Guitar -->

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αλεκος Τσιπρας λαθρολαγνος? η σχεδιο Β του πασοκ?


Δὲν ξέρω ἐὰν θὰ προλάβουν νὰ σὲ δέσουν κι ἐὰν θὰ γελᾶς ἔτσι καὶ τότε... Ἀλλὰ σκασίλα μου Ἀλέξη! Πῶς ἔστρωσες; Ἔτσι καὶ θὰ κοιμηθῇς!!!!
Τὸ τὶ θὰ δοῦμε σὲ αὐτὲς τὶς ἐκλογὲς ποὺ ἔρχονται, δὲν λέγεται!
Τὸ τὶ θὰ ἀκούσουμε ἐπίσης δὲν περιγράφεται!
Θὰ δοῦμε τὸν Μιχαλολιᾶκο νὰ τὸ παίζῃ καλὸ καὶ ὑποδειγματικὸ παιδάριον, τὸν Ἀντωνάκη ἐπαναστάτη, τὸν Μπενοβούβαλον ἀντιμνημονιακόν, τὴν Ἀλέκα στὴν κοσμάρα της (ὅπως πάντα) καὶ τὸν Ἀλέξη …ῥατσιστή!
Ἤμαρτον βρὲ νούμερα! Θὰ μᾶς σκάσετε ἀπὸ τὰ γέλια! Θὰ πλαντάξουμε καὶ δὲν θέλουμε ἀκόμη νὰ σᾶς ἀφήσουμε χρόνους, διότι ἀναμένουμε τὸ τέλος σας μὲ μεγάλην ἀγωνία! Δὲν πρέπει νὰ τὸ χάσουμε!

Ἔρχονται ἀπό ἐμπόλεμες ζῶνες Ἀλέξη; Στό Πακιστᾶν ἔχουν ἐμπόλεμον ζώνη;
Στό Μαρόκο; Στήν Ἀλγερία; Τί μᾶς λές βρέ; Σοβαρά;
Καλά, τὰ χαϊβάνια πάλι θὰ τὰ ψήσῃς νὰ σὲ ψηφίσουν…
Ἐμᾶς ἄςε μας… Ξέρουμε τὸ εἶδος σου καὶ ἀναμένουμε μὲ χαρὰ τὴν ἰσοπέδωσίν σου!
Ἄκου τὸν νέο κωλοτούμπα… Ξεπέρασε καὶ τὸν Καρατζαπαίρνη ἐτοῦτος…
Οὔστ νούμερο… Ἔεεε νούμερο…
Φιλονόη.
Υ.Γ. Ἀλέξη, μὴν γελαστῇς ἀπὸ αὐτὸ ποὺ θὰ νομίσῃς πὼς κέρδισες… Μὴν γελαστῇς! Νὰ τὸ θυμᾶσαι! Εἶναι ἡ κατηφόρα! Καὶ γλιστράει Ἀλέξη… Γλιστράει ἡ ἄτιμη!!!


1 σχόλιο:

