Guitar -->

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΕ Παπουλια παραιτηθειτε









«"Στο κόλπο" της κινδυνολογίας και ο Κ.Παπούλιας...
Το παιχνίδι του Μνημονίου θα παίξει για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, αφού σε λίγη ώρα θα θέσει θέμα "εθνικού κινδύνου" για να σχηματιστεί κυβέρνηση υλοποίησης του Μνημονίου και βασικά της λήψης εισπρακτικών μέτρων 11,5 δισ. ευρώ και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με τα 50 δισ. ευρώ. Σύμμαχός του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ.Προβόπουλος, ο οποίος ένημέρωσε χθες τον Κ.Παπούλια ότι "Βγήκαν 800 (700 ρευστό+100 σε ομόλογα) εκατομμύρια ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μόνο χθες".
Μάλιστα σε ένα ντελίριο κινδυνολογίας διαρρέεται ότι "Υπάρχουν αμφιβολίες από τον Λ.Παπαδήμο και το, Γ.Προβόπουλο για το κατά πόσο η χώρα μπορεί να "φτάσει" μέχρι τις επόμενες εκλογές χωρίς στο μεσοδιάστημα να έχει συμβεί κάποιου είδους "ατύχημα"
Όλα αυτά για να σχηματιστεί κυβέρνησης με μέλη τεχνοκράτες αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Δηλαδή περισσότερους Παπαδήμους και Βενιζέλους, αλλά και Σαχινίδηδες.
Και θεωρούν ότι οι πολίτες θα τους κοιτάνε και δεν θα αντιδράσουν; Είναι πραγματικά "σε άλλο κόσμο"...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.