Guitar -->

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η Νεοναζι ΒΥΖΑΝΤΙΟ




Αν το βυζάντιο ήταν ελληνικό, την στιγμή που έκοβε κομμάτια Ελληνίδες και τις έκαιγε στην πυρά, όπως την Υπατία, τότε ήταν ελληνική και η οθωμανική αυτοκρατορία που βίαζε και ξεκοίλιαζε Ελληνίδες. Γιατί όχι; Πού είναι το πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω. Μήπως στο θρήσκευμα των κατακτητών; Αυτό εμένα δεν με απασχολεί.

Εφόσον οι βυζαντινολάτρες έχουν για "αγίους" ισπανούς δολοφόνους όπως ήταν ο Θεοδόσιος Α', τότε γιατί να μην έχουμε για άγιο τον Μωάμεθ Β' τον εκπορθητή; Που σε τελευταία ανάλυση ήταν και μισός Έλλην, εκ μητρός. Άλλωστε η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν η συνέχεια του βυζαντίου, όπως θα έλεγε και ένας μουσουλμάνος δημαγωγός αντίστοιχος των βυζαντινολατρών, οι οποίοι μας λένε ότι το βυζάντιο ήταν η συνέχεια του Ελληνισμού.

Αν είχαμε όλοι τις απόψεις των βυζαντινολατρών τότε οι Έλληνες καθολικοί θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για την Φραγκοκρατία, οι Έλληνες Πολυθεϊστές θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για την Ρωμαιοκρατία από το 146 έως το +324 και οι Έλληνες μουσουλμάνοι θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για την Τουρκοκρατία.

Αυτοί οι κύριοι παραπονούνται διότι το υπουργείο παιδείας αποσιωπά τα εγκλήματα των Tούρκων αλλά φυσικά δεν βγάζουν άχνα για το ότι ανεκήρυξαν τον Νίκωνα τον Μετανοείτε, χριστιανό Αρμένιο σφαγέα των Σπαρτιατών ...πολιούχο της Σπάρτης.

Παραπονούνται διότι αφαιρέθηκε από τα σχολικά βιβλία το σούβλισμα του Αθανασίου Διάκου αλλά δεν βγάζουν άχνα για το κομμάτιασμα της Υπατίας. Βλέπετε οι βυζαντινολάτρες, πριν από κάθε έγκλημα, εξετάζουν το θρήσκευμα του εγκληματία.

Επιπλέον, αφού υπάρχουν κοινά «πολιτιστικά» στοιχεία (χριστιανισμός) με άλλους γειτονικούς μας λαούς, τότε με αυτούς τους λαούς έχουμε κοινή καταγωγή! Γιατί όχι; Η «λογική» των βυζαντινολατρών λέει ότι οι Έλληνες είναι βυζαντινοί-ρωμιοί επειδή έχουν κοινή θρησκεία και έθιμα με τους Ρωμαίους χριστιανούς. Ακριβώς το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιούν οι ινδοευρωπαιολόγοι: «Κοινά γλωσσικά στοιχεία με τους Ινδούς άρα κοινή καταγωγή». Ο ινδοευρωπαϊσμός μπαίνει από την πίσω πόρτα, από την χριστιανική κερκόπορτα.

Μας καλούν να στεναχωριόμαστε επειδή η Αγία Σοφία έγινε τζαμί, αλλά δεν βγάζουν άχνα για τους κατεστραμμένους Ελληνικούς Ναούς που πάνω τους κτίσθηκαν οι χριστιανικές εκκλησίες. Αφού δεν ενδιαφέρονται αυτοί για τους Ναούς μας γιατί να ενδιαφερώμαστε εμείς για την Αγία Σοφία;

Σύμφωνα με τους βυζαντινολάτρες χριστιανούς όποιος δεν δέχεται την θρησκευτική δικτατορία του χριστιανισμού διασπά την εθνική ενότητα. Με την ίδια «λογική» το ΚΚΕ, η Νέα Δημοκρατία και τα άλλα κόμματα θα μπορούσαν να κατηγορηθούν από το Πασόκ ότι διασπούν την εθνική ενότητα. Με το αστείο επιχείρημα ότι αν δεν υποταχθούμε όλοι στο Πασόκ διασπούμε την εθνική ενότητα.

Βέβαια την ίδια στιγμή που μας κατηγορούν για διχασμό, αυτοί συμμαχούν με Σλαύους εχθρούς της Ελλάδος όπως είναι οι Σέρβοι, και μάλιστα τους αποκαλούν αδέλφια τους. Αυτό που τους πειράζει είναι να μην μιλάνε οι πολιτικοί μας για ελληνοτουρκική φιλία, αλλά φυσικά αυτοί να λένε με απύθμενο θράσος για Ρώσους και Σλαύους ...αδελφούς!! Είμαστε σίγουροι ότι αν οι Τούρκοι ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι θα τους έλεγαν και αυτούς αδελφούς.

