Guitar -->

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΤΟ MEGA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...απο τον Ελληνα

παραθετω ΚΑΙ τα σχολια διοτι ειναι επικαιρα και Ελληνικα

Ανώνυμος είπε...
Γεια σου Χάρυ!
Είσαι όλα τα λεφτά!
Ανώνυμος είπε...
διακριτικός καυστικός απολαυστικός . συνέχισε Χάρρυ μην τους χαρίσεις τίποτα αλλά να τους πάρεις τα πάντα .
Ανώνυμος είπε...
διακριτικός καυστικός απολαυστικός . συνέχισε Χάρρυ μην τους χαρίσεις τίποτα αλλά να τους πάρεις τα πάντα .
Ανώνυμος είπε...
Ο Mεγαλοεκδότης Δημήτριος Λαμπράκης.
Ο πατέρας του Χρήστου Λαμπράκη .Ο μεγαλοεκδότης, ο οποίος έγινε μεγάλος με χρήματα του κράτους, όταν αυτό βρισκόταν υπό τη βενιζελική εξουσία.Όταν λοιπόν ξεκίνησε η κατοχή —και για να μην φαίνεται ο ίδιος— παρέδωσε τις εκδόσεις του σε υπαλλήλους του και αυτοί προχώρησαν σε συνεταιρισμό με μια γερμανική ημικρατική εταιρεία. Προϊόν αυτού του συνεταιρισμού ήταν το "Ελεύθερο Βήμα" Α.Ε. Μιλάμε για καραμπινάτο δωσιλογισμό.Γι' αυτόν τον λόγο και το 1944 ο Λαμπράκης —όταν, αντιλαμβανόμενος την επερχόμενη ήττα των Ναζί, έφυγε από την Ελλάδα για τη Μέση Ανατολή, προφανώς για να μπει σε καμιά κολυμπήθρα του Σιλωάμ— συνελήφθη από τους Συμμάχους. Συνελήφθη ως δωσίλογος και συνεργάτης των εχθρών τους και απ' ό,τι φαίνεται εκ του αποτελέσματος διαπραγματεύτηκε καλά τη σωτηρία του. Μετά την κατοχή προφανώς δούλεψε η κολυμπήθρα και ο εκδότης ξεπλύθηκε από την αμαρτία. Παρ' όλ' αυτά όμως, ως εκδότης, είχε πρόβλημα. Οι εφημερίδες του μετά την Απελευθέρωση τέθηκαν υπό μεσεγγύηση ως εχθρική περιουσία και απαγορεύθηκε η επανέκδοσή τους …γεγονός, το οποίο οδήγησε τον Δημήτριο Λαμπράκη να μετατρέψει τους τίτλους σε "Βήμα" και "Νέα" αντίστοιχα. Δωσίλογοι ήταν οι Λαμπράκηδες και οι περιουσίες τους ήταν δεσμευμένες. Το "Βήμα" ή τα "Νέα", που ακόμα και σήμερα μάς διδάσκουν "δημοκρατία" και "πατριωτισμό", για κάποιο διάστημα ήταν δεσμευμένη περιουσία των πρώην κατοχικών δυνάμεων. Ό,τι ήταν τα καμιόνια της Γκεστάπο ή τα κράνη της Βέρμαχτ, που παράτησαν οι Ναζί φεύγοντας από την Ελλάδα, ήταν το "Βήμα" και τα "Νέα".
Βαρδινογιάννηδες:
Το απόλυτο ταμπού της μεταπολίτευσης
Η πρώτη οικογένεια της χώρας, που, σαν αυτοδημιούργητη, δεν χρειάστηκε καν να μεταναστεύσει από τη χώρα.Μια οικογένεια, η οποία δεν ξεκίνησε καν με το όνομα που έγινε γνωστή. Βαρδινάκηδες λέγονταν. Βαρδινάκηδες, κατά το Μητσοτάκηδες και το Μαρινάκηδες. Βαρδινάκηδες, που, εξαιτίας κάποιου προγόνου με το όνομα Γιάννης, έγιναν Βαρδινογιάννηδες.
