Guitar -->

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Σοβαρότατους παρακαλῶ!
Τί τό βρίζουμε τό τσαμένο; Δέν ντρεπόμαστε λέω ἐγώ;
Τό ψωμάκι της τραβᾶ νὰ βγάλῃ τὸ κορίτσι!
Τί, νά μήν κάνῃ καί μερικές ἁρπακτές τό νούμερο;
Ἀλλὰ ἄς ἀναλογιστοῦμε, μὲ ψυχραιμία, τοὺς λόγους ποὺ τὴν ὁδήγησαν σὲ αὐτὴν τὴν στάσιν. 
Ἡ ἀμάθεια; Τό προσωπικό της συμφέρον; Ἤ κάτι ἄλλο;
Μία προφανὴς ἀπάντησις πηγάζει ἀπὸ τὸ δημοσίευμα τοῦ ΤΑΧΑΛΙΑ:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή


 Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί απουσίασε η ρεπούση από τη σιγή για τη Γενοκτονία

Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της «συμμαχίας των πρόθυμων», αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των «ιδρυμάτων» του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια. Καμιά φορά και ερωτικοί ή σεξουαλικοί λόγοι.
Σε ένα μήνα λοιπόν, η ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (http://www.historyeducation.org/ishe-2012-committees.html). Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ.και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας; 
(http://www.fatih.ktu.edu.tr/ πνιγμένη στην Τουρκική σημαία. Η ρεπούση δεν έχει όμως πρόβλημα με την τουρκική σημαία που βρίσκεται παντού, ούτε το επισημαίνει στους εκεί συναδέλφους της).
Θα επανέλθουμε, με το θαυμαστό κόσμο της συμμαχίας των πρόθυμων (που πάντως εισπράττουν πολύ πρόθυμα τα χρήματα από το ελληνικό δημόσιο, βρίσκουν «εθνικισμό» την μία ελληνική σημαία σε ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά καταπίνουν τη γλώσσα τους, για τις 3.000 τουρκικές σημαίες που υπάρχουν σε τουρκικό πανεπιστήμιο). (πηγή)
Ἄν κι ἔχω ἀγριέψει ἄσχημα μὲ τὶς πράξεις της, εἰλικρινῶς, μᾶλλον κατὰ βᾶθος χαίρομαι. Δὲν ἀξίζει νὰ ἀσχολούμαστε περισσότερο μαζύ της. Οὔτε καὶ μὲ κάποιον ἄλλον ἀπὸ τὶς τόσες ὀρδὲς τῶν νεοβαρβάρων ποὺ μᾶς φορτώθηκαν. Θὰ ἔλεγα πὼς ἡ Φύσις ἔχει ἤδη φροντίσει πρὸ πολλοῦ γιὰ τὴν ἀποκατάστασιν τῆς Ὕβρεως….
Κι εὐτυχῶς,  πεῖτε μὲ ἀλλοπαρμένη, πεῖτε με ἀλαφροΐσκιωτη, πεῖτε με νεραϊδοπαρμένη…. Ὅπως θέλετε…. Ἀλλὰ ἐγὼ τὸ εἶδα τὸ αἷμα! Καὶ ἦταν πολὺ τὸ αἷμα… Πάρα πολύ! 
Φιλονόη.
Υ.Γ. Φταίω ἐγώ τώρα πού τούς λέω ὅλους αὐτούς ξοφλημένους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.