Θα ήταν σχιζοφρένεια ένας Έλλην μουσουλμάνος να υμνολογεί τον Μωάμεθ τον εκπορθητή ή τον Κεμάλ Ατατούρκ για τις σφαγές κατά των Ελλήνων επειδή ήταν μουσουλμάνοι. Θα ήταν σχιζοφρένεια οι Έλληνες Πολυθεϊστές να υμνολογούσαν τους Ρωμαίους Καίσαρες επειδή ήταν «εθνικοί». Έτσι ακριβώς είναι σχιζοφρένεια οι ελληνοχριστιανοί βυζαντινολάτρες να υμνολογούν τους βυζαντινούς σφαγείς μας επειδή ήταν χριστιανοί.

Ενώ κατηγορούν τους πολιτικούς που καταθέτουν στεφάνια στον Κεμάλ Ατατούρκ οι ίδιοι ζητούν αγάλματα και μνημεία για χειρότερους σφαγείς των Ελλήνων (Ιουστινιανό, Θεοδόσιο Α'). Το πρόβλημα των βυζαντινολατρών είναι το θρήσκευμα του σφαγέως μας.

Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι αρκετοί βυζαντινολάτρες μιλούν κατά της παγκοσμιοποιήσεως όταν το βυζάντιο επέβαλε δια σφαγών την παγκοσμιοποίηση. Βαπτίζουν Ελληνικό ένα πολυφυλετικό κατασκεύασμα για να συμφιλιωθούν με την συνείδησή τους. Κατηγορούν την παγκοσμιοποίηση και ταυτοχρόνως επαινούν το πολυφυλετικό βυζαντινό κράτος.

Κατηγορούν το πολιτικό κατεστημένο ότι ελληνοποιεί αλλοδαπούς και αυτοί έχουν ελληνοποιήσει όλους τους βυζαντινούς σφαγείς μας.
Κατηγορούν το πολιτικό κατεστημένο ότι εγκαταλείπει την Κύπρο, Β. Ήπειρο, Θράκη κτλ, ενώ αυτοί αποκαλούν «ειδωλολάτρες» τα θύματα του Θεοδοσίου Α', όχλο τα θύματα του Ιουστινιανού και ...Σαρακηνούς!! τους Κρητικούς που έσφαξε ο Νικηφόρος Φωκάς. Ελληνοποιούν Ρωμαίους σφαγείς και καθυβρίζουν τους Έλληνες θύματα.

Ερώτηση προς όλους τους βυζαντινολάτρες: μιά που «ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού» γιατί δεν ζητάτε την αναστήλωση όλων των Ελληνικών Ναών; Η Ελληνική Θρησκεία είναι μέρος του Ελληνικού Πολιτισμού ή μόνον το μισελληνικό βυζάντιο είναι μέρος του Ελληνικού Πολιτισμού;
 Γιατί, μιά που θέλετε να κάνετε ανδριάντες βυζαντινών αυτοκρατόρων, δεν κάνετε και ένα άγαλμα της Θεάς Αθηνάς; Μήπως η Θεά Αθηνά δεν είναι μέρος του Ελληνικού Πολιτισμού; Δεν αποτελεί συνέχεια με το παρελθόν μας; Ή μόνον η ανθελληνική ιουδαΐζουσα "ορθοδοξία" αποτελεί συνέχεια με το παρελθόν μας;

Οι Έλληνες και ο Ελληνισμός είναι κλεισμένοι μέσα σε δύο συμπληγάδες: τον «ινδοευρωπαϊκό πολιτισμό» και τον «χριστιανικό πολιτισμό». Και οι δύο τους είναι ανύπαρκτοι. Δεν υπήρξε ινδοευρωπαϊκή φυλή ούτε ινδοευρωπαϊκή γλώσσα. Αντίστοιχα δεν υπήρξε χριστιανική φυλή ούτε χριστιανική γλώσσα. Κάποιοι αυθαίρετα ονομάζουν τους Έλληνες χριστιανούς όπως κάποιοι άλλοι ονομάζουν τους Δωριείς ινδοευρωπαίους. Οι ινδοευρωπαιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο ινδοευρωπαϊκός πολιτισμός είναι πρόγονος του Ελληνικού Πολιτισμού, για να πλήξουν το παρελθόν μας. Οι βυζαντινολάτρες ισχυρίζονται ότι το βυζάντιο είναι απόγονος-κληρονόμος του Ελληνικού Πολιτισμού, για να πλήξουν το μέλλον μας.

Προκαλούμε τους βυζαντινολάτρες να μας απαντήσουν ξεκάθαρα: συμφωνούν με τους παπάδες όταν αποκαλούν τους προγόνους μας ειδωλολάτρες; Συμφωνούν με τις ύβρεις των πατέρων της εκκλησίας κατά των Ελλήνων; Εάν όχι, και παραμένουν χριστιανοί ορθόδοξοι τότε είναι ευτελείς δημαγωγοί

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΗΛΕΙΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.