Guitar -->

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΚΚΕ βεβηλωνει την Ακροπολιν των Αθηνων


Ἄει στὰ τσακίδια σας ἀνθέλληνες κι ἀκόμη παρὰ πέρα!






Θαυμᾶστε φωτογραφία!

Θαυμᾶστε λόγον γιὰ νὰ καμαρώνουν!
Τὰ σούργελα!
Ἐὰν εἶναι δυνατὸν νὰ θεωροῦν ἑαυτοὺς σοβαρούς, μόνον μὲ τὴν ἐμφάνισιν αὐτῆς τῆς φωτογραφίας!
Ἀντὶ νὰ ζητήσουν ΤΑΠΕΙΝΟΤΑΤΑ συγγνώμη ἀπὸ ὅλη τὴν ὑφήλιον, αὐτοὶ οἱ ἀνεγκέφαλοι διαφημίζουν τὶς ὕβρεις τους καὶ καμαρώνουν!
Πόσο πιό ἠλίθιος τελικῶς πρέπει νά εἶναι ἕνας ἠλίθιος;
Πόσο πιό ἀνθέλληνες μποροῦν νά εἶναι αὐτοί εἰδικῶς οἱ ἀνθέλληνες; 
Πόσο μεγαλυτέραν Ὕβριν πρέπει νά δοῦμε γιά νά τούς πετάξουμε στόν Καιάδα δίχως τύψεις;
Φιλονόη.
Υ.Γ.1. Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ἀρνοῦνται νὰ σεβαστοῦν ἕνα μνημεῖον, ποὺ ἐμπρός του ὑποκλίνεται ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ εἶναι πρὸς ἀνακύκλωσιν! Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ ἀρνοῦνται νὰ ἐκτιμήσουν πὼς σὲ αὐτὸ τὸ μνημεῖον καταφθάνουν ἀπὸ κάθε γωνιὰ τοῦ πλανήτου πρὸ κειμένου νὰ τὸ θαυμάσουν, εἶναι τὰ γελοιοδέστερα ὑποκείμενα ποὺ διαβιοῦν ἀκόμη ἐπὶ τῆς Γῆς! Ἀπὸ τὴν στιγμὴ ποὺ δὲν πιάσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ τὸ σάρωθρον γιὰ νὰ καθαρίσουμε τὸν τόπο, εἴμαστε ἄξιοι ὅλων αὐτῶν ποὺ θὰ συμβοῦν! Καὶ πλέον δὲν λυπᾶμαι διόλου!
Υ.Γ.2. Ἐμεῖς δὲν χρειαζόμαστε τοὺς Τούρκους! Ἔχουμε τὸ ΚΚΕ!
Ἡ φωτογραφία ἀπὸ τὸν φίλο τοῦ ἱστολογίου Νικόλαο. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΚΕ 90 Χρόνια Χαφιεδισμού και Προδοσίας .
    Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κομμουνιστικό κόμμα στον κόσμο, το οποίο βάδισε το σύνολο της "πορείας" της κομμουνιστικής ιστορίας μέχρι σήμερα. Επιβίωσε όλων των καταστάσεων και έφτασε μέχρι τις ημέρες μας να διεκδικεί συμμετοχή σε εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές χωρίς καμία αλλαγή και πάντα κάτω από τα ίδια σύμβολα.
    Φασίστες πάντα υπάρχουν και άρα πάντα υπάρχει ανάγκη για υπηρετικό "προσωπικό".
    Αυτό εκμεταλλεύεται το ΚΚΕ και γι' αυτό επιβιώνει. Κάποτε υπηρετούσε Ρώσους και σήμερα δεν το ενοχλεί να υπηρετεί Αμερικανούς.

    Αυτός είναι ο ρόλος του ΚΚΕ. Ο "διαφορετικός", που ενδιαφέρεται για τα "κοινά" των υπολοίπων. Ο βαριά άρρωστος με την εμμονή για τα κοινά των "άλλων".
    Το ΚΚΕ και το δόγμα του είναι απόλυτα εχθρικό απέναντι στον ελληνισμό. Είναι εχθρικό, γιατί ο ελληνισμός, σε περίπτωση επικράτησής του, εξοντώνει τον κομμουνισμό.
    Πρέπει άμεσα το ΚΚΕ να αποκλειστεί από όλες τις "τελετές" της δημοκρατίας. Να αποκλειστεί από την εκλογική διαδικασία, γιατί είναι παράταξη κομμουνιστών και όχι κόμμα δημοκρατών πολιτών. Να αποκλειστεί από την εκλογική διαδικασία, γιατί με την παρουσία του και μόνον τη μετατρέπει σε ένα συνεχές και άρα παράνομο δημοψήφισμα.
    Πώς είναι δυνατόν αυτό το κόμμα να χρηματοδοτείται από τις τσέπες των θυμάτων του; Το ΚΚΕ θα έπρεπε όχι απλά να χάσει τη νομιμότητά του, αλλά να "δικαστεί" για να διαπιστωθεί η όποια συμμετοχή του στα εγκλήματα των "αφεντικών" του. Προτείνουμε να του παραχωρηθεί αμνηστία και να "δικαστεί" μόνο και μόνο για το κέρδος της αποκάλυψης της ιστορικής αλήθειας. Έτσι κι αλλιώς καταδικασμένο είναι από την ιστορία και βέβαια τους λαούς. Εξακολουθεί να υπάρχει, απλά για να παίρνουν μεροκάματα οι "επαναστάτες", που δεν γνωρίζουν να κάνουν τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.