Guitar -->

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΕ από τον σύλλογο των Ελλήνων φορολογουμένων


...για την δανειοδότηση των κομμάτων!!


Εξέλιξη – βόμβα που αποκαλύπτει την ασυδοσία του τραπεζικού συστήματος αποτελεί η μήνυση του συλλόγου των Ελλήνων φορολογουμένων κατά της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας. 
Μία ενέργεια που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό αλλά έρχεται ίσως στην πλέον νευραλγική στιγμή για να ξηλώσει το σύστημα του τρόμου και του εναγκαλισμού μεταξύ δημοσίου χρήματος και κομμάτων.
Ο σύλλογος των Ελλήνων φορολογουμένων λοιπόν εγκαλεί τον κύριο ...
Πανταλάκη (συνάδελφο του κυρίου Προβόπουλου στην Πειραιώς) όπως και τα μέλη του ΔΣ της τράπεζας για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα σχετικά με την δανειοδότηση των κομμάτων και ειδικά του ΠΑΣΟΚ!
Το θέμα το έχουμε θίξει άπειρες φορές και έχει να κάνει με την προεξόφληση της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνουν τα κόμματα, η οποία μάλιστα έγινε για ποσοστά άνω του 40% για κάθε ένα από τα δύο μεγάλα, την στιγμή που στις πρόσφατες εκλογές δεν συγκέντρωσαν ούτε το 35% και τα δύο μαζί!
Το σοβαρότερο όλων είναι ότι η Αγροτική Τράπεζα είναι συνυφασμένη με την Ελληνική Γη, τον Έλληνα Γεωργό και ένα μεγάλο πλέγμα της παραγωγικής διαδικασίας. Κάθε ζημία λοιπόν που επέρχεται είναι πλήγμα για την ίδια την χώρα.
Σε λίγο έρχεται και μία αποκάλυψη που θα σοκάρει για να καταλάβετε ποιοί παίζουν βρωμερά παιχνίδια στο τραπεζικό σύστημα και γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα τρομοκρατίας προς την κοινωνία…
Α, η υπόθεση είναι ήδη στα χέρια του εισαγγελέα Πεπόνη. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.