  1. Σ Υ Ρ Ι Ζ Α - Ο πιο μεγάλος πολιτικός σκουπιδότοπος της χώρας.
    Επειδή στην ιστορία αρέσει να κάνει πλάκες, σήμερα παίζει με τον Συνασπισμό. Σήμερα –και στην πιο κρίσιμη ώρα της μεταπολίτευσης– έδωσε στον Συνασπισμό την ηγεσία που του αξίζει. Ηγέτης του είναι ο θλιβερός ήρωας Τσίπρας . Ο επαγγελματίας ομορφοαριστερός. Ο αριστερός από τζάκι.Όνειρό του ήταν να γίνει Αλαβάνος στη θέση του Αλαβάνου. Να γίνει παράσιτο στη θέση του παρασίτου. Τίποτε άλλο.Οι πολιτικές του βλέψεις περιορίζονται στην αυλή του Σύριζα. Δεν θα ξεφύγει ποτέ από αυτήν και δεν θέλει να ξεφύγει.
    Ο Αλέξης και βέβαια και η οικογένειά του δικαιούνται να είναι τα απόλυτα πρότυπα της εποχής μας. Ο καθένας από αυτούς —στο επίπεδό του— μπορεί να γίνει πρότυπο για τους υπόλοιπους Έλληνες. Ο Αλέξης μπορεί να γίνει πρότυπο για τα εκατομμύρια νέων, οι οποίοι σήμερα ταλαιπωρούνται από την ανεργία, τη φτώχεια και την ανασφάλεια. Η οικογένειά του μπορεί να γίνει πρότυπο για τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες έχουν μικρά παιδιά και πρέπει να τους προσφέρουν έναν βατό δρόμο προς την επιβίωση.Τι είχε ως δυνατότητα η οικογένεια του Τσίπρα; Επαφές με τη διαπλοκή των εργολάβων, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και καναλάρχες. Υποχρεώσεις, συνεργασίες και φιλίες δεκαετιών εξαργυρώθηκαν, για να βοηθηθεί το παιδί. Από εκεί και πέρα με λίγα καδρόνια, λίγες πέτρες και μερικές σπασμένες τζαμαρίες κατόρθωσε και έβαλε τον Τσίπρα μέσα στα σπίτια μας . Είναι ίσως ο μόνος Έλληνας πολιτικός, ο οποίος πραγματικά μερίμνησε για το πολιτικό του προφίλ κυριολεκτικά. Χωρίστρα, βλέμμα και επαναστατική μαγκιά. Τίποτε άλλο. Απολύτως τίποτε.Θεωρητικά ο Τσίπρας σπούδασε στο Πολυτεχνείο και ήταν οργανωμένος στην ΚΝΕ. Πρακτικά σπούδασε ΚΝΕ και απλά το έκανε στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου. Οι βασικές του σπουδές όμως ήταν η ΚΝΕ. Σταλινισμός, γκαγκεμπιτισμός, χαφιεδισμός, προβοκατορισμός ήταν μερικά από τα βασικά μαθήματα κορμού.Τι σημαίνει στην πραγματικότητα να σπουδάσεις ΚΝΕ; Να ζεις ως επώνυμος και προπάντων πλούσιος, διαχειριζόμενος τα προβλήματα άσημων και φτωχών.
    Αυτό έκανε κι ο Τσίπρας. Έμαθε την τεχνογνωσία τού πώς να γίνεσαι πατερούλης εργατών και όταν βγήκε στην αγορά επέλεξε την εξειδίκευσή του. Δεν ήθελε να μπει στην κορεσμένη από το ΚΚΕ αγορά των εργατοπατέρων. Διάλεξε νέα κι ακόμα πιο προχωρημένη αγορά. Διάλεξε την αγορά της γενιάς των άνεργων και πτυχιούχων των 700 ευρώ.
    Τι ζητάει ο φουκαράς ο Τσίπρας;Λίγο σπρώξιμο ρε παιδιά , και στις επόμενες εκλογές, ώστε να εξασφαλίσει το παιδί από τώρα τη σύνταξή του. Να μην κακοπέσει στα γεράματά του. Να μπορεί, παρέα με τον Παπαδημούλη και τα άλλα συντρόφια ν' ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα προβλήματα των φτωχών, της οικολογίας και των Σκοπιανών. Να μπορούν αυτοί, οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να είσαι πλούσιος και επαναστάτης, παρά φτωχός και μαλάκας, να εξασφαλίσουν πολλούς από τους δεύτερους, ώστε να έχει απόδοση η δική τους πλουσιοπάροχη επαναστατική επιλογή.Αν η επιτυχία της 6ης Μαϊου έμοιαζε με την τελετή των Όσκαρ, θα μαθαίναμε και ποιους θα ευχαριστούσε. Θα ευχαριστούσε την οικογένειά του και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του. Σίγουρα τον κύριο Μπόμπολα, τον ΔΟΛ, τους γνωστούς-αγνώστους, τους παρακρατικούς, τον Λαζόπουλο, αλλά και τους φίλους Αμερικανούς για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.Επειδή οι καιροί είναι ύποπτοι, καλό είναι κι αυτός να ρίξει μια δεύτερη ματιά στα πράγματα. Πριν πέσει σε αγκαλιές και φιλιά με τους ψηφοφόρους του , καλό είναι να δει ποιοι σηκώνουν τα χέρια. Απλά πράγματα. Τα χέρια πάντα σηκώνονται με τον ίδιο τρόπο, είτε για ν' αγκαλιάσουν είτε για να καρπαζώσουν. Στο τέλος μόνον καταλαβαίνεις για τι ακριβώς σηκώθηκαν. Ο Τσίπρας ας γνωρίζει ότι το έργο, το οποίο θα ανεβάσουν σε έναν περίπου μήνα, δεν θα έχει το τέλος που είχε η προηγούμενη παράσταση. Η νέα έκδοση των εκλογών μπορεί να έχει εκπλήξεις και ανατροπές. Όπως όλες οι μεγάλες επιτυχίες άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.