Guitar -->

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: «ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»





Δήλωση της κυρίας σολάριουμ άξια σχολιασμού μόνο από τον ειδικό επί των σχολιασμών Ι.Κ. Πρετεντέρη (Γιαννάκη κοντεύεις να μου γίνεις δεύτερη φύση)
Ενορχηστρωμένες επιθέσεις κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων από το καρτέλ των εκβιαστών και των τοκογλύφων, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στη ζωή  τα μνημονιακά τους τσανάκια... 
Συνεχίστε ξευτίλες, δεν τον ξέρετε καθόλου τον Έλληνα, που έχει πάρει κιόλας τις ανάποδές του. Συνεχίστε και το μόνο που μπορείτε να καταφέρτε με τον τρόπο αυτό είναι να στείλετε τον Αλέξη Τσίπρα σούμπιτο στο μέγαρο Μαξίμου... 
Οι ψύχραιμοι Ευρωπαίοι!!!  Χεσμένοι απάνω τους είναι όπως φανερώνει ο πανικός τους...



2 σχόλια:

  1. Μας δουλεύουν τα ζώα του ιμπεριαλισμού και τα τοπικά φερέφωνά τους.
    Αν είναι μία φορά απάνθρωπο να απειλείς έναν άνθρωπο με την επιβίωσή του, είναι χίλιες φορές πιο απάνθρωπο να απειλείς έναν ολόκληρο λαό με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν λαό —και μάλιστα για χρέη που δεν ευθύνεται ο ίδιος— για χρέη που έχουν δημιουργήσει οι διεφθαρμένοι ηγέτες του και μάλιστα σε συνεργασία με διαφθορείς τοκογλύφους. Δεν μπορείς να υποθηκεύσεις το μέλλον των επόμενων γενεών του, εξαιτίας των διαχειριστικών σφαλμάτων της ηγεσίας του. Δεν θα απειληθεί το μέλλον των Ελλήνων, επειδή ήταν σκουλήκια οι θαθανδρέου οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι.
    Κανένας από αυτούς δεν δάνεισε στην Ελλάδα. Επένδυσαν στην Ελλάδα,
    επειδή δήθεν της είχαν εμπιστοσύνη και σήμερα απλά θα αποδειχθεί ότι έκαναν λάθος.Nothing personal, όπως θα έλεγαν και αυτοί οι ίδιοι. Αντί δηλαδή να εκβιάζεται η Ελλάδα από τους γελοίους τοκογλύφους, έπρεπε αυτή να τους εκβιάζει.
    Κανένας δεν βάζει φωτιά σε έναν εχθρό του, όταν ο ίδιος κινείται μέσα στον ίδιο εύφλεκτο χώρο. Για όσο διάστημα αυτοί κρατάνε τα σπίρτα, ας σφιχταγκαλιαστούμε με τα αδέρφια μας τους Ευρωπαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....Για όσο διάστημα αυτοί κρατάνε τα σπίρτα, ας σφιχταγκαλιαστούμε με τα αδέρφια μας τους Ευρωπαίους............


    πολυ ωραια φρασις και αριστη ιδεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.