή κινδυνολογία ότι : θα υπάρξει ακυβερνησία , θα υπάρξει κίνδυνος μη πληρωμής μισθών και συντάξεων , θα υπάρξει χάος μέχρι και κίνδυνος εμφυλίου . Άρα σε ένα μήνα ξαναπάμε σε εκλογές θα πάρουμε την πολυπόθητη αυτοδυναμία και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους . Υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετές χιλιάδες Έλληνες βολεψάκηδες που ήδη έχουν πάρει την απόφαση τους και την Κυριακή θα ψηφίσουν τα γνωστά κόμματα χωρίς κανένα ενδοιασμό , χωρίς κάν να φοράνε την κουκούλα τους . Οι μάσκες έπεσαν ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ είναι στο αίμα τους είναι στο DNA τους . Και στην καλοπροαίρετη ερώτηση εσύ έξυπνε ανώνυμε τι προτείνεις ; Πρώτα απ' όλα δεν είμαι κόμμα να ζητήσω την ψήφο κανενός , ούτε μπορώ να κάνω υποδείξεις λες και θα απευθυνθώ σε άβουλα όντα . Ζούμε όλοι στην ίδια χώρα , είναι γνωστοί μας οι παρεποιδημούντες την Αθήνα , είμαστε πιστεύω αρκετά ώριμοι ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα τους και την Κυριακή να τους δώσουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που τους αξίζει , για ένα καλύτερο μέλλον και σε τελική ανάλυση να μην μας θεωρούν μακάκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.