Guitar -->

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Οι NY Times κατηγορούν τη Μέρκελ και λένε όσα λέει ο..... Σύριζα





«H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα για την οποία νιώθω ότι μπορώ να πω πως απέτυχε σαν Κράτος. Είναι μια διεφθαρμένη Πολιτεία τόσο όσο και οι πολιτικοί της»
Juergen Fitschen
Συνδιευθύνων συμβούλος της Deutsche Bank




Άμεσο σχέδιο για την αναπτυξιακή στήριξη της Ελλάδας, 
προτείνει η εφημερίδα New York Times με κύριο άρθρο της, 
επικρίνοντας παράλληλα την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ 
για τις μέχρι τώρα επιλογές της απέναντι στη χώρα.


Αναφερόμενη στα «ισχνά αποτελέσματα» της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η νεοϋορκέζικη εφημερίδα αναφέρεται 
στην «επαναλαμβανόμενη αποτυχία» των Ευρωπαίων ηγετών 
να συμφωνήσουν στις φιλόδοξες πρωτοβουλίες, 
που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της κρίσης, 
λόγω της αδιαλλαξίας της ...Καγκελαρίου της Γερμανίας, 
όσον αφορά τις «δρακόντειες περικοπές» στον προϋπολογισμό
 και άλλους ανεπίτευκτους στόχους, όπως τονίζεται.
Η σύνταξη της New York Times αναφέρει ότι ως αποτέλεσμα (της πολιτικής της κας Μέρκελ) και παρ' ότι η λιτότητα απεδείχθη "αποτυχία", που δυσχεραίνει τις υπερχρεωμένες χώρες στην αποπληρωμή των οφειλών τους,
 το πολιτικό κόστος της προσήλωσης στη λιτότητα αυξάνεται,
 όπως αποδεικνύει και η ανάδειξη στην Ελληνική Βουλή της ακροδεξιάς "Χρυσής Αυγής",
 της οποίας τα μέλη χαιρετούν, όπως τονίζει η εφημερίδα, ναζιστικά και τρομοκρατούν. 
Και αυτό συνιστά προειδοποίηση προς τους υπεύθυνους πολιτικούς ηγέτες της Ευρώπης
 ότι δεν μπορούν να αγνοήσουν τέτοια φαινόμενα.


Η εφημερίδα σημειώνει, μεταξύ άλλων, 
ότι σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη
 το «οικονομικό χάος» θα μπορούσε να εξαπλωθεί γρήγορα.
«Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα και άλλες αποδυναμωμένες χώρες
 έχουν την ανάγκη ενός σχεδίου στήριξης, 
που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν, ενώ θα μειωθούν τα χάσματα χρέους. 
Και εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν το αντιληφθούν έγκαιρα, 
οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τις χώρες τους και τον υπόλοιπο κόσμο»,επισημαίνεται στο κύριο άρθρο της εφημερίδας.    

1 σχόλιο:

  1. Όλοι οι Ευρωπαίοι επωφελήθηκαν από τους Έλληνες. Όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί εισέπραξαν κέρδη από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Είχαν τον κόσμο στα χέρια τους, γιατί τους τον πρόσφεραν οι ΕΛΛΗΝΕΣ.Βλέποντας όμως κάποιος τη σημερινή θέση της Ευρώπης στην παγκόσμια σκακιέρα, αντιλαμβάνεται πως αυτός ο θρόνος που είχε αποκτήσει μέσω του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ έχει προ πολλού χαθεί. Η Ευρώπη σήμερα είναι σκιά του εαυτού της.Σχεδόν έχει καταντήσει ένας κομπάρσος της ανθρώπινης ιστορίας.Οι μόνοι,οι οποίοι με τις ενέργειές τους πραγματικά άλλαξαν τον ρου της ευρωπαϊκής ιστορίας, είναι οι γερμανοί. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς είναι οι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της κατάστασης. Άλλαξαν την ιστορία της Ευρώπης εις βάρος της Ευρώπης, γιατί απλούστατα είναι οι πλέον άχρηστοι και ανάξιοι Ευρωπαίοι.Εξαιτίας της ευρωπαϊκής γερμανίας τα συμφέροντα της Ευρώπης δεν εξυπηρετούνται αλλά απειλούνται.
    Άνθρωποι σαν τη Μέρκελ, τον Βεστερβέλε, τον Σόιμπλε ή τον Ρέσλερ καθημερινά επιτίθενται στην Ελλάδα. Σχεδόν ηδονίζονται, όταν εμφανίζονται να μαλώνουν ή να προσβάλουν τους Έλληνες. Στα μάτια τους διακρίνεις την ηδονή αυτού, ο οποίος καταφέρνει και μαστιγώνει τον εφιάλτη του.Μιλάμε για περίεργα πράγματα.Μιλάμε για ανεξήγητα πράγματα. Γιατί είναι περίεργα και ανεξήγητα; Γιατί όλα αυτά κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν. Οι γερμανοί, από τη στιγμή που γεννιούνται, ζουν και αναπνέουν ελληνικά. Εξαιτίας των ΕΛΛΗΝΩΝ η ανθρώπινη ιστορία είχε φτάσει στη στάση της "ΑΘΗΝΑΣ" και εξαιτίας των γερμανών πέταξε από την Ευρώπη και πήγε στο "Αμερική".Το 1945, στο όνομα της ευρωπαϊκής δημοκρατίας, έχασαν οι Ευρωπαίοι την ελευθερία τους. Έπαιξαν κάποιοι με τους φασίστες και το πέτυχαν. Στο όνομα της προστασίας της δημοκρατίας της Ευρώπης από τους Ναζιστές ή τους Σταλινικούς οι ευρωπαϊκοί λαοί υποτάχθηκαν απόλυτα στους Αμερικανούς. Απέκτησαν κηδεμόνα και άρα απώλεσαν την ελευθερία τους.Σήμερα, στο όνομα της Ενωμένης Ευρώπης, οι ευρωπαϊκοί λαοί χάνουν τις ίδιες τις πατρίδες τους. Αυτό το τραγικό σφάλμα καθιστά τους γερμανούς σημαντικότατους παράγοντες της ευρωπαϊκής ιστορίας.Εξίσου σημαντικούς με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς με το ΑΡΝΗΤΙΚΟ πρόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.