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι η "ναυαρχίδα" της Διαπλοκής. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ούτε Λαμπράκης ούτε Μπόμπολας ούτε Μυτιληναίος ούτε Κόκκαλης. Φτωχομπινέδες, οι οποίοι —ελέω κράτους— μέσα σε μια νύχτα γίνονταν μεγιστάνες, μόνον στο "άρμα" του Βαρδινογιάννη μπορούσαν ν' ακουμπήσουν. Χωρίς τον Βαρδινογιάννη μόνον "αρπαχτές" θα μπορούσαν να κάνουν και τίποτε παραπάνω. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να μονιμοποιηθούν και να "νομιμοποιηθούν" ως σημαντικοί κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας.Ο συνεταιρισμός του Βαρδινογιάννη με τον Λαμπράκη, τον Μπόμπολα ή τον Μυτιληναίο, τούς "αναγνώρισε" σαν "νόμιμους" μεγιστάνες.Χωρίς αυτόν τον συνεταιρισμό ο Λαμπράκης θα παρέμενε ένας "ιδιόμορφος" εκδότης.
Χωρίς αυτόν τον συνεταιρισμό ο Μπόμπολας θα παρέμενε μικροκατασκευαστής βόθρων, που απλά θα είχε αγοράσει και μια φυλλάδα.
Μιλάμε για την απόλυτη "δημοκρατία" …Την απόλυτη τηλεοπτική "δημοκρατία". Για να γίνει μάλιστα πιο "οργανωμένη" η προσφορά τους σ' αυτήν τη "δημοκρατική" πραγματικότητα, εξειδίκευσαν τα κανάλια τους. Το αυτοαποκαλούμενο "σοβαρό" Μέγκα, θα αποφάσιζε για την πολιτική "άποψη" των "σοβαρών" Ελλήνων. Το πιο "ελαφρύ" Σταρ, θα ομογενοποιούσε την πλέμπα. Θα έδειχνε κώλους και βυζιά, για ν' απασχολείται η πλέμπα …Η πλέμπα θα "τελείωνε" μαζί με την Πετρούλα, γιατί αυτό "βόλευε" το καθεστώς της μεταπολίτευσης.1 σχόλιο:

 1. Πήρα αφορμή να κοινοποιήσω τα παραπάνω , απο την ανάρτηση στο blogg του Χάρυ για να μάθουμε όλοι οι Έλληνες ποιοι είναι πραγματικά οι ιδιοκτήτες , του αυτόκλητα και αυτάρεσκα ονομαζόμενου μεγάλου καναλιού.Αναζητάμε ένα κύκλωμα . Ένα οργανωμένο κύκλωμα όπως θα έλεγε και ο Vlakogiorgo. Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί, που σήμερα αναγνωρίζει και ο
  τελευταίος Έλληνας ως κοινούς προπαγανδιστές των δωσίλογων και ταυτόγχρονα προδότες, να είναι τυχαίοι άνθρωποι, που απλά οι συγκυρίες τούς έφεραν στην εξουσία των μέσων ενημέρωσης και άρα στη θέση να μπορούν να μας προδώσουν διαιωνίζοντας την σαπίλα των αφεντικών τους .
  Μήπως είναι οι ίδιοι, οι οποίοι μας είχαν ξαναπροδώσει επί γερμανικής κατοχής κι απλά δεν τους τιμωρήσαμε;Επειδή δεν τους τιμωρήσαμε, έρχονται σήμερα να ξαναδοκιμάσουν να πετύχουν αυτά, τα οποία δεν πέτυχαν κάποτε; Όλοι μας έχουμε αυτά τα ερωτήματα. Ερωτήματα, τα οποία δεν μπορούν να βρουν απαντήσεις, γιατί, για κάποιους μυστηριώδεις λόγους, το ελληνικό κράτος έχει καταστρέψει όλους τους φακέλους, που αφορούσαν τους δωσίλογους της κατοχής.
