Guitar -->

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην Πάτρα για αντίποινα στους δολοφόνους Αφγανούς


  (Βίντεο)


Ο κίνδυνος να γενικευτεί η σύγκρουση μεταξύ κατοίκων της περιοχής των Ιτεών της Πάτρας με τους λαθρομετανάστες είναι υπαρκτός πλέον μετά την άγρια δολοφονία ενός 29χρονου από τρεις  Αφγανούς.

Σήμερα μετά την κηδεία του άτυχου Έλληνα πολίτη, ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής κινήθηκε απειλητικά προς...
 το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα από τους λαθρομετανάστες και προειδοποιούν τις αρχές ότι αν δεν εκκενώσουν αμέσως το χώρο θα αναλάβουν να τους διώξουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Οι εξοργισμένοι κάτοικοι έκλεισαν την Ακτή Δυμαίων στη διασταύρωση με τον Γλαύκο. Η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική ενώ υπάρχουν και κάτοικοι της περιοχής που εισηγούνται τον αποκλεισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στην Πάτρα έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες λαθρομετανάστες, που προβαίνουν καθημερινά σε εγκληματικές πράξεις και ..το «φυτίλι» φαίνεται να έχει ανάψει για τα καλά, με αφορμή και το τελευταίο γεγονός.

prionokordela.gr

Στην Πάτρα αυτή την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 λαθρομετανάστες που στοιβάζονται σε διάφορα καταλύματα, κυρίως στο παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής - Πατραϊκής. Κυρίως Κούρδοι και Αφγανοί, έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα εγκληματικότητας και υγειονομικής βόμβας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.