  Το να πεις, δηλαδή, ότι ο Παπανδρέου ή ο Μητσοτάκης μαζί τον Λαμπράκη μάς έχουν προδώσει, δεν σημαίνει τίποτε σημαντικό. Ακόμα κι αν μπορείς με κάποιες πληροφορίες να το επιβεβαιώσεις, δεν αλλάζει τίποτε .Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά και άλλα παρόμοια πράγματα φώναζε ο απόλυτα αμερικανοτραφής Αντρέας , απο τα μπαλκόνια και μαζί του οι φυλλάδες του Λαμπράκη του Κουρή κ.λ.π Αυτά τα άτομα έδωσαν την αριστερόστροφη ταυτότητα στη μεταπολίτευση.
  Ρωτάω λοιπόν. Όταν κάποιος βλέπει κάτι φάτσες σαν του Πρωτόπαπα, του Λαλιώτη, του Μαντέλη, του Σιφουνάκη, του Τσοχατζόπουλου ή του Ρέππα, τι αίσθηση αποκομίζει;Θα άφηνε τα παιδιά του μόνα τους μ' αυτούς;Θα τους άφηνε να προσέχουν το ταμείο της επιχείρησής του, μέχρι να κάνει κάτι άλλο; Θα μπορούσαν αυτές οι χυδαίες και άπληστες χουντόφατσες να του δώσουν την αίσθηση ότι πρόκειται για ταπεινούς αντιχουντικούς μάρτυρες; Και όμως. Αυτοί οι άνθρωποι επιβιώνουν για δεκαετίες ολόκληρες σαν αντιχουντικοί αγωνιστές και ήρωες της Δημοκρατίας με την βοήθεια φυσικά των μέσων , τηλεόραση , εφημερίδες , περιοδικά . Γιατί οι Έλληνες απέναντι σ' αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν τη φυσιολογική καχύποπτη συμπεριφορά; Τη συμπεριφορά που προκαλεί η φάτσα τους.
  Αυτοί, οι οποίοι σήμερα κατηγορούν εκείνη την περίοδο, είναι οι ίδιοι που επωφελήθηκαν περισσότερο από τον καθένα. Ποιος Έλληνας επωφελήθηκε παραπάνω από τον Λαμπράκη τον Μπόμπολα τον Τεγγόπουλο ή τον Βαρδινογιάννη εκείνη την εποχή; Και όμως. Αυτοί ξεσηκώθηκαν, για να καταγγείλουν τον ανίκανο χοντρό. Έβαλαν τα γνωστά φερέφωνά τους να τον κατηγορούν. Τρέμηδες Τσίμες και Πρετεντέρηδες, οι οποίοι στην περίοδο Καραμανλή έλαβαν αυξήσεις λόγω των μεγάλων κερδών των αφεντικών τους, βγήκαν να κατηγορούν την κυβέρνηση τη δολιότητας . Οι άγγελοι του ΔΟΛιου συγκροτήματος Του συγκροτήματος, το οποίο υπήρξε περιουσία των Ναζί. Ακόμα και σήμερα ο τραυλός Vlakogiorgo μόνον αυτό ξέρει να λέει φαρσί: Εσείς κύριε Καραμανλή μας αναγκάσατε να υποκύψουμε στο ΔΝΤ. Τους ανάγκασαν να ξεπουλήσουν, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά.Δυστυχώς όμως γι' αυτούς, μόνον οι ίδιοι μπορούν να το κάνουν και αυτό είναι το επικίνδυνο . Μόνον ένας Παπανδρέου μπορούσε να το κάνει αυτό και κανένας άλλος . Μόνον κάποιος, ο οποίος είναι όμοιος και συνένοχος με τους Βαρδινογιάννηδες, τους Μπόμπολες, τους Λαμπράκηδες, τους Τεγόπουλους μπορεί να φιμώσει έναν λαό, ο οποίος οδηγείται σαν πρόβατο στη σφαγή.Μόνον κάποιος, ο οποίος ελέγχει Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες και Καψήδες μπορεί να προκαλέσει σύγχυση με τις άναρθρες κραυγές του. Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι Έλληνες πρέπει να θυμόμαστε μόνιμα τις φάτσες όλων αυτών και επιτέλους ας κλείσουμε την τηλεόραση ή ας βγάλουμε το μεγάλο κανάλι απο την ζωή μας . Πιστέψτε με η ζωή μας θα γίνει πολύ καλύτερη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.